Nogomet

Benitez izgublja slačilnico, toda klub ga še vedno 'neomajno' podpira

Madrid, 23. 11. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Upravni odbor kluba naj bi v naslednjem tednu izrazil popolno podporo strokovnemu štabu na čelu s trenerjem članskega moštva Rafaelom Benitezom. Spregovoril bo bojda tudi predsednik Florentino Pérez, ki so ga navijači že med poraznim el clásicom proti Barceloni pozivali k odstopu.

Nekdanji trener Realove B-ekipe v prvi sezoni kot prvi mož članskega moštva doživlja prvo resnejšo "krizo".
Nekdanji trener Realove B-ekipe v prvi sezoni kot prvi mož članskega moštva doživlja prvo resnejšo "krizo". FOTO: Reuters

Čeprav vedno več informacij kaže na to, da je med Rafaelom Benitezom in vodilnimi posamezniki Real Madrida že po nekaj mesecih sobivanja nastal precejšen prepad, ima po poročanju radia Cadena COPE trener prvega moštva še vedno "neomajno podporo" pri predsedniku Florentinu Pérezu in sodelavcih. Še več - v ponedeljek ali torek se obeta sestanek upravnega odbora, ki naj bi z uradno izjavo ali celo novinarsko konferenco podprl trenerja. Pérez je tako postopal tudi v lanski sezoni, ko je ob govoricah o koncu sodelovanja stopil za Carla Ancelottija, a ga nato kljub drugačnim željam slačilnice odslovil in nastavil Beniteza z besedami, da je "najboljši trener za Real", ker "pozna to hišo in njene vrednote".

Španski strateg je v soboto doživel pravi polom na svojem prvem el clasicu (0:4), po katerem je šel hitro v pozabo tudi nepremagljivi niz belega baleta z začetka sezone. Madridčanu očitajo politično sestavljanje enajsterice, v kateri za sobotni derbi ni bilo Isca in Casemira, ki sta se v zadnjih tednih profilirala kot zvesta "vojščaka" nekdanjega trenerja Valencie. Španski kolegi dodajajo, da ima Benítez srečo, ker Real razen obračuna z Villarrealom Bojana Jokića nima resnejše preizkušnje v naslednjih tednih, ko se bo v pokalu meril tudi s Cádizom, v Ligi prvakov pa je v osmino finala že uvrščen.

"V tem trenutku se zdi, da so se ga v klubu odločili podpreti, čeprav je po 'politični' prvi postavi na el clásicu in porazu z 0:4 njegov položaj močno oslabljen in brez prave podpore v slačilnici," dodajajo španski kolegi z madridskega dnevnika AS.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (126)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hammurabi
24. 11. 2015 10.12
+1
Ne bi podcenjeval Reala. Ni to neka vaška ekipa, ki se zlomi ob prvem večje porazu. Na koncu se mrtvi štejejo in že velikokrat se je dogodilo, da je kdo prezgodaj praznoval kakšen naslov. Zatorej - počasi in s pametjo naprej.
kvapato
23. 11. 2015 18.59
hehehe... pa teli so tak zviz okrog teh velikih glav dobil da jim bo do sredine februarja u glavi tika-taka delal... pa te fore... ehehhehe... eni pametnjakovici so pa 3:1 zmage napovedoval pa take fore... hehehee...
kvapato
23. 11. 2015 19.02
pomoje navijaci baletarjev gledajo posnetek tekme pa se kr misljo da bo real ksnga stisnu... alpa clo izenacu, zoga je okrogla praujo... hehehe... pa to...
Trend01
23. 11. 2015 19.08
-5
Je bilo povsem dovolj v soboto to sramoto gledat.
Lux-penguin Salesin
23. 11. 2015 17.07
+2
Real mora zamenjati trenerja ker je igra preslaba in za toje kriv Benitez in nihče drug ( seveda tudi Perez, ki ga je nastavil ). Zadnje 4 tekme so bile prava polomija 2x PSG ( remi in pocarska zmaga brez igre ) 1x Sevilla ( po vodstvu 0:1 so nas nafilal ko potico ) in nenazadnje blamaža proti Barci 0:4. To ni odnos slačilnice do nagometa, čeprav mislim, da bi tudi tam bilo potrebno nekaj spremeniti in si priznati, da Bale nima mesta v ekipi. City bi odštel zanj cca 60 milijonov in nimamo kaj za razmišljat prav tako bi lahko pomahali Benzemaju ( sicer odličen igralec ampak glava je problem ). Obramba in sredina sta dovolj kvalitetni tudi z sedanjim kadrom tako, da ni problema manjka samo vrhunska špica ala Aguero ( ki ga seveda ne bo v Realu ). Problem bi znal biti tudi najti novega trenerja, ker nihče si ni želi priti v klub v danih razmerah, ker za to moraš biti malo mimo. Vsekakor bi real potreboval nekoga z veliko karizmo in mirnostjo ( ala Ferguson, Anceloti, Klopp... ). Po eni strani tudi Guardiola ni imel nekih velikih trenerskih izkušenj pa je prišel in raztural v Barci ne vem zakaj nebi poizkusili pri Realu z nekom podobnim. V nekem intervjuju z Ronaldom sem prebral, da si tip želi nazaj v United in zgodba je baje resnična in verjamem, da bi znal po tej sezoni oditi drugam.
POVEMRESNICO
23. 11. 2015 16.41
+2
Ob 19:00 uri tiskovka Pereza. Me zanima, kaj bo povedal.
likarmarko
23. 11. 2015 17.02
+3
Povedal bo: "fantje dobro smo jo odnesli, lahko bi počile 2 cele petarde, tako pa ni niti ena !!!"
BayernGomez
23. 11. 2015 21.30
Barbarezo
23. 11. 2015 16.27
+3
crni dani se pisu galaktikom hhhh
likarmarko
23. 11. 2015 17.16
+3
Eni igrajo tika taka, drugim pa ura odbija tika taka!!!
peggi
23. 11. 2015 15.37
+3
Gledam tole moštvo Reala z podpovprečnim trenerjem Benitezom,ki nima pojma o pojmu.Njegov stil igre ne pelje nikamor njegove menjave še manj,njegova začetna postava kokr kdaj včasih rata dostikrat pač ne.Lani sem uživala ob predstavah Reala ,pod vodstvom Carla,njegov stil igre,menjave vse je imelo smisel,ja seveda tudi porazi so bili ampak igra je bila super in če moštvo izgubi kljub dobri igri je to poraz z dvignjeno glavo.,če pa moštvo zgublja brez interesa do zmage pa je to žalostno.Skratka vidi se ,da imajo v klubu velike probleme ,v slačilnici ,ki se pa prenašajo več kot očitno na teren dober primer tega je bil v soboto Isco ,ki je vso svojo jezo stresel z groznim prekrškom nad Neymarjem, ,da o ostalih igralcih Reala ,ki so grobo štartal na barcine sploh ne zgubljam besed.Resnično upam,da Perez čimprej odstopi in pusti mesto predsednika kluba bolj sposobnemu človeku in ,da tudi Benitez z njim vred pomaha v slovo.Preden dokončno uničita enega izmed najboljših klubov na svetu.Oba sta sramota za Real trenutno mogoče celo dosti bolj kot predstave Reala.Prov mučno je gledat zafrustrirane igralce Reala ,ker enoastavno ne morejo doseži tistega ,kar bi lahko,niso z glavami pri stvari in to se pozna.Žalostno za tako velik klub ,da se to dogaja.Medtem ,ko so pri Barci ena velika družina ,ki diha skupaj tako na terenu kot izven njega so prava ekipa in prijatelji v pravem pomenu in če maš tak odnos ni težko zmagovati in osvajati lovorike.Resnično jih je užitek gledat vsako tekmo znova in znova.
265004
23. 11. 2015 16.09
+0
najlažje je pa potem vse probleme prevaliti na Pereza in Beniteza.Igralci so pa res revčki ,da jih morajo prenašat a ne??Jaz bi igralcem povedal svoje in jim rekel da ma da trgajo za Realov dres . In ne govori da je poraz 4-0 samo Benitezov in Perezov.Igralce je lahko sram da so igrali kot so.Valjda niso pozabil fuzbala igrat v pol leta in to sami zvezdniki.Pri vseh športih je tako,da če izgubiš tesno,potem je za poraz kriv tudi trener,ker je pač slabo pripravil taktiko in odvodil tekmo,če pa izgubiš z veliko razliko pa so krivi predvsem igralci.Sploh pri izenačenih ekipah ,kjer odločajo nianse.
likarmarko
23. 11. 2015 17.24
+2
Peggi za to nogometno ekspertizo ti v imenu barcine la masije podeljujemo naziv doktor realovih nogometnih znanosti!!!
bobrock46
23. 11. 2015 18.55
-1
sempre, ta ti je pa čist mimo. Za velike poraze je kriv trener. Če v postavo postaviš same obrambne, lahko pričakuješ samo visok poraz.
apodgraj
24. 11. 2015 08.43
+1
Ko ekipa začne igrati ,trener nima nobenega neposrednega vplipa , na igro svoje ekipe . Ekipa igra napadalno , če mu to dopušča nasprotnik in obrambno , če ga v to prisili nasprotna stran . Real je pod taktirko Beniteza s svojim namišljenim obrambnim koncetom , večkrat igral tudi zelo napadalno s točo zadetkov v nastrotnikovo mrežo . Igral pa je napadalno zato , ker je imel za nasportnike manj kvalitetne ekipe , ki so mu to dovoljevale. Vsaka druga filozofija ni sprejemljiva in kriviti za slabo igro samo Beniteza je prav smešna . Vso krivdo za slabo igro nosijo samo igralci sami . Če ima ekipa več zvezdniških imen in povrhu še egoiste s pomanjkljivim čutom za kolektivno igro , ne moremo pričakovati kaj drugega , kot to, kar se dogaja Realu .
GuzutiHrzantes
23. 11. 2015 15.23
+5
No še atleti so prehiteli real...3 mesto za galaktike
POVEMRESNICO
23. 11. 2015 16.42
+2
modelx
23. 11. 2015 15.14
+0
no pa še malo podkurimo pametnim realčkarjem. v bran rafe je stopil bivši barci igralec. torej, človek, ki je odigral kr nekaj elcasicov - v primerjavi z drugimi komentatorji, in kaj prvi? evo: pri takih tekmah ne gre za taktiko, na igrišču mora biti želja (igralcev) in prava zavezanost (igri). nič od tega ni bilo. elcasica ne moreš igrati tako (kot so ga igrali igralci). ljudje bodo govorili o benitezu in taktiki. taktika pride na plano, ko je pri obeh tekmecih želaja in zavezanost (igri) in se tekma lomi. itd, itd,
modelx
23. 11. 2015 15.15
+0
.. ampak če gre moštvo na teren brez prave želje postane to zelo težko za (vsakega) trenerja...
modelx
23. 11. 2015 15.21
+2
in še tale zaniva o igri barce: ljudje vedno govorijo o posesti žoge in kako si podajajo (po prešernu bi naprotniki govorili, da jo mučijo). ampak, pritiskali so, zadnja linija se je pomikala do vezistov in tudi napadalci so izvajali pritisk.nikoli niso popustili, pmagali so en drugemu.... dočim na drugme mestu komentarja henry govori, kako so belčki igrali vsak za sebe....
bent2
23. 11. 2015 15.21
-2
Dej no... kakšna želja? To je novinarska fraza. "Barcelona si je bolj želela"... A Realovi igralci si pa niso želeli? Praviš, da so želeli izgubiti? Kakorkoli... reči ti temu kar hočeš, dejstvo je pa, da je Barcelona povozila Real, ker je Realova igra enostavno slabša, oz. jaz igre v soboto niti nisem videl.
modelx
23. 11. 2015 15.21
+1
ti kar dajaj minuse, ko si že toliko tekem odigral.....
modelx
23. 11. 2015 15.22
+2
ja, henry ti je novinar.... in le leporeči....
bent2
23. 11. 2015 15.22
+0
Jaz ti nisem dal nobenega minusa... evo pa ti bom zdaj takoj dal pluse, da boš verjel... ne jokaj
modelx
23. 11. 2015 15.25
+0
tisto sem zapisal, ko tvojega komentarja še ni bilo, je pa bil minus... minus meni od onega, ali henryu? ga sprašujem...
bent2
23. 11. 2015 15.26
+1
Aha, izgledalo je kot da si meni odgovoril. Pardon. Vzamem nazaj. Žal plusov ne morem vzeti nazaj :)
modelx
23. 11. 2015 15.28
na skysport pa si oglete njegov komentart na skysports-u. linka ne pustijo prlepiti
bent2
23. 11. 2015 14.57
+2
Upravni odbor naj bi se sestal danes in tiskovna konferenca F. Pereza bo prav tako danes. VIR: realmadrid dot com
sportko47
23. 11. 2015 15.01
+5
Ja pomembn podatek, razmišljam da ne bi šou spat popoldne...tole je pa treba počakat....
Hammurabi
23. 11. 2015 15.14
+2
kar privošči si lepotilni spanec, nič ne boš zamudil. Debeli natakar bo ostal do konca sezone, CR pa tudi.
sportko47
23. 11. 2015 15.53
+4
Kaksen lepotilni spanec..tak taprav , zaslužen ! Športko je zmatran k ps, sm v soboto takoj po tekmi začel s ponovnimi ogledi tekme Real: Barca 0:4/na D3Go ! Gledu sm brez prestanka do pred 1 uro, spil 30 litov kofeta in tut scat nism šou, vse z namenom da ratam tak "stručko" k TREND ! In ni mi žal zdej na ta šport čist drgač gledam ...res je naporn , treba je več rotirat! Kar se pa lepote in lepotilnega spanca tice, sm pa tolk lep da mi to ne bi pomagal...jest ze par let dve uri prej vstanem sam zato da se ne bi vse punce san name limale, da bi še Trend kaksno dubu..
mmickica
23. 11. 2015 14.32
+9
Se mi samo zdi, ali se zgodba pri Realu vsako leto ponavlja? Celo Ancelotija jim je uspelo spodnesti, ki je že prvo leto osvojil LP, ne da jim ne bi uspelo Beniteza. Ampak meni se vse bolj dozdeva, da težave prihajajo ravno iz slačilnice! Bo treba tam začet čistit raje...!
sportko47
23. 11. 2015 14.13
+16
Dragi moji " Realovci " vidm da po sobotni travmi spet kupujete! Da ne boste ponavljali starih napak ( vidim da že naštevate ( Reus , Hazard itd) sem se odločil da vam pomagam in sporocim kaj bi rabl..idealno enajsterico Reala... Bravo, Alba, Alves, Piqet,Mascerano, Bouscets, Iniesta, Roberto( Rakitič) Messi , Suarez, Neymar! Ne vem kako boste do tega prsli in kog vas bo to koštal sam bi pa zihr zmagal laLigo in skor 100% CL! Za kapetana predlagam Piqueta , trenerja si pa sami zberte da boste imel enga k bo za vse kriv, ce slucajno gre spet kej narobe...
mmickica
23. 11. 2015 14.28
+12
Hahahahaa..., no to sem se pa mogla nasmejat, čeprav je malce pikra, a kljub temu, vsaka ti čast!
sportko47
23. 11. 2015 15.08
+5
Ej mmickica kako si kej....? Sam bo pa tale moja 11terica orng trd oreh za Trenda, to mu bo pa dal mislit! Težko bo najdu napake, res pa je da mu pustim da doloc kateri bojo mogl bl počivat ( rotirat on temu prav) da ne bo pršlo do poškodb tko k pr unmu "prejšnjem " Realu. Pa še kalkulator mu bo pregoru k bo sou v izračun teh transferjev! Perez bo mogu kej davka utajit , ce bo hotu da mu še kej ostane...
mmickica
23. 11. 2015 15.41
+4
Ej Sportko, jaz sem čist super, zdaj po tej soboti še toliko boljše. Kot vidim, pa si tudi ti precej živahen zadnje čase hehehe...! Med vaju s trendom se pa ne bom mešala, ker mi je Trend čist ok.in prav tada včasih podebatiram z njim. On ima veliko znanja in podatkov, ti imaš pa finte, v glavnem kar nekaj soli v glavi je potrebno za eno in drugo in to cenim!
kameltrajbar
23. 11. 2015 15.44
+1
..pa če slučajno še takrat ne osvojijo ligo...bodo spet kriwi katalonci....:)))))))))))
bent2
23. 11. 2015 15.52
+1
mmickica: Trend rad analizira, ker ima to raziskovalno žilico. Vsa čast, da toliko preanalizira in preračuna, saj je lahko tako bolj objektiven pri tem, čeprav vemo, da je navijač Reala. Tudi jaz se včasih ne strinjam z njegovo analizo, ampak ne razumem pa, zakaj se sportko ves čas norca dela iz njega... Naj mu da kontro tako, da naredi boljšo analizo, ne pa da komentira z nekimi žaljivimi komentarji nonstop.
265004
23. 11. 2015 16.17
-1
bent2 a si že slišal za nekoga ki se mu reče samovšečni narcis? To je človek ,ki misli da je najlepši,najpametnejši,da je zajel znanje celega sveta,da je najmočnejši,skratka oh in sploh.V resnici je pa zafrustriran revček s kakšnimi posledicami iz preteklosti. Trendu pa vsaka čast za vsak njegov objektiven komentar.
sportko47
23. 11. 2015 16.30
+2
Sempre a prjatle nabiraš , rabs vojščake? Ne za nrarcise še ni slišal ,mi smo redki...je pa slišal za enga ki trdi da vso vsi goli v 16 m tap inn....jest sm tut to slišal sam se ne morm spomnt kdo je že to reku...dej Sempre če ti slucajno ves dej objav ime tega "lojzeta"
mmickica
23. 11. 2015 16.46
+2
Sem mislila še nekaj dodat k osnovnemu komentarju, pa vidim, da je tukaj nastala źe prava mala vojna in grem raje v zaklonišče... !
265004
23. 11. 2015 17.19
+0
mmickica kaka vojna neki??jaz spoštujem komentar vsakega posebej tu gor,nekateri pa to jemljejo malo drugače.Pa sej si vsak lahko mnenje ustvari sam. sportko sem mislil, da nima smisla,samo tud moj karakter je tak,da zelo težko počepnem pred kom.Glede pisanja zadnjič o polaganju rok ti svetujem da si koga drugega izbereš,ker ti si najboljši in oh in sploh in bi jaz siguren izgubil.Je pa res ,da bi pri mojih 195cm in 105 kilogramih imel vsaj malo težav.Drugače je pa res za tap in gol,vendar nisem napisal da so vsi goli v 16 m tap in.Če sem mi povej kdaj sem to napisal.Lahko ti pa še enkrat napišem kaj je to??
Trend01
23. 11. 2015 18.13
-4
Bojda si napisal "tap inn" in ne "tap in", oz. "tap-in".
sportko47
23. 11. 2015 18.18
+0
In pol pravs da sm jest narcis, lej kako si se lepo opisal, a je to zarad mmickice k sodeluje v debati! Stari si postavn fant, jest sm pol manjši...ampak te pa po " svoje" vidm! Močn si k bk, pametn pa glih en tolk... Če maš še dolge lase si že mal Sandokanu podobn( preverjam ce sva ista generacija!) Ga poznaš , ampak ni igral za Barco....niti Hajduk! Mi je blo pa všeč kok si hit pogruntu da bi Bent 2 lohk s tabo potegnu...in a je...bo...?
bent2
23. 11. 2015 18.31
+2
Z nikomer ne bom potegnil ... jaz sem svoje mnenje v zvezi s tem že povedal, ampak vidim, da se boste še naprej na polno žalili, tak da vam ne bom na poti. Sodeloval pa tudi ne bom.
sportko47
23. 11. 2015 18.34
+3
Bent2 zdej pa resno k si mi bil prej simpa...Jest sm zarad Trenda začel tle nastopat k so mi kolegi povedal zanjga! Pa sm zacel najprej mal brat te njegove prispevke...roko na srce mi grejo blazno na živce taki teoretiki ( učoti ) ki za moj okus " pretiravajo " z vsemi temi podatki! Jaz se profesionalno ukvarjam s športom od tega živim in od mene ne bos dobil analize nogometne tekme ker lahko napišem same bučke ki se jih nekje prebral! Vem pa eno da trener, njegova postavitev igralcev , taktika ni niti slucajno pogoj za dober rezultat...na to vpliva ogromno drugih dejavnikov ki jih ne moreš predvidet in se zgodijo spontano! Zato je Messi tako uspešen ker je genij, športni genij, tega se ne da natrenirat! Tezko mi je poslušat, Udoviče,Oblake , s katerimi nas futrajo! Ko pa berem ta forum se mi pa vcasih čist zmeša kva vse prebiram! Trend je pa drugačne vrste genij on vse podatke, izjave zbira nas s tem futra, pol pa modro za nazaj cca 1 sezono pove kje so zaj....Karlo bi moral več rotirat in s seboj je pripeljal slabo zdravniško ekipo in ekipo za kondicijsko pripravo! Ma oslarija brez primere, ampak vm je to super podatek...sorry tle vam pa jest ne morm pomagat...Glejte fusbal tut jest ga, sam ne bit tolk pametni naj za taktiko, menjave, postave poskrbijo tisti ki so za to tam...
Seljako1899
23. 11. 2015 18.42
-2
mmickica seveda ti je trend čist v redu zato si pa dala prednost realu...sm vam lepo vsem povedu pa ste še kr šopal svoje naprej :D kaj porečeš na to? :D
bent2
23. 11. 2015 18.43
Se strinjam. Res je na koncu nogometaš tisti, ki mora stopt na zelenico in zabit gol, ne glede na to, kaj Trend pravi. Ampak zakaj ti sploh potem sodeluješ v razpravah tu gor?
bent2
23. 11. 2015 18.46
+1
Pa dobr glej ... sej je vajina stvar to, ne moja... samo forum je dosti nepregleden zaradi vsega tega off topic zmerjanja. Razen tega me pa itak ne briga... pogovarjajte se, kar hočete.
Trend01
23. 11. 2015 18.56
-3
sportko/športko - Vidim, da brez mene ne moreš živeti. Lepo, da se napajaš iz tega ribnika. Ja, imaš prav: začel si "nastopat". To se vidi v skoraj vsakem postu. Se strinjam. Profesionalno se menda ukvarjaš s bejzbolom. Uf. V Sloveniji. Ajd, zakaj pa ne. Nekje se moreš najti. Če je že kotalkanje domena drugih. Našel si luknjo in jo izkoristil. Pravilno in pohvalno. O rotaciji igralecv.... To sem govoril že lani decembra. Še preden so igrali na SPju.... A naj danes spreminjam trditve iz lanske sezone, ko se je izkazalo, da sem imel prav? Tudi pod razno ne. Carlo s sabo ni pripeljal zdravniške ekipe. Le kondicijsko ekipo katero je vodil njegov brat (bratranec? nisem siguren). Glej - če se želiš na mene usuvat, ni problem. A bodi vsaj toliko človeka, da operiraš z dejstvi in ne nakladanjem na pamet. Huje kot branjevka. Torej - navedi kdaj sem to napisal.... P.s. - so pa letos poleti zamenjali zdravniško ekipo kjer je "glavni" Perezov prijatelj. Še kaj ali boš spet nekaj "na pamet"? Še to napiši, da je zemlja ploščata. P.p.s. - v kolikor ti moji posti ne odgovarjajo, oz. jih ne moreš brati - jih izpusti. Enostavno. Ne razumem zakaj se skoraj pod vsak moj post oglašaš. Tudi večkrat. Ni logično, nima smisla. No, ti ga vidiš.
Trend01
23. 11. 2015 19.03
-3
@Seljako - Sam nisem nikoli trdil, da bo Real zmagal. Seveda sem si tega želel. Napisal pa sem, da trojka Casemiro - Kroos - Modrić ne sme skupaj igrati, ker se žoga nikamor naprej ne premakne. Tudi to sem napisal kar so želeli vsi pristaši Reala. Komplet ekipo. S trojko spredaj. Ne Benitez in verjetno še kdo drug ni pričakoval, da bo Barca taktično drugače igrala. S štirimi v sredini. Enrique se je naučil od lani, da na sredini ne sme igrati le s tremi vezisti. To je letos popravil, Benitez pa je naredil korak nazaj in POSKUŠAL igrati napadalno. Totalni bumerang. Podobno je bilo tudi lani na povratni tekmi na Camp Nouu v drugem polčasu, ko so ojačali sredino in posledično v zadnje pol ure premagali do takrat boljši Real. Enostavno.
Trend01
23. 11. 2015 19.06
-4
@bent2 - Res je. Nogometaš mora zadeti gol. Pa naj bo to napadalec, vezist, bek ali half. Nima veze. A z začetno postavo trener nakaže kako naj bi igrali. Enajsterica je bila napadalno usmerjena (bolj bi bila le, če bi Kroosa ali Modrića z Iscom menjal), a kaj, ko je Enrique postavil sijajno taktiko. Se vrnil na tika-tako in demoliral Real sredi Madrida. Pa pustimo odnos igralcev na sami tekmi. Ta je bil pri Barci na "10 nadstopij" višjem nivoju.
sportko47
23. 11. 2015 19.16
+2
Trend o vsem ki si napisal me je zmotl le to o okroglosti zemlje, vem da je me pa skrbi da je tvoja glava ploščata ,trebuh pa okrogel! Baseball te tišči, ce se bos kdaj zaželel naucit golfa, badmintona,smucat, bordat, al pa mogoce shujšat, zelel načrt treninga za tect maraton ( drugo leto) ti se kr obrn na športkota! Dam besedo da bo zate brezplačno ( no tut za mmickico bi blo..da se ne bos prevzel) Si me pa užalil s tistim tap inn ali tap in!!! Jest ne cepidlačim to je bl tvoja domena! Dej zdej k sva na vezi povej kva ti mislis o moji novi 11 terici Reala? Pa kako bi se to dal spelat, pa kolk bi koštal...
Trend01
23. 11. 2015 19.33
-1
Hvala za ponudbo. Mamljivo. A se bom le zahvalil. Bejzbol me ne zanima (v istem rangu kot kriket), presmučal sem kar nekaj smučišč in preživel kar nekaj časa na smučiščih, maraton sem že večkrat odtekel, a nikdar takole organizirano. Odkolesrail sem tudi že nekaj maratonov, a sem jenal, ker sem se na spustu iz Čermošnic proti Metliki v skupini skoraj razbil. Badminton pa le družinsko. Ali na travniku ali občasno v dvorani. Mnogo raje košarko pozimi in doma sobno kolo. No, hvala. A, 11erica? Ja, zanimiva bi bila, ko bi Pique pel Realovo himno.
sportko47
23. 11. 2015 19.33
+0
Aja pa se to Trend mal bl resno, to o zlahti pr Realu , ti si osu pa ti zdej konkretno povem zakaj! Real porab ogromno ( sam ti veš točno stevilko) dnarja za mostvo pol se pa špilajo in grejo zlahte pr ostalem! Valjda Trend, kr sanjej pa prepričuj forumaše! A si kdaj pomislu na tole opcijo, rezultat pod nujno v Realu, igralce sopajo z vsem mogocim in igrajo napol zaceljeni, ( tut pr Mourinhu ) materijal se pa stara in enkrat more poct! Ko ti generali dirigirajo, rezultat , rezultat in ne poslušajo stroke se zacne to dogajat in dogajal bi se tut ce bi bla tvoja žlahta doktorska ekipa! Ti pa kr lapej, išč kombiniraj , Real je gnil , karakterno in tezko bo kljub vsem tvojim nasvetom! Ni taprave volje, igralci imajo plače ( gromozanske) in ne bojo se trudl za Ronalda oni jo v vsakem primeru dobijo ( razlika v nagradah je malenkost) in povem ti vsem se je že zagabu ta tvoj super ( atatistični ) Ronaldo! Treba bo vse podret pa na novo postavt...tole krpanje ( trener ni dobr( uni trije ne morjo skup igrat ker žoga ne gre naprej ) ma dej model a ti kdaj bereš za sabo...
Trend01
23. 11. 2015 19.48
-2
A sem kdaj drugače pisal kot ti zdajle? Tako, da je talo o oslu malo čudna. Moje poste moraš, če jih že preletiš, prebrati. A sem kdaj Ronalda hvalil? Če je odigral dobro tekmo - sem ga. Normalno. A v glavnem ga klincam. Če pa ga branim pred prostaškimi napadi nekaterih forumašev, ne vidim nič slabega v tem. Sem že zdavnaj napisal zakaj in kje je Ronaldo dober, odličen in kje totalna nula. No, pa še enkrat. Pustimo letošnjo sezono, ki je katastrofalna v vseh pogledih. A do lani: v prvih letih kariere je bil dober dribler, skakalec, strelec, izvajalec prostih strelov in korekten športnik na travniku. Zadnja leta je bil le še odličen strelec, skakalec in postal karakterno nesprejemljiv za vse društvene norme. Govorim le o dogajanju na zelenicah. Izven tega me ne zanima. Ko mu žoga noče v gol, pa žal postane še bolj zoprn in zatežen. Poba ima komplekst Boga, a ima še dodaten problem - čustveno nedozorelost - Težko otrošvo gor ali dol. Nima veze. Ni edini. Saj ni iz favele prišel. Nezrelost je nenazadnje pokazal v svojem avtobiografskem filmu, ki je bil v celoti posvečen svoji lastni veličini in agentu Mendesu. Torej - če ga branim, ga branim samo takrat, ko ga ljudje privat osirajo. A nekaj vseeno ima: vedno pove kaj misli, Niti pod razno ne hinavi. Briga ga kar pišejo o njemu. Samo, da je promocija. Pa hebeš njegove gate. Voljo ima enormno in zahteva od sebe 100%. V vsakem trenutku. Kar ga tudi tepe. Enostavno. Takšen je, oz. takšnega jaz vidim. Zato še ni treba z žaljivkami, kajne? Ja, še za na konec. Kar je tudi najhuje. Žal ima prepogosto na igrišču tudi grde poteze. Seveda udarci ter nepotrebno izsiljevanje prekrškov, mahanje. Stvari, ki jih sam preziram. No, zdaj si pa to skopiraj in, če bom kdaj drugače pisal - mi pripopaj. Pa bom sam hinavec izpadel.
Trend01
23. 11. 2015 19.50
-1
sportko47
23. 11. 2015 20.11
+1
Ni dovolj sej bos pršu z bicikla...katastrofalna sezona Reala???? Za kva že? A k so zgubl 4:0 z Barco? Dej mi poglej kako je blo lan po 11 kolih laLige...al je zato slaba k Ronaldo ni dal ze 19 golov..kje je problem?
Trend01
23. 11. 2015 21.12
-2
Govoriva o Ronaldu!!! Pa, daj že enkrat razmišljaj. To se zgodi, če tebi (in tebi podobnim) ne povem v nulo vsako zadevo. A sem v enem (1) samem stavku Real ali ekipo omenil? Niti v enem. A ti takoj "katastrofalna sezona Reala...". Katastrofalna je za Ronalda. Takšnega štarta v sezono še ni imel (slabega. Da ne boš mislil slučajno da dobrega)
Trend01
23. 11. 2015 21.22
-2
Za Real sem pa takoj, po prvem kiksu, napisal, da si lahko privoščijo 3, morda 4 kikse, če želijo na vrh lestvice. Ta je bil že peti kiks. A k sreči ima tudi Barca 2 kiksa. Tudi Atletico je kiksal.
JbmTiMt
23. 11. 2015 13.25
+1
debeli kelnar se bo poslovil prej kot muri
meskic
23. 11. 2015 13.27
Se Ancelotti se je poslovil prej kot Mou (Mou je zdrzal tri, Carlo pa dve sezoni pri Realu).
Iniesta
23. 11. 2015 14.05
-1
Mou ni bil slab trener za real, saj mu je uspelo prekiniti dominacijo barce in to v pepovi eri ... Problem reala so njegovi samovsecni zvezdniki ...
Hammurabi
23. 11. 2015 15.15
Barbarezo
23. 11. 2015 16.31
-1
mourinho je uspelo zmagati barcelono z drugo postavo .. ne pozabimo to.. vem da bi Mou bil odlicen trener za RM prav tako Carlo ... skoda skoda ... RM naj napustijo nekateri igralci,ki igrajo kot penionerji... lp
apodgraj
24. 11. 2015 09.48
Ronaldo je imel na začetku sezone ,kar uspešno sezono , kar se tiče zadetkov . Mislil se , če se bo ta trend nadaljeva , kje se bo ustavil . Ampak zelo hitro se je končala in pokazalo se to ,da je njegova učinkovisot in sam igra uspešna pri manj kvalitetnih ekipah .
-MARIBOR-
23. 11. 2015 13.08
+2
Mogoče pa je treba dati času čas in da se moštvo uigra. (hi, hi, ha, ha).
meskic
23. 11. 2015 13.20
+7
To ze sedmo sezono zapored poslusamo, da se Real mora prvo uigrati.
{file_deleted}
23. 11. 2015 13.40
+1
ja čudn če pa na dve leti menjajo taktiko in trenerja, pa še to trener že dolgo nima več glavne besede v moštvu. Res svaka čast Ancelottiju da je kljub zgrešeni politiki in metanju polen pod noge uspel s tem klubom osvojit LP.
pusitemikitu
23. 11. 2015 12.51
+0
Sam ne bo niti priblizno prodal Ronalda, ampak Balea, on je popolnoma neviden vsako tekmo, kot dajke neka karma, ko on igra Real slabo igra... Namesto Balea pa bi dal na krilu priloznost Jeseju ali pa bi Jamesa postavil na bok in Isca na sredino:) Vrjento bi blo najbolse da se Jese upelje v igro in menja Ronalda v 70 minuti, ker CR tudi pocasi prihaja v leta, ko ne bo mogel odigrati vse tekme celih 90.minut.. pa Benzu treba naredit konkurenco in vrnt Morato v Real... Ce pa mislijo CRja prodat pa obvezno pripeljat Reusa ali Douglasa Costo..
modelx
23. 11. 2015 14.53
+1
evo tebe, da zamenjaš rafa. ful dobre ideje imaš..... tud kardelj jih je imel
pusitemikitu
23. 11. 2015 16.52
mal več pojma k ti mam sigurn :) taktika reala za to tekmo je bila popolnoma zgrešena in tu ni kaj, nevem sicer kakšni so odnosi v slačilnici ampak zdi se da slabi... predvsem večina vrjetno odstopa od mišljenja Beniteza... Pa če bi tipo mel karakter in bil pravi trener bi odigral tudi el classico z casemirom na zadnjem veznem kar bi bilo sigurno odlično ker je letos odličen v defenzivnih nalogah.. ampak tipo je sou brez njega igrat kr je perez reku da gremo napadat... tle je use jasno :) benitez pa nikoli ni bil in nikoli ne bo trener za take igralce kot jih ima real :)
ledr
23. 11. 2015 12.07
+15
Komentirate kar hočete, ampak ponovno se je izkazalo, da ni vse "kraljevsko", kar je "kraljevo". Barca vam je ponovno pokazala kaj pomeni "srce" in igrati za klub s srcem!!! Eni kupujejo "zvezde", drugi kupujejo in vzgajajo "srce in dušo". Rezultat je tukaj. Ponižanje sredi Madrida!!!
ledr
23. 11. 2015 12.09
+10
Sicer mi je pa blazno žal, da je Munir v zadnjih trenutkih tekme pokvaril priložnost za zadetek Pique-ju. "Petarda" sredi Madrida, katero bi dokončno prižgal Pique, to bi bilo nekaj nepozabnega!
Maj0
23. 11. 2015 12.30
kim llsung
23. 11. 2015 12.31
-1
No no ne pretiravaj!!! Neymar,Suarez,Raketic...vec kot polovica ekipe...
ledr
23. 11. 2015 12.39
Maj0 zaradi politike...Verjetno ne veš, zakaj so Piqueju žvižgali skozi tekmo...
Maj0
23. 11. 2015 11.44
+3
ne razumem zakaj je perez odpustil ancelotija halooooooooooooooo pa anceloti je bil trener noogmetnega kluba ne pa novaka dokovica k ma konkurenco sam v ostarelem federerju
meskic
23. 11. 2015 12.35
+5
Ancelotti je dveh sezonah koncal na tretjem in na drugem mestu v La ligi. To je nesprejemljivo za Real.
Maj0
23. 11. 2015 12.38
-1
niti ne ker v nogometu je najvec konkurence!!!
meskic
23. 11. 2015 12.44
+2
Vseeno, Ancelotti je z Realom v La ligi pogorel, ne glede na konkurenco in okoliscine.
Maj0
23. 11. 2015 12.56
+1
ja je nogomet ni tenis kjer ma dokovic konkurenco samo v federerju
Iniesta
23. 11. 2015 14.08
+1
Meskic ima prav ... Ančeloti je v la ligi pogorel za razliko od Murija, ki jo je osvojil ...
LocoBlanco
23. 11. 2015 11.27
+6
Brez navijačev ni kluba. Navijači ne podpirajo že CR-a, da o Benitezu ne govorim. Torej? Pozimi sam osebno pričakujem odhod obeh, če ne vemo kaj sledi. Menjava predsednika! Imamo ekipo za sam vrh evrope oni pa nam navijačem tako delajo. Fantje igrajo za milijone in največji klub v nogometu in tega se verjetno ne zavedajo skupaj z Benitezom. Carlo je bil avtoriteta, ki je bila spoštovanja vredna znotraj in zunaj ekipe in nikoli ne bom razumel zakaj je moral oditi. Če se bo hotel tudi Perez obdržati bo moral za glavnega trenerja postaviti Zidane-a, kot pomočnika pa Hierra oz. Raula (zaradi mene lahko oba) in tudi zamenjati zdravstvene delavce, ki jih je pripeljal Benitez. Človek je v manj, kot 4ih mesecih pokvaril vse kar je Carlo naredil v 2. sezonah! Govorili so, da je Mou najslabši trener v zgodovini RM-a, pa poglejte sedaj kaj je naredil Benitez. Oba je pripeljal Perez brez posvetovanja z ekipo oz. navijači. V 3tje dragi Florentino to ne bo šlo! Poglejte kaj je Klopp naredil iz Lpoola v samo nekaj tednih. Si predstavljate, da bi slednji prevzel RM? ...skratka Benitez, CR adijo!
CURVANORD Zanetti
23. 11. 2015 11.39
ker ni nilo kante,zato je Carlo moral oditi.Letos pod kelnarom še boste imeli manj možnosti
meskic
23. 11. 2015 11.41
+0
Za CR dandanes na trgu ni nobenega nogometasa, ki bi ga lahko zamenjal. Ce kdo misli, da je Hazard idealna zamenjava za CR, se mocno moti. Clovek je dober dribler, strelsko pa je zelo neucinkovit.
CURVANORD Zanetti
23. 11. 2015 11.47
+2
aleks 2
23. 11. 2015 11.58
meskic
23. 11. 2015 12.04
+1
Pri Reus-u je najvecja tezava ta, da je mocno nagnjen poskodbam. To je tudi ena od najvecjih kakovosti CR, saj je on zame igralec, ki je najmanj nagnjen poskodbam. Ne vidim igralca, ki bi bil dober golgeter pa še da nima nikakrsnih tezav s poskodbami. Enostavno ni igralca, ki bi zamenjal CR, a da ga lahko Real kupi. Edini igralec, ki bi res lahko zamenjal CR, je Neymar, ampak on je igralec Barce in najbrz do tega prestopa ne bo nikoli prislo.
Nacek2
23. 11. 2015 12.26
+1
Točno tak kot si napisal locoblanco, ne razumem kaj jim je bilo v glavah, da niso Kloppa priperjali, razen, če seveda sam ni želel prestopit v Real! Me pa spominja ta tekma na eno izpred let, ko mislim, da je bilo 5 el clasicov zaporedoma in mislim, da je bil 1. od Mourinha, ko je tudi šel v tekmo odprto in dobil petardo. Ta konobar je sedaj naredil isto napako. Igra na rezultat proti rečmo drugorazrednim ekipam Premiere, pol pa se proti tej ekipi postavi z tolkimi ofenzifci in evo.....
Nacek2
23. 11. 2015 12.29
Kaj se pa Reusa in ostalih, ki bi lahko zamenjali Ronalda tiče ne vem ???? Številke govorijo njemu v prid, pol pa če ga še tak mrzimo/mrzite.
aleks 2
23. 11. 2015 14.09
+0
Se bom moral kar strinjat stabo Meskic.. Reus je res veliko poskodovan no nevem kako je to sezono .. Vem pa da je precej bolj nagnjen k poskodbam kot Ronaldo.verjetno je to posledica Ronaldove izjemne pripravljenosti.. Upam samo da pride nazaj v formo vsaj se za kaksno sezono ali 2 . V tem casu bi se pa lahko nasel nekdo ki ga bo lahko vsaj deloma zamenjal..
fcb007
23. 11. 2015 14.37
+2
Zal mi je, Benitez ni pripeljal zdravniske sluzbe s sabo , ta zdravniska sluzba je ze sedem let nastavljena in ni izgovora na zdravnisko sluzbo, mislim da je vzrok k temu prenatrpan urnik....
apodgraj
24. 11. 2015 09.13
+1
Ni vse odvisno od slovesa trenerja , ki ga uživa med nogometnimi strokovnjaki in laiki . Kaj pa je tisto in pokakšnih merilih se ocenjujejo trenerji . Če je trener vrhunske ekipe in samo zato postane tudi najboljši . Ko pa ta ista ekipa pod istim vrhunskim trenerjem neko sezono ni uspešna , potem ta trener v tistem trenuktu avtomatsko pozabil ali izgubi vsa nogometa potrebna znaja . Pri trenerju se v bistvu ni nič spremenilo , nekaj pa se je prav gotovo spremenilo med igralci v ekipi . Lep primer je Chelse in njihov najboljši trener na svetu. Maurinho je postal slaven , ne zaradi svojih vrhunskih kvalitet. Dobrega trenera napravijo samo dobre ekipe in obratno . Ocenjevati ali je Benitez slab ali dober trener je vprašanje , na katerega, ne bomo dobili nikoli realnega odgovora ..
nesre?ko
23. 11. 2015 11.08
+3
Barcelona je ekipa,v realu morajo igrati za Ronalda.
apodgraj
24. 11. 2015 09.18
Zadnje čase se vse manj igra na Ronalda , zato pa je tudi uspešnost pri Ronaldu zelo skromna .
Hammurabi
23. 11. 2015 11.07
+2
Ekipa Reala ni slaba, daleč od tega. To so dokazali predlani, ko so osvojili CL. Manjka pa jim dober trener in morda kakšna manjša sprememba v sestavi ekipe. Moštvo je sicer mlado in v prihodnosti bi lahko naredili veliko, na samo v Španiji ampak tudi v Evropi
aleks 2
23. 11. 2015 11.46
+0
Bolj se nebi mogel strinjati s to izjavo :)
apodgraj
24. 11. 2015 09.23
+1
Rešitev ni v novem trenerju ali v sami postavitvi in sestavi ekipe . V ekipi Reala manjka samo kemija in enakopravna vloga vseh igralcev , ne glede na zvezdniška imena .
CURVANORD Zanetti
23. 11. 2015 11.06
+1
g ALO ALO je imel zgolj eno super sezono,oziroma super tekmo v finalu lige prvakov,ko so nadoknadili zaostanek treh golov,vsa njegova nadaljna dela so bolj tako tako,ni on v rangu najboljših trenerjev