Nogomet

Suarez in Messi 'torpedirala' rumeno podmornico, Atletico z izjemnim Oblakom ohranja nepremagljivi niz

Sevilla, Vila-real, 10. 12. 2017 17.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Prednost Barcelone na vrhu španskega prvenstva ostaja nespremenjena, potem ko so Katalonci tudi po zaslugi izključitve v vrstah Villarreala ugnali rumeno podmornico (2:0). Atletico tudi pri Betisu ni blestel, je pa prišel do vseh treh točk po zaslugi novega gola Saula Nigueza (1:0). Zelo dobro je branil slovenski reprezentant Jan Oblak.

Božični "Clasico" se nezadržno bliža in Barcelona je morala prednost pred Real Madridom, Valencio in ostalimi najbližjimi zasledovalci tokrat ubraniti na gostovanju pri Villarrealu. Rumena podmornica, ki je s svojim napadalnim pristopom venomer trd oreh tudi za največje, se je morala od prve minute spopasti tudi z nekdanjim članom Denisom Suarezom, ki mu je trener Barce Ernesto Valverde zaradi poškodbe Andresa Inieste ponudil priložnost od prve minute ob Lionelu Messiju in Luisu Suarezu. Vnovič je tekmo začel tudi Paulinho, poškodovanega Samuela Umtitija pa je nadomestil Thomas Vermaelen. Nekdanji klub Bojana Jokića se je favoriziranim Kataloncem po robu postavil s poletnimi Cedricom Bakambujem, Danielom Rabo in Manujem Triguerosom, medtem ko je vrata rumene podmornice prvič po februarju na ligaški tekmi čuval Sergio Asenjo, nekoč veliki vratarski up španskega nogometa, ki se je uspešno vrnil po še eni v seriji uspešnih operacij kolena.

Proslavljanje Barcinih nogometašev po golu Suareza za 1:0.
Proslavljanje Barcinih nogometašev po golu Suareza za 1:0. FOTO: AP

Gostovanje pri Villarrealu je bilo v minuli sezoni morda celo usodno za Barco v lovu za naslov, tisti obračun so sicer močno zaznamovali tudi sodniki, ki pa tokrat na srečo niso bili v ospredju, čeprav je bila postava delivcev pravice enaka.  Že v četrti minuti bi lahko gostje povedli, po kotu Messija je Gerard Pique skočil najvišje in z glavo zadel blizu stičišča vratnice in prečke. V precej revialnem vzdušju so imeli Katalonci več od igre, pravih priložnosti pa ni bilo do 16. minute, ko je po dolgi akciji predložek z desne poslal Mario Gaspar, volej Roberta Soriana znotraj kazenskega prostora pa je z refleksnim posredovanjem ukrotil še naprej odlični Marc-Andre ter Stegen.  Asenjo v vratih Villarreala večjega dela ni imel, v 22. minuti ga je s prostega strela preizkusil Messi, toda nekdanji član madridskega Atletica se ni dal.

Villarreal večkrat blizu vodilnega zadetka
Tekma se je takrat razživela, toda domači, ki so dvoboj začeli na šestem mestu prvenstvene lestvice, so še naprej kljubovali vodilni ekipi La Lige. Bili so celo nevarnejši, po predložku s strani je v 26. minuti v Ter Stegna meril Soriano, podajo Jaumeja Coste pa je moral minuto kasneje pred vrati izbijati Pique. Villarreal je v 36. minuti uprizoril še hiter protinapad, po katerem je slabo posredovanje Vermaelna izkoristil Soriano za strel z okoli 17 metrov, ki pa ni ogrozil Ter Stegna. Barca je kljub očitnim težavam v igri uspela odgovoriti v 38. minuti, ko je Paulinho priboril žogo blizu roba kazenskega prostora, okroglo umetno usnje pa je nato prišlo do Messija, čigar strel je švignil mimo desne vratnice Asenja. Predložek in prodor Coste je v 42. minuti povzročil celo kopico težav Kataloncev, a je Ter Stegen ob Vermaelnu in Bakambuju nekako uspel odbiti žogo stran od svojega gola.

Kljub slabemu polčasu Valverde pred nadaljevanjem tekme ni menjal, seveda pa je bil Javier Calleja na domači klopi dovolj zadovoljen s predstavo svojih varovancev, da menjav ni naredil. V prvo ga je že po nekaj sekundah drugega polčasa prisilila poškodba Rubena Semeda, Callejo pa je s klopi dvignil Samuja Castilleja. Po slabih 15 minutah se je Valverde le odzval in iz igre potegnil Denisa Suareza, ki se je umaknil klasičnemu napadalcu Pacu Alcacerju. Že v prvi akciji je moral nekdanjega člana Villarrealove lokalne nasprotnice Valencie prisebno ustaviti Asenjo, Alcacer je namreč po podaji Jordija Albe prišel do strela z neposredne bližine, a je bil Asenjo kot že rečeno pripravljen. To so bile najboljše minute Barce na tekmi, Alba je v 59. minuti z leve našel še Messija, čigar šibek strel po tleh je že premagal Asenja, a za las zgrešil oddaljenejšo vratnico.

Messija (desno) je takole lovil Ruben Semedo, ki je moral kmalu po začetku drugega polčasa iz igre zaradi poškodbe.
Messija (desno) je takole lovil Ruben Semedo, ki je moral kmalu po začetku drugega polčasa iz igre zaradi poškodbe. FOTO: AP

Grob štart in izključitev Raba prelomila tekmo v korist Barce
Domači gledalci so bili na nogah v 60. minuti, ko je Raba ostro štartal s podplatom v gleženj Sergia Busquetsa in prejel direkten rdeči karton. Protesti niso zalegli, nogometaše Villarreala pa je čakalo dolgih 30 in še nekaj več minut. Asenjo je bil spet premagan v 67. minuti, ko je Suarez v padcu preusmeril predložek Albe, a zadel le vratnico. Messijeva dvojna podaja z Albo je v 71. minuti odprla veliko prostora Argentincu za strel z ugodnega položaja znotraj kazenskega prostora, toda kapetan Barce je vnovič zatresel le zunanji del mreže. A minuto kasneje rešitve za rumene ni bilo več, po izvrstni akciji med Busquetsom, Messijem in Alcacerjem je Suarez prišel pred Asensia, ga obšel in zadel v prazno mrežo. Villarreal se ni predajal in Ter Stegen je moral akrobatsko potrebovati ob poskusu Manuja Triguerosa s precejšnje razdalje.

Vsega bi bilo verjetno že konec, če bi Suarez po še eni v seriji izjemnih podaj Messija prek obrambe domačih izkoristil volej z neoviranega položaja, a je Urugvajec v 81. minuti grdo zgrešil. Po tem, ko je solidno priložnost zapravil še Alcacer, je Messi v 83. minuti nenadoma prišel sam pred Asensia in hladnokrvno povišal na 2:0, potem ko je napako storil Costa, Argentinca pa je z natančno podajo našel Busquets. Zmaga Barce bi lahko bila tudi višja, Asenjo je v sodnikovem dodatku igralnega časa ustavil rezervista Aleixa Vidala. Razlika na vrhu v korist Barcelone ostaja pet točk pred drugo Valencio ter šest oziroma osem točk pred madridskima Atleticom in Realom.

Yannick Ferreira Carrasco ni bil v ekipi za tekmo in šušlja se, da gre za spor med belgijskim reprezentantom in trenerjem Simeonejem. Carrasco bi lahko pozimi ali najkasneje poleti zapustil vrste rdeče-belih.

Čudežna obramba Oblaka za zmago Atletica
Ekspresno slovo od Lige prvakov je močno pretreslo tabor madridskega Atletica, čigar vodstvo se mora skupaj z nogometaši hitro prilagoditi na izpad prihodkov, ki ga bo prineslo nastopanje v Ligi Evropa. Ekipa Diega Simeoneja bo poskušala do takrat rane zaceliti v domačem prvenstvu, kjer "colchoneros" niso izgubili vse od zaključka lanske sezone. A njihova težava v novi sezoni je kronična neučinkovitost, ki je prinesla veliko več remijev kot zmag v Primeri Division, gostovanja pri neugodnem Betisu, kjer je trener Quique Setien pod neprimerno večjim pritiskom kot Simeone, pa rdeče-beli niso začeli najbolje. Ryad Boudebouz je že v eni prvih akcij preizkusil Jana Oblaka s strelom z okoli 16 metrov, Sevillčani pa so nizali nevarne napade v prvi četrtini polčasa, ko je bil Atletico z izjemno nizko posestjo žoge povsem nenevaren.

Saul Niguez (v sredini) je bil junak Atletica v Sevilli.
Saul Niguez (v sredini) je bil junak Atletica v Sevilli. FOTO: AP

V 23. minuti je ostra žoga skozi kazenski prostor zgrešila vse naslovnike in Oblak je imel s soigralci precej sreče, da je njegova mreža ostala nedotaknjena. Stadion Benita Villamarina je glasno zahteval najstrožjo kazen po duelu Angela Corree in Cristiana Tella, za nameček pa je povsem bledi Atletico nato nenadoma povedel. V 29. minuti je Saul Niguez v padcu preusmeril podajo Šimeta Vrsaljka v gol Antonia Adana za svoj drugi zadetek na ravno toliko tekmah. Adan je nato dobro ustavil Correo, igra pa je do konca polčasa povsem zvodenela. V nadaljevanju se je Atletico še naprej uspešno branil, a je imel Oblak veliko več resnejšega dela. Po tem, ko sta ga v 57. minuti nekako rešila Vrsaljko in Thomas Partey, je moral Škofjeločan prikazati vso svojo elastičnost v 60. minuti, ko je izjemno ustavil močen poskus Tella z razdalje. Betis je bil do konca tekme nevaren le še prek Julia Gracie v enem zadnjih napadov, a belo-zeleni zmage Madridčanov in s tem vnovičnega skoka na tretje mesto na lestvici niso uspeli ogroziti.

Izidi 15. kroga Primere Division:

Villarreal ‒ Barcelona 0:2 (0:0)
L. Suarez 72., Messi 83.
RK: Raba 60./Villarreal

Real Betis ‒ Atletico Madrid 0:1 (0:1)
Niguez 29.
Jan Oblak (Atletico) je igral vso tekmo.

Valencia ‒ Celta Vigo 2:1 (1:0)
Zaza 28., Parejo 81./11-m; Aspas 46.

Real Madrid ‒ Sevilla 5:0 (5:0)
Nacho 3., Ronaldo 23., 31./11-m, Kroos 38., Hakimi 42.

Levante ‒ Athletic Bilbao 1:2
Real Sociedad ‒ Malaga 0:2
Deportivo La Coruna ‒ Leganes 1:0
Getafe ‒ Eibar 0:0
Alaves ‒ Las Palmas 2:0

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (66)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

av kompa
11. 12. 2017 10.59
+4
Problem Barcelone je,da vsi igralci razen Messija in delno Albe nimajo nobene prodornosti v napadu.Vsi ne znajo nič drugega kot sprejemat in oddajat žogo.Praktično sami vezisti.Obramba je statistično glede na število prejetih golov dobra,vendar pa je v fazi ko se mora branit živa katastrofa.Sem navijač Barcelone.
Kollerik
12. 12. 2017 12.13
..... sijajen rezultat pod vodstvom Valverdeja nič kaj ne kaže na ta problem, prej nasprotno, saj so se dobro ojačali v obrambi. Je pač tako, da so nenadoma izgubili Neymarja in se jim je zato koncepr igre podrl...kar se je lepo videlo na zadnjih dveh el classicih, ko so zaradi luknje z ney,marjevim odhodom enostavno morali igrati z drugačno postavitvijo,.... ki jo seveda niso bili vajeni. In če temu dodaš še malce smole (prečke itd...) dobiš glavni vzrok za enega redkih porazov Barse na el classicih. No, napadalnega trojčka in s tem svojega starega stila igre zaradi (začasne) izgube poškodovanega Dembeleja še vedno nisoi vzpostavili. Se pa baje Dembele vrača v akcijo že konec tega meseca ....
doloke
11. 12. 2017 10.28
+12
Javier Calleja (trener Villarreala): "Sedaj ko se pogledal štart na televiziji, sem videl da je to bil čisti rdeči karton, Busquets je prejel zelo nevaren udarec." Izjava ki si jo naj preberejo vsi navijači Belih ☺️
PartyTime
11. 12. 2017 10.48
+4
Ne ne, za bele bo drugacen prevod veljal... Oni so nekaj posebnega .
doloke
11. 12. 2017 10.26
+3
Trenutno bl kaze na zmago barcelone na elclasiku vendar bo tesno. Res da barcelona trenutno nima atraktivne igre vendar se valverde res vrhunsko pripravi na usakega nasprotnika posebi in s svojo taktiko (razn na zacetku sezone k pa ga je pomojem dost izocil) med tem k gre zidane v usako tekno z isto taktiko in samo kombinera z igralci oz imam na zadn čas občutek da samo posle dolocene igralce na igrišče in jim pusti naj delajo kar znajo in koliko so motivirani
nikajzadodat
11. 12. 2017 10.06
+14
Zmaga na el clasicu, +11 to bi bilo realno...samo beli sodniki bodo to tezko dopustili...
dajno
11. 12. 2017 10.12
+3
Kollerik
11. 12. 2017 10.57
+4
Symbolic
11. 12. 2017 09.09
+3
Zmaga je zmaga, pride vedno prav, sam dolg so "lomili" to podmornico (šele v 72. min)... Poznala se je odsotnost Mtitija... Ter Stegen pa iz kroga v krog boljši... Glavno, distanca se ni spremenila: 5,6,8... Naslednje kolo kaže, da tudi ne bo sprememb, potem pa El Clasico: možnost za spremembo (upam na povečanje razlike)...
Kollerik
11. 12. 2017 09.37
+1
Podnujno potrebujejo Dembeleja za v napad, Denis Suarez pa ni niti N od kakšnega Neymarja.
Kollerik
11. 12. 2017 09.39
+0
Kollerik
11. 12. 2017 09.41
+1
...je prijetno presenečenje, pa tudi A. Vidal je morda kak skrit talent... vprašanje je le, kako se bosta ta dva obnesla proti najboljšim nasprotnikom, zato čim prej Dembeleja noter. Messi ne bo mogel v nedogled servirat žoge vsem po vrsti...
CURVANORD Zanetti
11. 12. 2017 08.51
+2
Pricakovana zmaga barce, malce tezje a zasluzeno. Super da je @kolerika zadovoljen s sojenjem, sedaj bo nekaj dni miru
Kollerik
11. 12. 2017 10.59
+3
CURVANORD Zanetti
11. 12. 2017 13.08
-3
Razen ko sodijo v prid barce takrat imas ogromno izgovor kako sodnik ni mogel videt, ono tisto:-D
Symbolic
11. 12. 2017 15.18
+1
Hmmm... le kje sem to že videl: najprej pohvala, potem pa graja! Nekam se mi ta "sistem" zdi znan... No, zaenkrat naj ostane na nivoju sarkazma...
CURVANORD Zanetti
11. 12. 2017 15.42
-1
Symbolic
11. 12. 2017 17.43
+2
Ne bo držalo! Pri šahu je tako: če se igra partija na 1 uro, si poglobljen v analizo možnih odgovorov nasprotniku, se ne govori, ker s tem motiš sebe in tudi nasprotnika... Če pa igraš blic partije (na 10, ali 5 oz. na 3 min) nimaš časa ni za razmišljat, še manj pa za klepetat... Če pa igraš bullet-partijo (na 1 min, ali manj), če niisi "rokohitrec" pri izvajanju poteze, si pečenka! Jaz najraje igram "bullet-partije... včasih tudi na 3, ali 5 minut... Zakaj bullet? Ker v pol ure odigram 15 do 20 partij...Daljše partije so (zame) izguba časa, enako kot "pisanje romanov na forumu"!
CURVANORD Zanetti
11. 12. 2017 18.26
-2
Hm, ampak ta tvoj zadnji komentar je kar dolg,se ti ne zdi?
Symbolic
11. 12. 2017 20.44
+3
To si ti keiv! Saj sem moral nekaj pojasnit nekaj tako , da vsi razumejo...
Kollerik
12. 12. 2017 12.15
CURVA jaz ne potrebujem nekih izgovorov, dosti je samo dobro opazovati....
Kollerik
10. 12. 2017 22.50
+26
Bravo Barsa...Villareal zelo dobro odigral prvi polčas, kjer je ter Stegen moral kar nekajkrat posredovat... no, Barsa je imela spet nekaj smole (dve prečki, ena od Piqueja, kjer bi lahko Villareal fasal gol že v tretji minuti...in ena od L. Suareza)...Rdeči karton upravičen, sodniki tokrat za spremembo normalni..... D. Suarez najslabši, nekoliko se je lovil tudi L. Suarez, ki pa je končno dal gol, kot je treba. Paco Alcácer dokazuje svojo vrednost... Messi pa je itak največji med največjimi... lep gol in kup fantastičnih asistenc, nesebične podaje soigralcem pred ali v nasprotnem kazenskem prostoru, o katerih lahko realovci od svojega pozlačenega dečka CR7 samo sanjajo... utekanje čez celo igrišče nazaj v obrambo..... Messi je eden in edini, ni dvoma..
jebalvisvoju
10. 12. 2017 22.53
+20
Messi je tolko nesebicen da bi danes lahko zabil vsaj cca. 2 gola pa je dal malo veselja tudi soigralcem oz. soigralcu.. Kake podaje ima tip precizne hitre in na limitu ofsajda v globino analdo lahko samo spremlja s kokicami v rokah
Kollerik
10. 12. 2017 22.55
+3
....Dober med drugim tudi Alba, pa oni rezervni francoski branilec... Raketa precej neokreten...pogrešamo kakšno njegovo značilno "bombo"....
jebalvisvoju
10. 12. 2017 22.57
+3
Raketa je danes bil koristen kot jaz na kavcu ko sem spremljal tekmo.. totalno ni imel dan...
Kollerik
10. 12. 2017 22.59
+3
... naj se prebudi na el classicu...ne zna iz daljave zadet bombo samo asensio...
jebalvisvoju
10. 12. 2017 23.01
+3
Ne dvomim v njega.. ocitno je danes slabo jedel... haha
dajno
11. 12. 2017 09.19
-2
Podaje ima točne kot naš Milec.... Malo za šalo malo zares
jebalvisvoju
10. 12. 2017 22.50
+15
se ena mojstrovina Messija z eno potezo vrgel celo obrambo v kontra stran.. z enim sprintom se 2 obrambna zabijata... only by Messi
Kollerik
10. 12. 2017 22.51
+10
ha, ha...ona dva branilca Villareala sta se zaletela drug v drugega, Messi pa lepo naprej in je rutinirano matiral danes sicer odličnega Villarealovega vratarja...
jebalvisvoju
10. 12. 2017 22.54
+0
zamenjaj Obreza naj si privosci malo dopusta.. Komentiraj bodi 1. zenska komentatorka..
Kollerik
10. 12. 2017 22.58
+0
Kollerik
10. 12. 2017 22.58
+2
jebalvisvoju
10. 12. 2017 23.00
+2
saj so imeli pred cca. 2 mesci oglas za 1. zensko komentatorko!
RUBEŽ
10. 12. 2017 22.45
+8
LaFerrari
10. 12. 2017 22.45
+9
smrduhi ce pri -8 tud zaudarja v MadRITu ???
LaFerrari
10. 12. 2017 22.49
+9
prosim za odgovor polizancki !!!!!! ne pa da mi minuse stiskate...
idiu3krasne
10. 12. 2017 22.42
+5
Zaslužena zmaga Barce...tabor belih oziroma zdaj bledih pa spet jokajoče in v počepu smrkajo na drevesih.
nikajzadodat
10. 12. 2017 22.41
+1
Prvi polcas je celo sodnik pomagal pokrivat Messija, se je skoz gibal pred njim in enkrat naredil tudi lepo kontro.
cripstoned
10. 12. 2017 22.38
-18
danes sodnik unicil tekmo....po espanyolu in gironi je zdaj oskodovan tudi villareal....ofsajda v 10minuti ni bilo in tu bi barca pokasirala gol.... posledicno bi spremenilo celoten potek tekme..rdeci karton cist kot solza....2gol barce pa neveljaven....2 zogi v igriscu pomenita prekinitev tekme po vseh pravilih....ocitno danes to ni veljalo ....kolerika in ostali hejteri reala pa ste doziveli to kar sem vam napovedal....karma je huda stvar....toliko omenjate sodnike potem pa udari karma in glej ga zlomka kdo je danes imel pomoc... ampak nic ne de ...po elklasiku bo -5 ....tudi barca bo se kiksala glede na to da niso ne vem kaj....
cripstoned
10. 12. 2017 22.39
-13
PA ŠE MOJA NAPOVED PRED TEKMO....cripstoned 10.12.2017 16:23:38 -9 3 12 ko pa zmaga barca skupaj z sodniki pa ni nobenega....karma hitro tolce po vas in ce ne bo udarila ze danes bo pa na elklasiku zagotovo...ali villareal ali real madrid...nekdo od teh bo igral z igralcem manj in barca bo dobila smesen penal....kaj boste potem govorili? da je sodnik le clovek in da tudi on naredi kdaj napako....hahahahaha
Kollerik
10. 12. 2017 22.40
+15
doloke
10. 12. 2017 22.40
+3
2 zogi v igriscu ladar je blizu katerega igralca tu pa ni bilo zive duse 40m okol zoge ki je mirovala
Kollerik
10. 12. 2017 22.40
+8
BBarca
10. 12. 2017 22.41
+8
Ne, rekli bomo, da je sramota da ni tehnologije v Španiji.
cripstoned
10. 12. 2017 22.42
-9
prisel bo elklasiko in razlika se bo zmanjsala...pravtako se bo zmanjsala ekipa hejterjev tukaj...ce ne po elklasiku pa na koncu sezone ....hvala vam za vso zvestobo in pozornost....lahko noc
LaFerrari
10. 12. 2017 22.51
+5
ubodi kripelj bo pa moral zdaj drkat na poster CRja žalosten
nikajzadodat
10. 12. 2017 22.51
+6
Naj ti bo lahka noc, jo res rabis...po vsem tem obremenjenem navijaskem pisanju..
unclub
10. 12. 2017 22.54
+4
Najboljše kar si lahko naredil je to , da si šel spat.
dark horse
11. 12. 2017 08.54
+0
Dvorni norček ve da bi tam Villareal zadel,če ne bi piskal ofsajd,istega primera pri Suarezu pa čudežno spet ni videl
idiu3krasne
11. 12. 2017 10.07
+3
Crisp ti kao ne komentiraš tekem Barce...poberi svoje smeti in čao na drevo nazaj.
Kollerik
10. 12. 2017 20.19
+2
spet lahko obstaja...upravičena skrb.... glede današnjega sojenja....Barsa vs. Villareal.... bomo videli....
cripstoned
10. 12. 2017 20.58
-12
10minuta sodniki piskajo ofsajd za villareal ki ga ni bilo...igralec bi sam stekel proti golu barce in tu bi ze lahko povedli....villareal oskodovan...
tedoVV2HCmedo
10. 12. 2017 21.35
-18
Nič novega. Real in Barcelona vedno plačujeta za "dobro" sojenje.
tedoVV2HCmedo
10. 12. 2017 22.03
-18
Villareal ima rdeč karton, tudi to ni presenečenje. Barcelona se bo na vse načine trudila, da zmaga in ohrani razliko v točkah do Reala.
dark horse
10. 12. 2017 22.06
+11
Ti tedo očitno gledaš drugo tekmo,če to zate ni bila zaslužna izključitev
tedoVV2HCmedo
10. 12. 2017 22.15
-10
Nisem gledal, ko je sodnik pokazal karton. Gledal sem nekaj prvi polčas, potem pa od 60. minute naprej do gola.
cripstoned
10. 12. 2017 22.32
-13
samo pri barci sta lahko dve zogi v igriscu in bo zadetek veljal...hahahahaa
Kollerik
10. 12. 2017 22.37
+4
zmaga Barse 2:0... BBBBBAAAARRRRSAAAAA, MMMMEEESSSSIII !!!!!!!!!!!! ps: sodniki danes normalni...verjetno čuvajo "moči" za el classico....
cripstoned
10. 12. 2017 22.41
-11
a zato da bo real spet ponizal barco in njene sodnike pa ceprav z igralcem manj? hahahahah
doloke
10. 12. 2017 22.42
+8
Samo pri realu zoga leti v holi in sudnik piska konce polcasa.... Kje je dej vecja skoda? Zoga ki je mirovala in okol ni blo 40m nobenga... Al k zoga leti in je ze skoraj v goli in sudnik pisla polcas?? Mal se zamisli
doloke
10. 12. 2017 22.42
+2
idiu3krasne
10. 12. 2017 22.43
+12
tedoVV2HCmedo
10. 12. 2017 20.12
+2
Imajo velik niz neporazov, ker vedno igra bunker. Ampak s tem se ni za bahati, če je skoraj vedno remi. Ko je zmaga, je rezultat 1-0. Ko sem gledal tekmo proti Chelseaju, sem dostikrat videl, da je bil Griezmann kot branilec, torej blizu svojega gola. Vezisti in branilci Atletica so slabi, nogometaši nasprotne ekipe vsakogar predriblajo, nikoli ni težko podati naprej in tako ima Oblak veliko dela. Ne vem, kdo je kriv za to, morda je tako kot prej v Barceloni, kjer šef ni poslušal Enriqueja, ki je govoril, da je treba nabaviti boljše nogometaše.
Machetekills007
10. 12. 2017 19.12
-23
sam da farsa luzne to bo fešta Mici pride okol. gremooo villarreeaaallll!!! HALA MADRID!