Nogomet

Coutinho ni navdušil Camp Noua: Barco je rešil navdih Messija, Oblak nepremagan ob jubileju

Madrid, Barcelona, 28. 01. 2018 16.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Barcelona je z zvrhano mero sreče uprizorila preobrat na domačem Camp Nouu in v tekmi 21. kroga Primere Division ugnala Alaves (2:1). Madridski Atletico je izkoristil poraz Valencie in se še oddaljil od netopirjev na drugem mestu španske prvenstvene lestvice z domačo zmago nad Las Palmasom (3:0). Jan Oblak brez prejetega gola proslavil jubilejno stoto tekmo.

Na Camp Nouu so domači navijači dočakali prvo tekmo, ki jo je v prvi postavi začel novinec iz Liverpoola Philippe Coutinho. Trener Barce Ernesto Valverde je za obračun z Alavesom premešal predvsem obrambo in tekmo začel brez Sergija Roberta in Jordija Albe, obsedel pa je tudi Sergio Busquets. Abelardo Fernandez, ki je bil osem let član Barce, je na Camp Nou pripeljal vedno bolj razigrano moštvo, ki tudi tokrat ni razočaralo. Tekma se je začela slovesno, iz rok še enega bivšega branilca katalonskega ponosa Erica Abidala je Luis Suarez prejel nagrado La Lige za najboljšega posameznika meseca decembra, Alaves pa je nato od prvega sodniškega žvižga krenil na vso moč.

Coutinho v eni od prvih akcij na tekmi španskega prvenstva.
Coutinho v eni od prvih akcij na tekmi španskega prvenstva. FOTO: AP

Z visokim pritiskom na zadnjo vrsto vodilne ekipe Primere je domačim povzročal nemalo preglavic, v tretji minuti je tako vratar Marc-Andre ter Stegen okleval in bi kmalu predal žogo Rubenu Sobrinu ob podajanju pred vrati. Prvo lepšo priložnost je imel v sedmi minuti Lucas Digne, ki si je priboril žogo in streljal z roba kazenskega prostora mimo daljše vratnice. Kaj lahko bi izbijanje Guillerma Maripana v 15. minuti končalo tudi v mreži Alavesa, ko je Messi izjemno preigral Sobrina in z Andresom Iniesto v priložnost poslal Suareza, pred katerim pa je žogo za las mimo lastnih vrat poslal čilski branilec.

Nenavaden gol Guidettija utišal Camp Nou
Srca domačih navijačev so zastala v naslednjem protinapadu, ko sta proti Ter Stegnu stekla Ibai Gomez in Hernan Perez, podaja slednjega proti Gomezu pa je bila preslaba in njegov strel je prisebno zaprl Ter Stegen. Na drugi strani to ni bil preveč miren večer za Coutinha, ki je tudi grdo padel ob robu igrišča in bi se lahko ob trku z betonskim delom tribune tudi poškodoval. Brazilec je nadaljeval z igro, Suarez pa je v 22. minuti spet zapretil vratom Baskov, a z glavo po prostem strelu meril točno v vratarja.

V 23. minuti pa vodstvo Alavesa: John Guidetti je tako kot nekaj minut prej Gomez in Perez stekel sam proti vratom Ter Stegna in Nemca (srečno ali spretno?) premagal s strelom ob bližnji vratnici, potem ko je žogo v padcu poslal v svojo stojno nogo. Gostje bi v 26. minuti že lahko podvojili svoj naskok, potem ko je Guidetti z glavo podaljšal do Sobrina, čigar volej pod prečko je Ter Stegen uspel ukrotiti. Iniesta si je v 29. minuti po dolgi akciji v kazenskem prostoru priigral nekaj prostora za strel po dvojni podaji z Messijem, meril pa je precej prek vrat še vedno precej nezaposlenega Fernanda Pacheca. Dve minuti kasneje je neulovljivi Sobrino spet pobegnil katalonski obrambi in ob Samuelu Umtitiju neovirano streljal, toda preslabo za Ter Stegna.

Messi (na fotografiji) se je razigral v drugem polčasu.
Messi (na fotografiji) se je razigral v drugem polčasu. FOTO: AP

Dvojna menjava: v igro nepogrešljiva Roberto in Alba
Po še eni dolgi akciji Barce je v 32. minuti do žoge na robu kazenskega prostora prišel Coutinho in močno udaril proti daljšemu kotu, a je svojega vratarja rešil Ruben Duarte, Brazilcu pa preprečil prvenec v novem klubu. Nerazpoloženi Messi bi bil v 40. minuti povsem sam pred vratarjem, toda podaje Inieste prek obrambe si Argentinec ni uspel ustaviti. Ustavila pa ga je v 43. minuti vratnica skupaj z vratarjem Pachecom, potem ko je Messi tja poslal prosti strel s precejšnje razdalje. Po sedmih minutah drugega polčasa se je Valverde odzval z dvojno menjavo: Nelsona Semeda in Digneja je zamenjal z Robertom in Albo. A kaj lahko bi spet zadel Alaves, Gomez je pobegnil obrambi, se nato zapletel, vseeno pa našel osamljenega Duarteja, zadetek pa je pred Ter Stegnom najverjetneje preprečil Gerard Pique.

Precej povprečnega večera Coutinha je bilo konec na začetku 66. minute, ko je Valverde Brazilca zamenjal s povratnikom po poškodbi Pacom Alcacerjem. Dve minuti kasneje je Messi lepo med nogami branilca našel Suareza, ki pa ga je Pacheco v "situaciji ena na ena" ustavil. Paulinha je z atraktivno potezo v izjemno priložnost v 70. minuti poslal Pique, toda Brazilec je bil sam pred gostujočim čuvajem mreže neuspešen. Alavesova obramba je zdržala do 72. minute, ko se je pod sporen zadetek podpisal Suarez, čigar volej s strani je z roko v mrežo preusmeril Pique. Katalonski branilec se je žogi sicer umikal, a bo zadetek v prihajajočim tednom gotovo pod drobnogledom medijev. Suarez je že v enem naslednjih napadov spet zapretil in z volejem meril pod prečko, čeprav se mu je v sredini ponujal sveži Alcacer. Popoln preobrat je domačim uspel v 84. minuti, ko je pod prekrškom nad Alcacerjem, ki je bil sicer v prepovedanem položaju, prosti strel z roba 16-metrskega prostora pod prečko tokrat ne najbolj prepričljivega Pacheca pospravil Messi.

V napeti končnici tekme je Suarez po prerivanju z enim od nasprotnikov v kazenskem prostoru podelil nesramno brco v prsni koš, a (vsaj zaenkrat) ušel kazni, rezervist in nekdanji član Barce Munir El Hadadi pa je bil v 88. minuti v središču akcije, po kateri je njegov volej znotraj kazenskega prostora z roko blokiral Umtiti. Blaugrana je imela tudi tokrat kar nekaj sreče in ubranila minimalno prednost za zmago, ki bi lahko bila še višja, če bi Messi po podaji Alcacerja in preigravanju po kazenskem prostoru uspel v 92. minuti še drugič matirati Pacheca. Prednost Barcelone na vrhu lestvice Primere ostaja enajst točk pred madridskim Atleticom, 17 pred Valencio in 19 pred madridskim Realom. Dvig Alavesa po lestvici navzgor se je zaenkrat ustavil na 17. mestu.

Jan Oblak (levo) na fotografiji med tekmo Lige prvakov s Chelseajem.
Jan Oblak (levo) na fotografiji med tekmo Lige prvakov s Chelseajem. FOTO: AP

Oblak nepremagan na tekmi št. 100 v La Ligi
Trener Las Palmasa Paco Jemez se je vrnil v nekoč že domači Madrid kot strateg "svojih" kanarčkov, ki so pod taktirko nekdanjega trenerja madridskega Raya Vallecana počasi le začeli kukati iz globoke krize. Novi strateg otoškega moštva se je moral s svojimi varovanci na stadionu Wanda Metropolitano spopasti tudi z vratarjem slovenske reprezentance Janom Oblakom, ki ni branil na nobeni od nedavnih pokalnih tekem s Sevillo, ko so se rdeče-beli predčasno po Ligi prvakov poslovili še od tekmovanja, čigar "pokrovitelj" je španski kralj. To je bila jubilejna stota tekma za nekdanjega vratarja Olimpije, ki je dobesedno povozil dosežke številnih velikanov La Lige: na prvih stotih tekmah v La Ligi je Victor Valdes (Barcelona) dobil 86 golov, Thibaut Courtois (Atletico) 89 in Iker Casillas (Real Madrid) kar 104, medtem ko je Oblak nedeljsko popoldne začel zgolj s 54 zadetki v svoji mreži.

Želodčne težave so v zadnjem hipu od prve postave Atletica oddaljile francoskega napadalca Kevina Gameiroja, zato je trener Madridčanov Diego Simeone začel z dvojcem Antoine Griezmann-Fernando Torres. Povratnik k Atleticu Diego Costa je zacelil poškodb in odslužil nedavno kazen, a ga prav tako ni bilo v kadru. Tretji napadalec, ki pa je začel tekmo in spet imel bolj obrambne naloge, Angel Correa, je že v osmi minuti najbrž rešil Oblaka pred gotovim zadetkom, ko je po hitrem protinapadu v zadnjem hipu ustavil Jonathana Callerija. Odziv Atletica je prišel v 17. minuti, ko je Torres s podajo v globino zaposlil kapetana Gabija Fernandeza, ta pa je z ne najbolj ugodnega položaja meril v vratarja Leandra Chichizola.

Mojstrovina Griezmanna končala v prečki
Torres je čez pet minut poskusil tudi sam, tokrat ga je zaposlil Correa, nekdanji španski reprezentant pa ni zadel z levico. Še najbližje golu je bil v 24. minuti Griezmann, ki je po predložku Juanfrana Torresa mojstrsko meril s peto, toda zadel zgolj prečko, sicer bi lahko govorili o enem od zadetkov leta. Tana je v zaključku polčasa dvakrat zapretil vratom Oblaka, Škofjeločan je njegov poskus v 43. minuti prisebno ujel.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Simeone je po neprepričljivem prvem polčasu nekaj moral spremeniti in v slačilnici je Argentinec pustil vezista Kokeja, namesto španskega reprezentanta pa je priložnost dobil napadalnejši Yannick Carrasco. V 48. minuti je imel novo priložnost po predložku z leve Torres, a ni uspel nevarneje poskusiti proti vratom otočanov. Dve minuti kasneje je meril Correa, a prav tako neuspešno in domači so postajali vedno bolj neučakani. Strela z razdalje Carrasca in Corree nista zadela cilja, toda Madridčani so vseeno uspeli povesti: Juanfran je ukradel žogo na krilu in prekrasno zaposlil Griezmanna, Francoz pa je sam pred Chichizolo mirno zaključil.

Atletico se je takrat razigral in Carrasco je bil v 63. minuti blizu zadetku za 2:0 po samostojnem prodoru, a je zadel v blok. Griezmann je minuto kasneje še drugič zatresel okvir vrat, potem ko je obramba Las Palmasa ob pritisku Saula Nigueza storila napako, Francoz pa je prodrl pred gostujočega vratarja, a zadel le aluminij. In ravno takrat, ko je Las Palmas podobno kot v prvem polčasu začel kazati znake prebujanja, je Torres z drugim golom Atletica v nedeljskem večeru razblinil vse dvome o zmagovalcu: Griezmann je osvojil žogo in našel kolega iz napada, ki je preigral Xima Navarra in z močnim strelom zadel za 2:0. Lepo popoldne za domače navijače je po hitrem protinapadu sklenil Thomas Partey, Carrasco je soigralcu pred gostujočim vratarjem nesebično "podaril" zadetek za končnih 3:0, ki je naskok pred tretjeuvrščeno Valencio na lestvici povišal že na šest točk.

Izidi 21. kroga Primere Division:

Barcelona ‒ Alaves 2:1 (0:1)
L. Suarez 72., Messi 84.; Guidetti 23.

Sevilla ‒ Getafe 1:1 (0:0)
Muriel 72.; Rodriguez 90. 

Atletico Madrid ‒ Las Palmas 3:0 (0:0)
Griezmann 61., Torres 73., Partey 88.
Jan Oblak (Atletico) je igral vso tekmo.

Villarreal ‒ Real Sociedad 4:2 (4:1)
Ruiz 5., Fornals 17., Bacca 20., Castillejo 34.; Llorente 24., Willian Jose 58.

Valencia ‒ Real Madrid 1:4 (0:2)
Ronaldo 16., 38./obe 11-m, Marcelo 84., Kroos 89.; Mina 58.

Leganes ‒ Espanyol 3:2
Malaga ‒ Girona 0:0
Deportivo La Coruna ‒ Levante 2:2
Athletic Bilbao ‒ Eibar 1:1

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (214)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
30. 01. 2018 16.08
-3
Kaj pa Jan Oblak? Naš je, najboljši golman v Španiji in eden najboljših na svetu. Tu gor debate o Barci in Realu, o Oblaku pa niti besede...
Kollerik
30. 01. 2018 18.36
RdečiKarton
31. 01. 2018 19.21
MaunelNeuer
02. 02. 2018 14.05
in v kakšnem klubu bi moral bit?* v barci? zakaj že?
xxman.y
30. 01. 2018 15.24
+6
Najbol da že prvo minuto vse navduši. Kateri bebec bi to pričakoval? Prvajanje na barcin slog pač traja...
Kollerik
30. 01. 2018 12.30
+6
admin, zakaj so članki o Barsi tako hitro umaknjeni iz prve strani v "arhiv", Ronalda in Zidana pa smo prisiljeni gledat cele dneve?
grozjak
30. 01. 2018 12.49
+4
CURVANORD Zanetti
30. 01. 2018 14.21
-1
Verjetno zaradi, klikov in negativnih komentarjev ki posledično povečujejo ogled tega članka. Kdo pa neutrudno jamra in piše negativno pa se tudi ve.
StarDeluxe
30. 01. 2018 12.28
+4
Barca še naprej melje...gremo pobi, ta sezona je naša.
saturnsky23 saturnsky23
30. 01. 2018 12.22
-1
Popolno neskladje. Že tolikokrat zgrešen pristop, tudi Valverde, pred njim Tata Martino, Enriqe. Barcelona (tudi sedaj) nima več kot 11st "dobrih", s katerimi mora nujno začeti igro, da nasprotnika semelje, potem počitek, rotacija. Aoni ne. Tradionalno uvodoma neki Digne, Gomeš....logično rezultatski manjko, mučenje publike, mučenje zatem prve postave, da le ulovi ugooden rezultat. Profesionalcev nimaš kaj šparat. Če celo sezono vso tekmo, vse tekme lahko igra Messi, valjda lahko tudi drugi. Kakšen počitek. Med tednom siloviti, več ur treningi, ko napoči nelahka ali pa lažja tekma, pa na klop.Skregano.
manucao
29. 01. 2018 21.47
-14
Igra Barcelone počasi, počasi stagnira oziroma pada. Vidi se, da nimajo adekvatne rešitve za Albo in Roberta. Prav tako ni alternative za Suareza. Počasi prihaja furiozni del sezone (seveda tu mislim na CL) in tudi Chelsea vsekakor ni naivna ekipa. Bomo videli ali se bo Barcelona naučila iz včerašnje srečne zmage. NaJprej torej v četrtek proti Valenciji katera nima kaj izgubiti.
grozjak
30. 01. 2018 09.01
+8
misliš, da drugi (npr čelsi ) nimajo teh težav???
grozjak
30. 01. 2018 09.14
+6
proti NEWCASTLU so spravili skupaj dva strela na gol v 90 minutah....bogve, kako bi se končalo, če ne bi šla slučajno not...
Kollerik
30. 01. 2018 12.29
+5
komaj že čakam ta četrtek... in večer proti Valenciji! Ne skrbi me toliko rezultat, kot morebitna poškodba katerega od ključnih Barsinih igralcev.
mmickica
30. 01. 2018 15.52
+2
Kollerik, niti ne pomisljaj na poskodbe, niti v sanjah...! Je pa skoda, da igra Barca 1.tekmo doma, bo treba kar resno vzet!
1Gift
29. 01. 2018 17.36
+14
Včeraj ni nihče imel svojega dneva. Digne ga niti ne more imet, ker je preslab. Oba bočna ki sta začela tema od teme. Coutinho niti ni vedel kje naj igra, prehitro ga je dal v prvo postavo. Ko je Messi v sredini mi ne rabimo še enga organizatorja, ker sta si pol samo napoti in pol ko je Messi dobil v sredini žogo, je Coutinho v paniki letel na krilo. Nič še uigranega. Sredina, Paulinho, Iniesta, Rakitič, Coutinho...človek bi si mislil.. s tako sredino meljemo... Pa ne, če ti ne gre v napadu in ne zabiješ, ga hitro pokasiraš, ker nimaš v sredini delavca kot je Busquets, ki ne rine v nasprotnikov gol, tak kot vseh ostalih 9 z Pique-jem na čelu. Rabiš varovalko. Naj se da Coutinhu čas, pol pa naj ostanejo s to 4-4-2 in naj Messi ostaja v napadu, ker bomo imeli več kot odlično vezno linijo, s tem pa tud čvrsto obrambo.
Opazovalec2020
29. 01. 2018 17.50
+10
Lepo napisano. Ce bi tole pique razumel bi bilo barci veliko lazje...
mmickica
29. 01. 2018 17.59
+9
Res je. Ampak po moje Valverde sam sprobava, katera varianta bi bila najboljsa in kam pravzaprav postaviti Coutinha glede na to, da mora razmisljati tudi kam dati Dembeleja, ko pride iz bolniske. Sladke skrbi sicer po dolgem casu za Barco, ampak kje naj pa to sproba, ce ne proti kakemu Alavesu na primer...! Ce bi jim vceraj malo bolj slo v gol, kot jim je, bi se lahko vse skupaj zdelo cisto lepo in prav.
Iniesta
29. 01. 2018 20.01
+6
Valverde eksperimentira, kar je v tej fazi nujno saj odlocilne tekme sele prihajajo. Kutinjo potrebuje cas, da se vklopi v novo sredino ...
gupo gropok
30. 01. 2018 08.34
+6
Digne je odlično odigral v obrambi kjer sta šepala pique in umtiti. ne glej samo napada. vsi ekipni športi temeljijo na napadu in obrambi. ob bočna sta solidna zamenjava vendar od njih ni pričakovati napadalnih ambiciji saj nista vzgojena v barci. napaka Valverdeja po mojem mnenju d je začel hkrati brez Roberta in Albe. Digne dobro pomaga v obrambi medtem ko bi se roberto osredotočal na napad. Coutinho ni igral slabo. Pokazal je tehnično znanje. Problem je bi res gužve na sredini. To pa zato ker smo imeli 4 ofenzivno usmerjene veziste+ messija ki se drži nazaj. z Busquetsom u igri bi se to spremenilo saj je on veliko bolj defenzivno usmerjen in nedela gužve. Coutinho bo prišel najbolj u poštev ko se vrne Dembele in bomo igrali 433
resnicaosvobaja
29. 01. 2018 17.32
+5
74 ligaških tekem ni bilo dosojenega penala proti Barci ne glede na roke in prekrške. 32 pa v njihovo korist. Rdeči karton - za enajstmetrovko moraš priti v nasprotnikov kazenski prostor Ko se braniš z bunkerjem ali imaš posest žoge 25% samo zaradi zavlačeanja je to težje
resnicaosvobaja
29. 01. 2018 17.18
+5
Za Coutinha je prestop že v januarju bistvenega pomena , ki ga vsak igralec potrebuje za prilagoditev na igro Barcelone sploh, če ne bo pod ekstremnim pritiskom. Pogrešam pa igralca( mogoče bo Dembele), ki se lahko v šprintu samostojno uide in zaključi z zadetkom (Messi ima že nekaj časa preobilno spremstvo)
RdečiKarton
29. 01. 2018 17.30
-15
Leo že dolgo preteče manj kot golman oz. mogoče teče 5% tekme. Napačnega kandidata imaš...
fihner
29. 01. 2018 19.10
+6
Kollerik
29. 01. 2018 19.49
+10
rdeči, kvasiš bed darije, zraven pa se spotikaš ob druge....
fihner
30. 01. 2018 13.31
+2
resnicaosvobaja
29. 01. 2018 17.10
+2
Coutinho ni vroč ! Messi s porazno igro zapečatil Alaves...
mmickica
29. 01. 2018 16.16
+12
Coutinho ni navdusil!? A ja? A je vceraj sploh kdo navdusil? Tezka tekma pac in z malce srece jo je Barca tudi dobila. To je vse. Tudi Suarez in Neymar nista navdusila na prvih tekmah. Ce se ne motim, je Suarez potreboval celo vecnost, da je dal prvi gol, Ney pa je na zacetku deloval povsem nebogljeno... Coutinho se bo ze uigral, me sploh ne skrbi in ze zdaj je videti, da je izjemno tehnicno podkovan, tako da sem prepricana, da bomo ze cez kak mesec dni na kaksni tekmi videli pravu Coutinho show.
BBarca
29. 01. 2018 16.23
+9
Poleg tega je vseeno dobro odigral. Naslov je tak, kot da bi delal napako za napako.
mmickica
29. 01. 2018 16.32
+6
Bbarca, res je. Samo, da se slisi senzacionalno!
RdečiKarton
29. 01. 2018 16.42
-1
Edino kar je mene zmotilo je, da je Valverde postavil Coutinha na desno stran, kar ni njegova "naravna" pozicija. Fant je levičar in navajen igrat na levi.
mmickica
29. 01. 2018 18.02
+2
Rdeci K., ce se ne motim, igra v reprezentanci tocno na tem delovnem mestu. Po moje ni problem kje je, ampak se v Barcino igro pac nobeden ni vklopil kar prvic ali drugic. Bo ze...
BBarca
29. 01. 2018 18.04
+1
V reprezentanci igra na levem krilu (Neymar ima prosto pozicijo)
mmickica
29. 01. 2018 18.17
+1
BBarca, grem stavit, da sem ga videla tudi na desni strani in ne samo enkrat.
BBarca
29. 01. 2018 18.27
BBarca
29. 01. 2018 18.44
+1
@mmickica Sem malo pogledal njegove nastope: v celi karieri je igral na desnem krilu okrog desetkrat (za klub in reprezentanco). 90% igralnega časa preživi kot napadalni vezist (AM) ali levo krilo (LW); v zadnjem času igra tudi kot klasični vezist (CM).
RdečiKarton
29. 01. 2018 19.25
-2
Mater sta dobra. +++++ Ampak sta opazila da mu ne paše desna? "Slabo" igra kot winger.
mmickica
29. 01. 2018 19.27
+2
@BBarca, si me prehitel..., sem tudi sama hotela it pogledat... A tako praviš? No potem sem pa jaz večinoma teh nekaj tekem gledala, he he he... Kakorkoli, očitno mi je ostal v spominu tudi v tej vlogi.
mmickica
29. 01. 2018 19.30
+3
Rdeči, ne se hecat (preveč) he he he...! Sicer pa mislim, da še zdaleč ni čas za ocenjevanje. Dajmo človeku čas, da se navadi na vse, mesto, soigralce, konec koncev še na travnato površino... Sta videla, kako je revež včeraj zdrsnil po tisti plastiki ...? Sem mislila, da se bo razletel.
RdečiKarton
30. 01. 2018 08.10
+0
Mici meni osebno je igra in mentaliteta Coutinha veliko bolj všeč kot Neyeva. Barca fani so mi potalali 1000 minusov, ko sem napisal da je po mnenju brazilcev boljši od Neya oz. najboljši WU brazilcec. Žal mi je da je šel v Barco. Pa ne za to ker je šel v Barco ampak ker je odšel iz Lpoola. Tako kot L. Suarez...
mmickica
30. 01. 2018 08.45
+3
Jaz imam občutek, da se bo Coutinho šele pri Barci razigral, ker se mi zdi, da je to zares pravi klub za njegov stil igre in njegovo izjemno tehnično podkovanost. In zna biti, da se bo potem zares izkazalo, da je celo boljši od Neymarja, se strinjam. Meni osebno seveda ni prav nič žal, da je odšel iz Lpoola, he he he...
Kollerik
30. 01. 2018 12.23
ehjaehja
29. 01. 2018 15.03
-15
svinjarije katalonske se spet dogajajo v sodniških odločitvah, no upam da vas Karmica popapa v ligi prvaskov:))
idiu3krasne
29. 01. 2018 15.04
+9
Real je končak za letos navseh frontah...ne jokat.
+10
grozjak
29. 01. 2018 15.39
+10
Johnny_J
29. 01. 2018 16.00
+5
Rešili so ga,zapiraca,sem mislu da ni preživel.
Kollerik
29. 01. 2018 18.10
+5
StarDeluxe
30. 01. 2018 12.27
+1
royala še s teleskopom ne vidiš več, tok je zadaj.
LocoBlanco
29. 01. 2018 14.34
+21
Definitivno ne moremo govoriti karkoli čez Coutinha. Igralec je šele prestopil k Barci in odigral svojo 1. tekmo. Pa še to na položaju katerega ni vajen! Dejstvo pa je, da ob takšni prednosti Barce bo lahko Coutinho bolj mirno igral in se počasi uvajal v sistem Barce, kot pa ce bi bila razlika manjša oz. da bi bila Barca na 2. mestu! Ne zamerim pa novinarjem, ki s tem dokazujete tisto kar večina tukaj že ve in to je vaše neznanje, ko je govora o nogometu! Lp
grevid
29. 01. 2018 12.19
+18
Ni navdušil? Kaj mora zdej že prvo tekmo in vse naslednje zabit po 2 gola in dat 3 asistence?!?
Symbolic
29. 01. 2018 12.44
+15
Novinar, ki je to napisal, najbrž sploh ni gledal tekme...
Johnny_J
29. 01. 2018 13.50
+8
In verjetno še vedno ni pozabil na izpad reala v pokalu.
7strel
29. 01. 2018 11.28
+15
Naroben položaj mu je dal Valverde... Coutinho mora igrati levega bočnega napadalca ne pa sredino napada ali desno na mesijevi poziciji in s tem ko je bil pozicioniran na sredini nekako ni imel položaja ker je celo tekmo spreminjal smeri... sicer pa je res da je bila tezka tekma in ni bilo prostora za nevem kaksno dokazovanje...
mmickica
29. 01. 2018 16.20
+4
Ce se ne motim, igra v reprezentanci veckrat na tem polozaju, torej na desni. Pac rabi svoj cas, da se vklopi, ampak po moje ni panike, da to ne bi bilo ze kmalu.
CamelToee
29. 01. 2018 11.05
-16
Ka ščeš. Pač podmazani sodniki...
StarDeluxe
29. 01. 2018 15.50
+1
CamelToee
29. 01. 2018 18.24
-1
265004
29. 01. 2018 10.49
+10
kaj tolk polemizirate kako je igral Coutinjo?Odigral je solidno proti čistemu bunkerju...Dobro se je gibal,odkrival,bil aktiven,je pa res da včasih komu v napoto...Valverde je pač na tej tekmi preizkušal določene stvari z Iniesto in Coutinjem.Kdaj pa bo?In sem prepričan dobil odgovore..Kaj paničarite po eni tekmi?Človek mora na novo postaviti igro v napadu.Ste že pozabili?Po mojem Iniesta in Coutinjo ne moreta igrat skupaj,ker so v obrambni postavitvi prešibki....
Johnny_J
29. 01. 2018 10.31
-2
Nimaš kaj,sojenje za čisto petko sploh,če primerjamo sojenje real Madridu. Škoda,da ni bil piskan še kakšen neobstoječ penal,ker potem bi bil kozarec poln.
Johnny_J
29. 01. 2018 10.38
+5
Glede coutinha bi pa rekel,da se mu vidi kako se želi dokazati,ampak mi deluje še malo izgubljeno in prestrašeno,kar je po eni strani logično,saj še ni uigran s soigralci,poleg tega je včeraj igral na položaju,kjer ga še nisem videl igrati. Pob ima še čas,da se spozna s soigralci in navadi na sistem igre,saj je še veliko tekem v la ligi ter pokalu,potem pa drugo sezono na polno v ligi prvakov.
Stajerci007
29. 01. 2018 10.30
+22
Coutinho rabi čas, to je bla šele prva tekma. Amapak pubec pokazal da zna in da se bo vklopo. Včeraj zmaga ok, neodločen rezultat pa tud nebi bil nezaslužen. Prvi gol je žoga šla tak not, tud mi do posnetka nismo vidli kaj se dogaja, offsajd pri drugemu. Spet do posnetka ni blo videt kr je ravno hodo nazaj iz offsajda. Ampak ok. Rezultat ne vpliva na nič. Tudi če bi včeraj Barca zgubla.. MIslim da to nebi vplivalo na to kdo bo prvak.. So pač tolko spredaj letos.... Zanimivo je pa samo ena stvar... Berem komentarje kao spet pomoč Barci, vedno isto, če bi bil VAR kot v Angliji včeraj nebi zmagala... ok.. .res je... Samo kak hitro se pozablja na VAR tehnologijo ko je v igri gol dobre pol metra za črto proti Valenciji, kak se hitro pozablja regularni gol proti VIgu ko je bil offsajd piskan.... Tolko o objektivnosti..... Lep pozdrav
Kollerik
29. 01. 2018 18.19
Opazovalec2020
29. 01. 2018 09.59
+11
Kje je bil rdec karton za Mubaraka za start v golenico nad Coutinhem? Imel je ze rumenga in par grdih štartov...
mmickica
29. 01. 2018 16.23
+3
Opazovalec2020
29. 01. 2018 17.18
+3
mmickica
29. 01. 2018 18.18
+3
RdečiKarton
29. 01. 2018 19.27
-1
Ampak bere pa te komentarje, in eden in drug Obrez...
mmickica
29. 01. 2018 19.32
RdečiKarton
30. 01. 2018 08.11
A nisi gledala tekme Barce, ko je citiral komentarje iz tega portala? Očitno bere!