Nogomet

Navdahnjeni Isco rešil Real, Barcelona kljub zmagi nad Sociedadom ni opogumila Camp Noua

Gijon, Madrid, Barcelona, 15. 04. 2017 16.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 9 min

Premešana postava madridskega Reala je kljub odsotnosti Cristiana Ronalda in ostalih zvezdnikov uspela izvleči zmago iz Gijona, kjer je ekipi Zinedina Zidana izvrstno poveljeval vezist Isco Alarcon. Španski reprezentant je prispeval dva zadetka za pomembno zmago v boju za naslov (3:2). Barcelona zvečer z identičnim rezultatom stežka prek Real Sociedada (3:2).

Isco proslavlja prvi gol s soigralci.
Isco proslavlja prvi gol s soigralci. FOTO: AP

Zinedine Zidane je bil po zmagi v Münchnu (povratno tekmo z Bayernom v Ligi prvakov si boste lahko v torek ob 20.30 ogledali na Kanalu A in VOYO) očitno še bolj prepričan v sposobnosti svojega moštva, saj si je privoščil kar devet sprememb prve postave, v kateri se je prvič po kar petih mesecih znašel tudi bočni branilec Fabio Coentrao. Edina, ki sta "preživela" obračun z rdečimi, sta bila srednja branilca Nacho Fernandez in Sergio Ramos, za katera pa Zidane menjave ob poškodbah ostalih varovancev nima. Premešana postava Reala proti ekipi, ki se krčevito bori za obstanek, ni začela prepričljivo in v osmi minuti je hrvaški napadalec Sportinga Duje Čop z glavo spustil žogo proti Carlosu Carmoni, njegovemu soigralcu pa je skorajda na črti vrat gol preprečil Nacho. Po tem, ko je v enajsti minuti Lucas Vazquez z glavo zastreljal najlepšo priložnost Reala, so rdeče-beli uspeli tudi povesti. Čop je po izjemni podaji Mikela Vesge prek obrambe gostov "na prvo" z levico meril mimo Kika Casille in domači navijači so lahko slavili, a le za nekaj minut. Isco Alarcon se je z individualnim vložkom poigral z obrambo Asturijcev in nato mojstrsko meril v daljši kot s svojo slabšo levico za 1:1. Igralci belega baleta so se glasno pritoževali, ko je po vlečenju za dres v kazenskem prostoru padel Ramos, a se glavni sodnik ni odzval.

Real je imel pobudo, a se je Sporting dobro branil, v 27. minuti je imel priložnost Alvaro Morata, Jorge Mere pa je še pravočasno izbil ostro podajo Jamesa Rodrigueza pred Lucasom. Omeniti velja še preusmerjen strel Vazqueza, ki se je odbil mimo vrat, polčas pa se je zaključil z nekaj iskricami med Marcom Asensiom in Manuelom Castrom Lillom. Realovci so od prve sekunde drugega polčasa krenili na zmago in Nacho je z glavo po prostem strelu iztisnil izvrstno obrambo iz Ivana Cuellarja, Morati pa nato praktično na črti gola ni uspelo preusmeriti žoge v mrežo. Kazen je prišla v 50. minuti, ko je Jean-Sylvain Babin po prostem strelu dobil skok ob Ramosu, nato pa je Vesga v visokem loku lepo zadel z glavo prek Casille. Realovi napadi so bili neusahljivi in Morata je po še eni zapravljeni priložnosti le zadel, v 59. minuti je predložek Danila z glavo pospravil ob oddaljenejšo vratnico. Asensio je v 64. minuti spet našel Morato, čigar strel je ustavil Cuellar, žoga se je kasneje odbila tudi od vratnice, a so sodniki ustavili igro zaradi prepovedanega položaja. Zidane je aktiviral Marcela in Mariana Diaza za zaključni juriš, v 72. minuti je vnovič zablestel Isco, ki je neustavljivo prodiral in branilce pošiljal v prazno, na koncu akcije pa je za las mimo daljše vratnice meril Marcelo. Diaz je po kotu z glavo zapravil najlepšo priložnost do konca dvoboja, Realov pritisk pa se je izplačal tik pred začetkom sodnikovega dodatka, ko je s strelom z roba kazenskega prostora natančno meril Isco za svoj drugi gol popoldneva in polni paket točk pred "El Clasicom".

Simeone (na fotografiji) ni mogel biti zadovoljen s prikazanim v zadnjih minutah srečanja.
Simeone (na fotografiji) ni mogel biti zadovoljen s prikazanim v zadnjih minutah srečanja. FOTO: AP

Tudi Atleticov strateg Diego Simeone je na popoldanski tekmi z Osasuno posegel za rotacijami, a te pred potjo na Otok k Leicester Cityju niso bile tako številčne kot Zidanove. Je pa Simeone, seveda spet od prve minute z Janom Oblakom, začel tudi z Angelom Correo, Lucasom Hernandezom, Josejem Mario Gimenezom in Nicom Gaitanom. V izvrstnem vzdušju na eni zadnjih ligaških tekmah pred njegovim zaprtjem je na stadionu Vicenteja Calderona Atletico sprva imel nekaj težav s čvrstimi gosti iz Pamplone. V 15. minuti je prvi nevarneje zapretil Correa, še pred iztekom prvih 30 minut pa je imel Argentinec novo priložnost. Po kotu Yannicka Ferreire Carrasca se mu je žoga lepo namestila na volej, a ni bil natančen. Carrasco je nato poskrbel za veselje na tribunah: po tem, ko je obšel nasprotnika, je z močnim strelom z 18 metrov zadel ob vratnico in rdeče-beli so povedli. Vodstvo bi lahko v 36. minuti podvojil branilec Diego Godin, čigar strel z glavo pa je po prostem strelu Gaitana previsok. V 39. minuti je v priložnost prišel še favorit navijačev Fernando Torres, ki je po lepi ekipni akciji prišel do vratarja Salvatoreja Siriguja, a zgrešil s strelom prek italijanskega čuvaja mreže. Carrasco bi se lahko v 41. minuti odzval veliko bolje, a po tem, ko je žogo v kazenskem prostoru osamljen sprejel, je predolgo okleval s strelom. To se ni ponovilo takoj po začetku drugega polčasa, ko je Belgijec hvaležno izkoristil predložek Gaitana z roba 16-metrskega prostora na oddaljenejši vratnici in z glavo še drugič v popoldnevu ukanil pamplonskega vratarja. Torres bi lahko po zaslugi izvrstne priložnosti še povišal Atleticov naskok, a se je vnovič odzval zelo slabo. Kako se zatrese mrežo, mu je po skorajda točno uri igre pokazal Filipe Luis, in to s svojo slabšo desnico, s katero se je zdaj med strelce uspel vpisati že na treh zaporednih ligaških dvobojih. Tekma je bila odločena in v 71. minuti je Simeone v igro po štirih mesecih (okreval je po poškodbi) poslal portugalskega vezista Thiaga Mendesa, ki je dobil ovacije. Tako kot pozabljeni Alessio Cerci, na katerega Simeone v prvenstvu ni računal vse od davnega leta 2014. Cerci se je ob podpori navijačev trudil, a se mu zadetka ni uspelo razveseliti, v 86. minuti je Correa izvrstno preigraval, nato pa meril mimo vrat gostov. Argentinec je nato izsilil najstrožjo kazen v korist svojega moštva, potem ko ga je med preigravanjem podrl Sirigu, a Carrasco ni uspel zaključiti hat-tricka. Thomas Partey je po sicer zelo vzpodbudni predstavi v osrčju vezne vrste tudi sam poskusil z bele točke v norem zaključku dvoboja, a je Sirigu ustavil tudi njega ter vsaj malce pokvaril splošen vtis, ko gre za Atletico.

Če so navijači Barcelone skupaj s svojimi ljubljenci pred povratno tekmo z Juventusom v Ligi prvakov na Camp Nouu potrebovali prepričljivo zmago nad Real Sociedadom za dvig samozavesti, so Katalonci v soboto zvečer v svojem svetišču dobili vse prej kot to. Trener Luis Enrique je kljub temu, da se po koncu sezone poslavlja, na tapeti po domnevnem (dokončnem) sporu z varovanci po visokem porazu v Torinu (0:3), tokrat pa je vročekrvni Asturijec prvo postavo moral sestaviti brez kaznovanega zvezdnika Neymarja. Zamenjal ga je Paco Alcacer, na levi bok pa se je proti ekipi, ki je Barca tudi letos ni uspela ugnati na njenem stadionu, vrnil še Jordi Alba. Skozi celoten dvoboj neprepričljivi Gerard Pique je že v eni prvih akcij najbrž preprečil zadetek Mikelu Oyarzabalu, ki je prišel do strela pred Marcom-Andrejem ter Stegnom, a žoga po zaslugi Piqueja do nemškega vratarja oziroma njegove nepokrite mreže ni prišla. Luis Suarez se ej v šesti minuti povsem osamljen ponujal Jordiju Albi, čigar podaja pa je bila po tem, ko ga je našel Messi, zelo slaba. Geronimo Rulli je že znal zagreniti kakšen večer Kataloncem in v enajsti minuti je talentirani Argentinec hitro zaprl kot Alcacerju, nato pa daleč iz lastnih vrat ustavil še Sergija Roberta. Oyarzabal bi lahko zadel tudi v 13. minuti, a je podajo z levega boka z nekaj metrov preusmeril točno v Ter Stegna. Rulli je bil vseeno premagan v 17. minuti, ko je Alcacer lepo preigraval, žoga pa je prišla do Messija, ki je zelo lepo zadel ob vratnico z 20 metrov. Transparenti, ki so pozivali k novemu čudežnemu preobratu na sredini tekmi Lige prvakov (prenos ob 20.30 na Kanalu A in VOYO), se takrat niso zdeli tako optimistični, Barcelona je zaigrala bolje in Messiju po akciji Suareza in Urugvajčevi podaji s težkega položaja ni uspelo preusmeriti žoge mimo Rullija. Messi je tudi trčil z vratarjem, Suarez je v nadaljevanju akcije volej poslal v blok. Alcacer bi lahko v 27. minuti bolje reagiral ob podaji Roberta z boka, a z zelo ugodnega položaja v osrčju kazenskega prostora ni uspel nevarneje poskusiti.

Lionela Messija (levo) poskuša ustaviti Yuri Berchiche.
Lionela Messija (levo) poskuša ustaviti Yuri Berchiche. FOTO: AP

Po tem, ko kritizirani Andre Gomes ni najbolje ustavil žoge v kazenskem prostoru, se je priložnost za strel v eni naslednjih akcij ponudila Albi, a je Katalonec udaril visoko prek vrat. Toda že v naslednjih sekundah so domači svoje vodstvo podvojili, po obrambi strela Suareza je Messi še drugič v večeru ukanil svojega rojaka v vratih La Reala. Baski so nato prevzeli pobudo in pritiskali, za kar so bili nagrajeni v 42. minuti, ko je obramba domačih nemočno izbijala žogo, ki jo je nato po podaji oziroma strelu Iniga Martineza v lastno mrežo preusmeril Samuel Umtiti. Barcelona je hitro odgovorila, Messi je s svojo prepoznavno podajo skozi obrambo Reala zaposlil Alcacerja, ki pred Rullijem ni grešil, nor zaključek polčasa pa je prinesel še en gol v domači mreži. Xabi Prieto je ušel nepozornemu Piqueju po podaji Williana Joseja in "na prvo" natančno zadel ob vratnico Ter Stegna. Razen priložnosti Messija v drugem polčasu, ko se Južnoameričan ni najbolje odzval pred vrati Reala, Barcelona praktično ni pretila, medtem ko bi lahko gostje s katerim od številnih (pol)protinapadov prvič v večeru tudi izenačili. V 61. minuti svoje akcije ni najbolje zaključil Jose, ki se je uspel prebiti vse do Ter Stegna, nekaj minut kasneje je Sergio Canales podobno "odrešil" Nemca pred nevarnejšim poskusom. V 73. minuti bi Ter Stegna z neverjetnim prostim strelom s polovice igrišča kmalu presenetil Martinez, a je vratar Barcelone še dosegel žogo, ki je letela pod njegovo prečko, po kotu, ki je sledil, pa mu je zapretil še Jose. V zaključku tekme je gostom kljub odločnemu lovu na zmago uspelo le še enkrat zagroziti golu Kataloncev, Yuri Berchiche je precej s strani udaril prek vrat, medtem ko je Suarez v eni zadnjih akcij prišel v situacijo ena na ena z Rullijem, ki pa mu ga ni uspelo ukaniti. Razlika na lestvici pred "El Clasicom" torej ostaja nespremenjena, znaša tri točke, Real Madrid pa ima v dobrem še tekmo s Celto v Vigu.

Izidi 32. kroga:

Barcelona ‒ Real Sociedad 3:2 (3:2)
Messi 17., 37., Alcacer 44.; Umtiti 42./ag., Prieto 45.

Atletico Madrid ‒ Osasuna 3:0 (1:0)
Ferreira Carrasco 30., 47., Luis 61.
Yannick Ferreira Carrasco in Thomas Partey (oba Atletico) sta v 89. in 90. minuti zapravila enajstmetrovki.
Jan Oblak (Atletico) je branil vso tekmo.

Sporting Gijon ‒ Real Madrid 2:3 (1:1)
Čop 14., Vesga 50.; Isco 17., 90., Morata 59.

Deportivo La Coruna ‒ Malaga 2:0
Athletic Bilbao ‒ Las Palmas 5:1

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (88)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KardinaIFrancRodeVKristusu2
16. 04. 2017 17.47
+0
Messi spet odlična predstava.... Brez njega je Barcelona NULA....... Ronaldo pa pričakovano spet povsem neviden in neučinkovit, Real spet rešujejo igralci, ki imajo 10x nižjo plačo od patetika Ronalda......
CURVANORD Zanetti
16. 04. 2017 18.25
-1
Ronaldo ni igral tako kot prejsni krog,znova in znova dokazujes da la lige ne spremlja in pises neumnosti
brezcasni
16. 04. 2017 19.34
-3
pa kaj sikaš..najprej preberi kdo je igral in kdo ne...kar pa se plače tiče pa...je dovolj velik magnet in glavni strelec svojih dveh zadnjih moštev že 10 let in očitno se denar vložen v njega vsaj podvoji in to je to....nogomet je kot tovarna ali trgovina....vlagaš tja kjer se splača.........
RdečiKarton
16. 04. 2017 10.41
+1
Vse pohvale Zizoju. Čarovnijo dela iz igralcev. Še Fabio je dobil svojo poslovilno tekmo. Verjetno zadnjič ooblekel dres s kraljevim grbom na igrišče. Zizou pozitivno preseneča v čevljih velikih trenerjev. Všeč mi je njegov način.
Paštašutar
16. 04. 2017 08.30
+5
Kako je slo Obrezu tezko z jezika,da proti vasemu(njihovemu) klubu ni bila letos piskana se nobena 11metrovka !!?!?! Ceprav je se nakaj res,z tako obrambo se je sploh storiti ne da !?!?!
alien8potnik
16. 04. 2017 08.36
-9
toliko o tem, kako krivični so sodniki do barce ;)
lordG
16. 04. 2017 09.01
+0
zato pa so sodniki Lalige na plačilni list Pereza
Paštašutar
16. 04. 2017 09.08
-2
Ferari,a mas prepusano vrhnjo gumo......zgleda ze tako.......
lordG
16. 04. 2017 09.24
-2
koliko šenkanih penalov so letos dobili baletniki? veliko, če ne vse
Mungos2
16. 04. 2017 12.08
+2
Kollerik
16. 04. 2017 16.29
-2
lord, baleniki lahko vse.... so ljubljenčki samega kralja, kar pa ni kar tako....
Melaj
16. 04. 2017 08.22
+19
Real odlično igra in stvari pelje v pravo smer. Sem navijač Kataloncev, vendar Real trenutno dela vse kot je treba. Razen Kraljevega pokala, je vse ostalo v njihovih rokah. Barca pa je imela priložnosti stvari obračat v svoj prid, le, da niso prav nič pokoristili. Njihova forma niha, izključeni igralci niso nič kaj dobrega...Edini, ki drži Barco pri življenju in v glavnem igra odlično je Messi. Čeprav je veliko kritik čez njega...vsaj od nekaterih...Je enostavno najboljši. Vedet je treba, da ni igralca, ki bi lahko tako igral kljub temu, da so v večini njegovi soigralci v krizi ali pa kaznovani. Ronaldo ne nihče drugi ne bi držal klub na takem nivoju...Škoda mi je Messija, ker bi si prav zaradi tega prav on zaslužil zlato žogo. Lahko je dosegat lovorike, ko je vsa ekipa v top formi...ne moreš pa to počet, če je ekipa delno ali v celoti razbita. Brez Messija v tem trenutku Barca ne bi bila na 2 mestu v domačem prvenstvu...In, če želijo napredovat v ligi prvakov, jih tja popelje samo on...Če lahko uprizori kak čudež...Upam, da po prihodu novega stratega sledijo spremembe v kadru. Zvezno vrsto morejo prevetrit, obrambo prav tako...Delno pa spremeniti koncept igre...delno, ker v glavnem prav po tem Baca slovi. Žal pa nimajo več vrhunskih vezistov in jih verjetno tudi nimajo kje dobit...zato je prilagajanje nujno!
brezcasni
16. 04. 2017 19.41
-1
kot si lepo napisal, da je lahko dosegati lovorike ,ko so vsi soigralci v top formi..mislil si Ronalda v Realu ,a ne pozabi oziroma poglej kaj si napisal proti koncu ..Barca-.imeli so vrhunske veziste ,ki so lepo zaposlovali Mesija ..torej je zgodba ista.....EN EXTRA NOGOMETAŠ V klubu je brez izvrstnih vezistov,obrambnih in vseh ostalih le DOBER NOGOMETAŠ BREZ REZULTATOV
Melaj
17. 04. 2017 09.28
+1
Glede vezistov v Barci, sem mislil na ekipo do leta 2011...Že nekaj let pa Messi nima soigralca, ki bi na najvišjem nivoju znal kreirati napad. Izjemoma nekatere tekme je odigral odlično Andres Inesta. Messi sam daje predložke v kazenski prostor...jih pa premalo pokoristijo. Če bi bila zvezna vrsta iz leta 2009, bi bila tudi Barca taka kot takrat...Pa je daleč od tam. Zelo jasni je, kdo nima kaj iskat v trenutni ekipi Barcelone in kdo v glavnem zabija in realizira večino priložnosti...vemo pa tudi, da jih kar nekaj greši tudi tisto, kar je težje zgrešit kot zadet...
Melaj
17. 04. 2017 09.32
+1
Barcelona ima dober napad, zelo slabo zvezno vrsto (če predpostavimo, da njihov koncept igre temelji najbolj prav na tem)...in ima slabe obrambne igralce...nekatere bi mogli takoj prodat. Zadnjič je Obrez prav povedal...Če napad pri njih deluje super odlično...pol zmagajo z vsaj 4 goli...A vsak dan ni nedelja in tudi ostali se jih trudijo ustavit! In takrat vidimo, da Barca za napadom deluje kot drugoligaš...to je dejstvo, ki je še kako pomembno!
Guilermo
15. 04. 2017 22.48
-13
Barca danes vrhunsko, oškodovana za dva penalaza. Real povprečno,spet pomoč sodnikov, vsi trije goli iz ofsajda. Gijon oškodovan za 1 penal. Ramos bi mogu dobiti rdečega v peti minuti. Sodniki lepo oblečeni, noben si ni umil zob, da ne bi širili ustnega zadaha pravilno dajejo roko pred usta.
alien8potnik
16. 04. 2017 08.37
+0
Kollerik
16. 04. 2017 13.26
+8
brezcasni
16. 04. 2017 19.42
Campeones34
16. 04. 2017 19.52
Sarkazem otroci, boste nekega dne ze dojeli
Kollerik
15. 04. 2017 22.45
+3
Da... Barca zmagala z muko... daleč najboljši mož na igrišču spet Messi (dva gola, asistence + vse ostalo), dobra tudi Busquec in al Canctara ali nekaj takšnega, toda napadalec Suarez očitno ne zna več dati gola. Barsina obramba izjemno slaba, Pique in Gomez oba katastrofalno....
Trend01
15. 04. 2017 22.41
+3
Pričakovana težka tekma Barcelone. Zmaga šteje. Vse ostalo je nepomembno. V kolikor bi zmagal s takšnim rezultatom Sociedad, bi bilo tudi pošteno. Malenkosti so odločale.
Trend01
16. 04. 2017 08.46
-4
Trend01
16. 04. 2017 09.59
-3
Poriktana, poriktana. Kar pojdi pogledat. Pa v Postojnski jami se prej ustavi, morda tudi Škocjanskih jamah. Potem čez Lipico in piči do Lourdes-a. Tam se ustavi za dan, dva in nato kar naravnost... (lahko pa vmes zaviješ v Barcelono in prineseš nekaj svetniškega sijaja v klub. Le to jih lahko letos še reši) Ne moreš zgrešiti. Imajo lepo streho.
fihner
17. 04. 2017 18.17
So osebki, ki jih ne more rešiti nihče......pa ne samo letos.
Barbarezo
15. 04. 2017 21.34
+5
Isca naj da v spic namest benzemaja i to je to hahaha.. HALA MADRID!
bobrock46
15. 04. 2017 20.56
+6
Tole vlečenje za drese bodo morali sodniki bolj sankcionirat
blazter
15. 04. 2017 20.46
+10
Zidane je mojster. Ekipo ima vrhunsko. Prvo in drugo postavo. Fizično z lahkoto igrajo 90 min. Sreča? Brez znanja, volje je ni. V tekmah v ligi prvakov pa je na igrišču še ena ekipa RM v različnih moštvih. Noro.
manucao
15. 04. 2017 20.34
+8
Žal se je danes videlo, da je kljub vsemu Benzema boljši od Morate. Videlo se je, da so Danilo in Coentrao slabi ter, da je James počasen in za klaso slabši kot Isco.
alien8potnik
16. 04. 2017 08.43
+4
to sem tudi sam pomislil včeraj. benz ves čas sodeluje, išče podaje na soigralce, se giblje. morata pa je v glavnem čakal na podaje. ni bilo neke energije v njem. pa tudi sicer se res ne ujema z baleom in ronaldom. to je treba priznat.
Trend01
16. 04. 2017 09.45
-7
Že ves čas govorim, da ima Morata v karieri le dve tekmi, ki ju je dobro odigral (vseh 90'). To je bilo v Juvetu proti Realu. Morata je "cool" za vstop s klopi v 60+ minuti. Nič drugega. Zna zabiti gol, a odigrati nič. Žal.
Trend01
15. 04. 2017 20.20
-1
Atletom uspelo NEMOGOČE. V dveh (2) minutah zgrešili 2 penala. V 88' in 90'.
Trend01
15. 04. 2017 20.01
+1
Od vseh pretendentov za naslov v LP, je Real naredil največjo rotacijo. Drugi so spočili 2-3 igralce,. Barcelona tokrat le enega. Inieste ne bo v prvi postavi. Ney je pač kaznovan. Rafinha in Mascherano sta pa žal poškodovana.
grozjak
15. 04. 2017 19.45
+8
sreča spremlja hrabre. Žal bi barca tako tekmo tudi z prvo postavo zasrala...........
apodgraj
16. 04. 2017 08.37
+5
Ne morem verjeti , kaj počnejo obrambni igralci? Igrajo tako , kot da so vezni ali napadalni igralci. Zakj trener to dopušča ?. Ostati bi morali na svojih pozicijah , ker v napadu tako in tak niso koristni.
Paštašutar
15. 04. 2017 19.35
+3
Odlocilna je bila menjava Kovacic-ST 14.....................................................:):):):):):)
manucao
15. 04. 2017 19.23
+6
Zmaga s enim igralcem iz prvega moštva - NEPRECENLJIVO
širimresnico
15. 04. 2017 19.00
-7
ne razumem tega sprenavedanja...imamo trdne dokaze , da je ronaldo 2x bil obtožen posilstva...za drugo obtožbo je plačal velik denar , da je bila umaknjena vi pa o nepomembnih stvareh....a je to v redu da ronaldo posiljuje in plačuje za molk?peggi kaj si ti misliš o tem...trenda to ne moti, pa ostalih realovcev tudi ne....admin pa samo briše....
Barbarezo
15. 04. 2017 19.05
-2
pa dej clovek umri ze enkrat..kva posilujes s svojimi clanki itd.....
Trend01
15. 04. 2017 19.07
-10
Ronaldo je bil 1x obtožen posilstva. Leta 2005. In zadeva je bila TAKOJ dokazno zavržena. Ta, iz. leta 2009 je stvar dveh ljudi. Ene - verjetno - lovače in Ronalda. Ti pa kar v arest. Direktno. Najboljš kar na vislice. Ma, si pa en trot. Vse bolj imam občutek, da si ti avtor teh zgodb. Zagovarjaš tako močno kot bi bil zraven in snemal. Mah, "navijač".
brezcasni
15. 04. 2017 19.09
-11
imaš ti trdne dokaze? al si bil z njim al pa je on tvoj zaupnik..osebno.....in ne govori traparije ker si tarča posmeha....
dext32
15. 04. 2017 19.16
-7
širimresnico
15. 04. 2017 19.22
+5
ronaldo je bil 2 x obtožen posilstva...obakrat so zadevo pometli pod preprogo...drugič leta 2009-2010 je posiljeni ženski plačal 375k dolarjev , da je obtožbo umaknila...kdo plača če ni kriv? trend posilstvo je običajno stvar dveh ljudi...če gre za navadno izsiljevanje nogometašev , ki jo ženske pogosto počnejo( to je namreč vaša teorija ) , prosim če se mi našteje vsaj 10 nogometašev v zadnjih 10 letih , ki so imeli dve ali več obtožb zaradi posilstva......
Trend01
15. 04. 2017 19.32
-11
Predlagam ti pregled ali dva v za to usposobljenih inštitucijah. Ena je v LJ, ena v MB, pa Ormožu, Begunjah, Idriji.... Menda jemljejo tudi med vikendom.. Ker, toliko kot ti vidiš, sanjaš Ronalda, ni normalno in sploh zdravo.
širimresnico
15. 04. 2017 19.53
+0
bravo gospod trend, očitno si že vse te institucije že večkrat obiskal, da jih tako poznaš...žal ti ni nič pomagalo
Trend01
15. 04. 2017 19.57
-3
Sem šel k tebi na obisk. A so te non-stop selili.
širimresnico
15. 04. 2017 20.08
+0
trend , daj ko si tako pameten mi razloži verjetnostni račun...hvala
apodgraj
16. 04. 2017 08.50
+1
Trend postaja advokat zvezdnika Ronalda . Kako je z odvetniki vemo vsi prav dobro. Tudi , če je kriv je njegova dolžnost, ki je drago plačana da ga brani pred vsemi temi očitki .in ga na vse kriplje hoče prikazati kot nedolžnega . Vemo pa tudi dobro , kaj dela denar in kako se tudi ljudje obnašajo . Cel svet je njihov in vse se mora njim pokoravati . Veliko ljudi , ki so zagrešili zločine ali storili hude prekrške je rešil sam denar .Zato tiste ,ki razmišljajo trezno in vedo kaj se dogaja pri teh "gospodih" , pošiljaš v neke institucije , je primitivzem in cinizem b rez primera.
nikajzadodat
16. 04. 2017 09.45
+2
Trend01: Se res ne bojim, da bi še Ronaldo v arest, dokler bo imel za sabo tebe in vse ostale zagovornike. Mislim, da se bo to prej zgodilo vsem dvomljivcem. ;) Zdaj pa takoj lahko udariš po Messiju. Ti kar. Jaz Messija ne zagovarjam, da ne bo pomote. Sta oba krvava pod kožo, tako da brezsramno zagovarjti enega in vsevprek obtoževati drugega ne gre.
mkug5g
15. 04. 2017 18.45
-3
že celo sezono imajo več sreče kot znanja, seveda ob znatni pomoči sodnikov
peggi
15. 04. 2017 18.39
+13
Odlični Isco,..in neprecenljiva reakcija Zidana ob njegovem zamgovitem golu..Upam,da bo zdej mali dobil večjo minutažo,če si jo kdo zasluži si jo on,,js nevem kaj ma Zizu proti njemu,da še vedno greje klop preveč,toliko ot da on od sebe toliko ne daje noben...oziroma malo je takih posameznikov.
Trend01
15. 04. 2017 18.43
-6
@peggi - Štos je v postavitvi ekipe. V sistemu 4-3-3 Isco ne pride do izraza. Tam pridejo do izraza tipični centralni vezisti, ki delajo po celem igrišču. Isco je poba, ki igra skoraj izključno v napadu (organizira napad in/ali prebija obrambo in/ali igra na gol). Če igra tudi "BBC", ima Zidane potem problem, ker ima v sistemu 4 igralce, ki se ne vračajo na 20-25 metrov od svojega gola. Bale se občasno, Vázquez in Asensio tudi. Le v tem je problem. "BBC"
-4
A ni tako da Isco odhaja iz Reala ker mu potece pogodba..ali je podaljsal?
Trend01
15. 04. 2017 18.34
-2
Pogodbo ima do 2018. Zahteva igranje v prvi postavi. Zidane naj bi Jamesa že postavil na borzo. A James je pripravljen sprejeti tudi to, da bi bil "druga violina". Isco BO podaljšal. To je tudi zahteva Zidana do
Trend01
15. 04. 2017 18.35
+5
Pogodbo ima do 2018. Upravičeno zahteva igranje v prvi postavi. Zidane naj bi Jamesa že postavil na borzo. A James je pripravljen sprejeti tudi to, da bi bil "druga violina". Isco BO podaljšal. To je tudi zahteva Zidana Pérezu.
Paštašutar
15. 04. 2017 19.36
+2
A ne ne Marjo,prej bosta odsla tvoja dva !!!