Nogomet

Zidane hodi po zelo tankem ledu: Real pri -19 v La Ligi izpadel še iz pokala, madridski palček šokiral Bernabeu

Madrid, 24. 01. 2018 23.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Real Madrid je po rekordnem letu 2017 že januarja najbrž ostal brez drugega kosa srebrnine, za katerega se lahko letos poteguje moštvo Zinedina Zidana, saj je ob ogromnem zaostanku v prvenstvu za Barcelono kraljevi klub na večerni tekmi četrfinala španskega pokala izgubil z Leganesom in se presenetljivo poslovil od tekmovanja ob glasnih žvižgih navijačev (1:2).

Prvič v zgodovini španskega pokala je Real izpadel na domačem stadionu, potem ko je slavil na prvi tekmi v gosteh.

Zmaga nad Deportivom iz La Corune v prvenstvu s kar sedmimi goli v mreži Galicijcev je razvedrila nebo nad stadionom Santiago Bernabeu, kjer so navijači pričakovali miren večer kljub minimalni prednosti s prve tekme na bližnjem Butarqueju. Strelec edinega gola na jugu Madrida, Marco Asensio, je začel eno redkih tekem v zadnjem času, trener kraljevega kluba Zinedine Zidane pa je v gol postavil Kika Casillo, v obrambo pa je lahko poleg Achrafa Hakimija in Thea Hernandeza po zacelitvi poškodbe uvrstil tudi kapetana Sergia Ramosa. V prvi postavi papirnatih rezervistov ni bilo prostora za Cristiana Ronalda, ki je dobil tekmo oddiha najbrž tudi zaradi poškodbe s prejšnje tekme, je pa obračun kljub glasnim žvižgom na zadnjih dvobojih začel vedno bolj nepriljubljeni francoski napadalec Karim Benzema.

Karim Benzema (desno) je vse do zadetka v drugem polčasu poslušal glasne žvižge.
Karim Benzema (desno) je vse do zadetka v drugem polčasu poslušal glasne žvižge. FOTO: AP

Že uvodne minute so pokazale, da Leganes še zdaleč ni predal boja in Claudio Beauve je po igranju z roko Matea Kovačića izvrstno izvedel prosti strel, ki je že premagal Casillo, ne pa tudi vratnice. Madridski palček je v prvem polčasu zasenčil slovite sosede in bil nagrajen v 31. minuti, ko je Nacho Fernandez po podaji Achrafa storil veliko napako, ki jo je izkoristil Javier Eraso z mojstrskim strelom od daleč pod prečko nemočnega Realovega vratarja. Že nekaj minut prej je Gabriel Pires ostal povsem sam po podaji iz kota in meril točno v Casillo, medtem ko je bil Realov odgovor mlačen: poskus Isca Alarcona s prostega strela je bil precej previsok, njegova podaja Benzemaju pa v ugodnem položaju za kakšen centimeter ni dosegla Francoza, ki je že med prvim polčasom slišal kar nekaj novih žvižgov s strani domačih privržencev nogometa.

Champagne in soigralci zdržali zaključni nalet
Kdo ve, kakšna bi bila šele reakcija s tribun, če bi Beauve v zadnjih sekundah zadel iz težkega položaja, a je zatresel zgolj zunanji del mreže. Real je drugič v sezoni prvi polčas sklenil brez enega samega strela v okvir vrat, prvič se je to zgodilo ravno prejšnji teden na dvoboju z Leganesom. Toda nnadaljevanje je prineslo olajšanje za beli balet, Benzema je po akciji z Lucasom Vazquezom v 47. minuti prišel pred vrata in lepo zaključil prek gostujočega čuvaja mreže ter tako vsaj malce utišal kritike na svoj račun, gol pa je, pomenljivo, slavil ob robu igrišča tik pred tribunami. To je bil prvi Francozov gol po koncu novembra, a tribune Bernabeua bi lahko zelo hitro spet utihnile, če bi po izvrstnem preigravanju Diega Rica med nogami Vazqueza in podaji v sredino Pires ob že premaganem Casilli zadel znotraj okvirja vrat. "Lega" je s Piresom vse skupaj popravil že v enem naslednjih napadov, ko je po podaji iz kota žogo v mrežo z glavo zabil ravno nekdanji član Juventusa.

Zadnjega polfinalista bo odločil barcelonski mestni derbi na Camp Nouu, kjer bo želela Barcelona nadoknaditi zaostanek z 0:1 s prve tekme pri Espanyolu. Trener Ernesto Valverde je v kader za tekmo prvič uvrstil tudi obe januarski okrepitvi, kolumbijskega branilca Yerryja Mino in brazilskega napadalnega vezista Philippa Coutinha, ki bi lahko prve minute torej odigral ravno proti nekdanjim delodajalcem.

Leganes je bil prvič v položaju, ko je imel s trenutnim izidom že zagotovljeno igranje v polfinalu, Zidanova reakcija pa je bila aktiviranje Daniela Carvajala in Luke Modrića. Francoz je oba k sebi ob robu igrišča poklical ob glasnih žvižgih. Eraso je imel v 71. minuti morda priložnost že za odločilni udarec, a v ugodnem položaju preveč odlašal s strelom, zato ga je blokiral Hernandez. Po strelu prek vrat Isca, ki ga je lepo našel Modrić, je Zidane v igro poslal še svojega zadnjega asa iz rokava, Borjo Mayorala, tudi ta poteza pa ni naletela na odobravanje Bernabeua. Sledile so minute gostujočega vratarja Nerea Champagna , ki je ob začetku zadnjih desetih minut lepo zaustavil Benzemaja, medtem ko je poskus Mayorala z glavo zgrešil cilj. Champagne je bil kos tudi poskusu Ramosa in gostje z juga Madrida so zdržali za eno največjih zmag v klubski zgodovini, ki je bila vredna polfinala. 

Tudi Valencia slavi svojega vratarja
Izjemna predstava vratarja Jaumeja Domenecha je na gostovanju pri Alavesu v polfinale izstrelila Valencio. Ekipa trenerja Abelarda Fernandeza je nadoknadila zaostanek s tekme na Mestalli in z goloma Munirja El Haddadija ter Rubena Sobrina izsilila podaljšek, potem ko se je do 86. minute zdelo, da bodo netopirji napredovali po zaslugi gola iz hitrega protinapada, ki ga je po podaji Simoneja Zaze zaključil Santi Mina. Ta je le nekaj minut prej zamenjal nekdanjega člana Domžal Nemanjo Maksimovića, kljub hladnemu tušu v zaključku drugega polčasa pa so se varovanci Marcelina Garcie Torala, ki igrajo eno boljših ligaških sezon v tem tisočletju, smejali zadnji. In sicer po zaslugi obramb Domenecha, ki je odločil loterijo enajstmetrovk: te so v domačih vrstah zapravili Alfonso Pedraza, Hernan Perez in odločilno v peti seriji še Ruben Sobrino, medtem ko je bil pri Valencii nenatančen zgolj Geoffrey Kondogbia.

Izidi povratnih tekem četrtfinala španskega pokala:

Real Madrid ‒ *Leganes 1:2 (0:1) /1:0/
Benzema 47.; Eraso 32., Gabriel 56.

Alaves ‒ *Valencia 2:1** (0:0) /1:2/
El Haddadi 73., Sobrino 86.; Mina 77.

Sevilla* ‒ Atletico Madrid 3:1 (1:1) /2:1/
Escudero 1., Banega 48./11-m, Vazquez 78.; Griezmann 13.
Jan Oblak (Atletico) je bil na klopi.

* - napredoval v polfinale
** - po izvajanju enajstmetrovk

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (107)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ledr
26. 01. 2018 13.19
+1
Najbolj realen scenarij letošnjega španskega prvenstva je, da se Real zasluženo uvrsti na peto mesto in potem igra kvalifikacije za LP recimo z Mariborom. Tako bi imel MB spet velike možnosti, da pride v LP.
jebalvisvoju
25. 01. 2018 19.32
+9
e moj Cripsy karma VAS tolce in udriha.. A vidis kaj pomeni igrat samo z 11imi igralci na igriscu na eni strani? REALnost je prisla na dan hehe.. Zizuja menjajte ki je zgubil kompas isto kot ti ki navijas za ta najbol skorumpiran klub lol
resnicaosvobaja
25. 01. 2018 18.54
+6
Odkar se je Real zavihtel na 4. mesto La lige ( to je namreč letošnji cilj Reala - svetovnega klubskega prvaka), se je oglasil še zapiramvamusta
ehjaehja
25. 01. 2018 16.28
-15
Danes še barca izpade pa bo mir. me zanima če bo igral tisti črni bosi?
Maxx365
25. 01. 2018 16.45
+10
o, zaprti se je okorajžil in prilezel iz luknje
fihner
25. 01. 2018 16.46
+7
nikajzadodat
25. 01. 2018 19.58
+5
....je nekaj zelo narobe....ni omenjal zgodovine :)
grozjak
25. 01. 2018 15.58
+6
Zidan se bo težko vadil na kader, saj je lani z isto ekipo (Morata, morda minus) osvojil vse živo. Me prav zanima, koliko bodo pretekle lovorike vredne v primeru njegove bodočnosti pri realu. Če tu odleti, bo po moje težko še kdaj vodil klub na takem nivoju..Če ne bo kar pobegnil, tako kot iz aktivnega igranja po ekscesu z Materazzijem.
blazter
25. 01. 2018 15.10
+2
Zasičenost? Ni želje.
idiu3krasne
25. 01. 2018 14.22
+5
Kaj pravi trend...
apodgra
25. 01. 2018 15.03
+5
Vsaka pravljica , se mora enkrat končati .Ene so končajo srečno ,druge z žalostnim koncem .Zidan se nahaja v težki nezavidljivi situaciji . Sicer je zato kriv veliko sam . Pred nekaj tedni sem zapisal , da ga bo ščitenje "Zvezdnik " še kako drago stalo. Sam je odločal o vsem in tudi sam mora nositi veliko odgovornost. V vsakem primeru bo Ronaldo ostal , za njegov obstanek v ekipi Reala , pa je vprašanje časa .
PIERREBRICE
25. 01. 2018 10.40
+11
Kaj je zdaj to? Dva prispevka s praktično isto temo. Naj zdaj kopiram komentarje še sem? Ne bom. Tukaj bom napisal samo to, da je sosed zopet izgubil na stavnici in sem mu zato zopet plačal pivo Heineken! Ha,ha,ha!
Anticripstoned
25. 01. 2018 10.33
+16
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Symbolic
25. 01. 2018 10.24
+9
Sinoči sem si reko: ah, kaj bom gledal to tekmo, če je le "forme radi" - Real gre ziher naprej, raje bom ta čas spal... Zjutraj pa: ne morem verjet! Zizu, Zizu... kaj pa zdaj? Edino "te vadi" izločitev PSG-ja...
Campeones34
25. 01. 2018 21.12
+2
Tudi to mu realno več ne pomaga. Včeraj si je zabil zadnji žebelj v krsto
mmickica
25. 01. 2018 10.20
+16
To je normalno, da se dogaja po dveh letih lovorik, nič presenetljivega. Tudi drugim se in tudi Barci se je. Mogoče padec ni bil tako zelo globok, ampak tudi pri Realu še ni vse izgubljeno. Le pazijo naj, da bodo vsaj četrti na koncu sezone. V LP pa tako še imajo vse niti v svojih rokah. Definitivno je pa v taki situaciji potrebno narediti neki rez in po navadi najkrajšo potegne trener, saj ga je lažje zamenjati, kot celo ekipo. Po navadi se celo obnese, tako da po moje ne bo druge, kot adijo Zidane!
Symbolic
25. 01. 2018 10.45
+1
Sliši se slabo, ampak vse kaže na to, da se bo Real moral boriti za četrto mesto v La Ligi... Evo prilike: v soboto direkten obračun z Valencijo (ki je verjetno dosegla svoj "zenit" in, se mi zdi, da "ugaša")... Kar zadeva Zidana: ne vidim takšnega profila trenerja, ki bi ga zamenjal! Torej: z Zidanom v krizo in tudi ven iz krize! To bo, po mojem, težja zadeva ...
mmickica
25. 01. 2018 11.35
+4
Ne vem, po moje ni druge, kot pol ekipe (Ronaldo, Benzema, Modrič,...) ali pa Zidane. Ampak po navadi se bolj obnese menjava trenerja.
nogometjemrtev
25. 01. 2018 12.57
-2
Symbolic
25. 01. 2018 13.47
+2
No, pa recimo, da odpustijo Zidane-a... Kerga pa vidite na njegovem mestu? Kdo ga bo zamenjal? Jaz, prav nobenega ne vidim...
mmickica
25. 01. 2018 14.28
+0
Miha, saj nihče ne pravi da je problem v Zidanu. Preberi. Včasih je pač treba najti žrtveno jagnje, da se stvari poštimajo.
mmickica
25. 01. 2018 14.31
+4
Symbolic, kaj pa vem, kdo bi najbolj ustrezal, niti ne vem, kakšne pogodbe imajo določeni trenerji s klubi in kdo je sploh na razpolago... Conteja bo Chelsea verjetno nagnal, tako da on, he he he...
nogometjemrtev
25. 01. 2018 14.54
+1
apodgra
25. 01. 2018 15.09
+6
Bilo kdo bo prišel kot novi trener v ekipo Reala, se bo moral najprej odločno lotiti statusa nekaterih odsluženih igralcev. Če se to ne bo zgodilo ,se bo sedanjo stanje samo nadaljevalo in saga o Realu se bo nadaljevala.
Kollerik
26. 01. 2018 08.08
+1
Pred dnevi je že nekaj časa pogrešani Trend tu na forumu od nekod priobčil novico, da sta za bodočega trenerja Reala trenutno aktualna menda dva kandidata: nemški Loew in Konte...
LocoBlanco
25. 01. 2018 09.40
+13
Nekaj se dogaja znotraj ekipe, to je zdaj že jasno! Ekipa, ki osvoji CL 2x zapored pač ne more imeti takšnega padca v formi. Da bomo izpadli hitro v pokalu sem že pričakoval zato danes nisem šokiran, bolj me bode v oči izgubljena LaLiga že po 1. delu sezone! Mislim, da Zidane ni glavni krivec ampak je krivcev več. Čas bo pokazal kaj in kaj se je dogajalo z sezono 17/18! Zidane-u lahko navijači zamerimo samo to, da sta CR in Benz nezasluženo dobivala minute pred nekaterimi mladeniči, ki glede na talent vsekakor potrebujejo vecjo minutazo! Potem je tu se nerazumljiva prodaja Morate ter Jamesa in katastrofalna forma CR-a in Bezna, ki je ''okužila'' se ostale igralce, ki pravtako niso niti približno na lanskem nivoju!!! Zdaj ostajajo samo še priprave na PSG, ki pa je tudi premagljiva ekipa. Kot optimist seveda upam da bodo pri RM-u naredili vse, da napredujejo ampak dejstvo je, da po videnem do danes ne morem imeti nekih velikih pričakovanj! Čestitke ekipi Leganes-a za napredovanje... Lp
grozjak
25. 01. 2018 09.47
+3
Porocilo
25. 01. 2018 09.49
+3
Symbolic
25. 01. 2018 09.27
+5
Spet ista pesem! Sinoči sem si reko: ah, kaj bom gledal to tekmo, če je le "forme radi" - Real gre ziher naprej, raje bom ta čas spal... Zjutraj pa: ne morem verjet! Zizu, Zizu... kaj pa zdaj? Edino "te vadi" izločitev PSG-ja...
grozjak
25. 01. 2018 09.48
+3
cripstoned
25. 01. 2018 09.22
-12
neverjetno...napisem komentar in hejteri reala ki se imajo za navijace barce se takoj oglasajo....barca je 1. u la ligi in bo verjetno prvak...lepo ji kaze v pokalu in se v ligi prvakov je v igri za naslov....zakaj se ne ukvarjate toliko z njo? se pa vsakodnevno oglasate v temah reala ki je letos pac slab ali iztrosen od vseh pokalov ki so jih pobrali v zadnjih 3letih....ze naslednjo sezono se lahko zadeva obrne in bo barca tam kjer je danes real....glede nato da vas karma redno tepe ne dvomim da ne bomo potrebovali dolgo casa da bomo gledali obratno stanje....vi pa kar izkazujte ljubezen do reala, ronalda in mene v temah reala ker v vasem peskovniku redko kdo se komentira razen 4ih ljudi ki ima skupaj 8 profilov..hahahahaha....kaksne komplekse vam je nabil real v zadnjih letih....madriditis vam je unicil zivljenja in to je jasno...gremo zdaj hejteri ki ste skrivali pol leta oglasite se pod mojim komentarjem kot vedno....se prej pa ne pozabite na vas vrhunec dneva....minus ...hahahaha
Porocilo
25. 01. 2018 09.30
+14
Ti imas minus pri IQju. Napisal esej povedal pa nic
Symbolic
25. 01. 2018 09.34
+9
grozjak
25. 01. 2018 09.41
+12
KRISPI, SEM TI LEPO SVETOVAL, DA BODI TIHO, AMPAK TI......
Johnny_J
25. 01. 2018 10.11
+6
Zaradi tebe smo tukaj,ker te z veseljem spomnimo na realove uspehe,kot je bil sinoči,ker redno pozabljaš,da tvoja karma najbolj tepe tvoj klub
7zigolino7
25. 01. 2018 10.50
+6
Kdo se je vsakodnevno oglasal pod objavami od Barce.Zdj se ta isto clovek buni zakaj se Barca fani oglasamo.Pa sej to ne mores verjet.Pa ce koga tolce karma je tk Real...ne vem kako lahko pises take gluposti o kompleksih ko pa je Barca v 10letih pobrala vec lovorik kot Real.Mislim da mas ti komplekse in to hudo.Izgovori so pa tvoja jaca strana
apodgra
25. 01. 2018 15.14
+2
Redni in največji sovražnik Barce se je oglasil in od nas zahteva veliko mero dostojanstva in spoštljivosti do ekipe Reala. NI treba , da ga imenujem , ve se dobro ,koga imam v mislih. Včasih je treba brzdati jezik in treba uporabljati tudi možgane .
alien8potnik
25. 01. 2018 09.18
+0
in, ja, kot pravi felipao - zidane, te mlade fante bi moral večkrat pošiljati v igro, da bi se uigrali in pridobili na samozavesti. ni problem njihov talent. problem je zgrešen pristop trenerja. žal. čudno, kako je zizou nenadoma prenehal verjeti v sistem rotacij, ki jih je lani tako uspešno uporabil. res pa je, da adekvatnih zamenjav za kalibre tipa morata, james, james (in tudi danilo) preprosto v rm ni. in absurdno je, da niti v tem prestopnem roku ni okrepitev. nič. rm samo odprodaja, kupuje pa ne. barsa se je fantastično okrepila medtem. če pripelje še grizmana, bo že vprašanje, čemu dembele, na primer. njim torej že prek teče od super okrepitev. rm bi pa še kar odprodajal ali kaj?
BBarca
25. 01. 2018 09.22
+3
Da se zastopimo, navijači smo proti prihodu Griezmanna, če pa že pride, bo eden od napadalcev kot ''super sub'' (Suarez je že tudi malo v letih). Je pa problem rotacij tak, da si Zidane ni mogel veliko privoščiti, ko so zaželi zaostajati - ni si smel privoščit poraza, čeprav je ta še vedno kdaj bil.
cripstoned
25. 01. 2018 09.26
-5
lahko zacnes navijati za psg...ali pa barco...taksnih navijacev kot si ti real definitvno ne potrebuje...pac so te razvadili z vsemi lovorikami ki so jih osvojili v zadnjih letih...zdaj pa prva slaba sezona zidana in ze dvomis v zidana oz real...pa kaj si mislil da bomo na vrhu se naslednjih 10let?...to je nogomet in to kar je uspelo realu je uspelo samo njim....ni ekipe ki bi 2 zapored ponovila evropski uspeh....hitro bo real prisel nazaj....ta sezona bo poleg ronalda odnesla se veliko navijacev ki to niso bili in to je je tudi dobra stvar....
BBarca
25. 01. 2018 09.30
+9
@cripstoned Evo tole je pa bedno. Torej če ni alien tak fanatik kot sta ti in zapiramvamusta, potem ni pravi navijač Reala. Smešno. On je eden najboljših na tem forumu, o vsem se da z njim debatitrat, nikoli ni žaljiv... Resno bi se moral vprašat, kaj pomeni biti navijač.
RdečiKarton
25. 01. 2018 09.33
+3
krnekilojz
25. 01. 2018 09.35
+7
Crisp spet v svojih nebulozah večnega luzerja.
grozjak
25. 01. 2018 09.45
+4
7zigolino7
25. 01. 2018 10.53
+3
Kdor aliena ne pozna ne ve da je krepko obrnil plosco.Zdaj ko Realu ne gre je cel polizan.Ob prvi priliki bo spet podmuklo prcal Barcine navijace
grozjak
25. 01. 2018 11.31
+3
vseeno mu dajmo priložnost. prijaznost ne boli.... :))
alien8potnik
25. 01. 2018 09.11
+4
to niti komentirat ni več vredno. rm nima ekipe b. ima ekipo ž. še enkrat hvala za morato, jamesa, danila in pepeja. odlično kadrovanje, zidane.
dugi159
25. 01. 2018 09.09
+3
Dobro so se upirali favoriziranemu leganesu , ni kaj za ocitat. So imeli , krispi , pa usta , pa trend prav o izrednih talentih o bodocih zlatih zogah...Ti fantje so bodocnost kluba , zanj sedijo na klopi z vsem srcem..... Zidan ze ve zakaj igra benz pa ostala falanga , ja zato ker boljsih ni , kot smo videli vceraj
Anticripstoned
25. 01. 2018 10.38
+0
dugi ne metat Trenda ki je realn navičač kot pri nas berglander z extremi cripom zapiralcem in notranjcem
cripstoned
25. 01. 2018 09.06
-9
real se 4ic zapored prepusca igranje pokala najrevnejsemu klubu v laligi ... videli smo kako pomembno tekmovanje je ta pokal...pri barci so se lani zelo veselili....slavje je bilo nepopisno v kataloniji....hahahaha...zdaj je ze jasno...izgubljena sta la liga in pokal....lahko usmerijo vse v ligo prvakov in spet sokirajo celoten svet...trenutno noben ne vidi real kot resnega favorita v ligi prvakov in vsak jih podcenjuje... to je samo voda na mlin realu v katerega navijaci se vedno verjamemo....kljub vsemu temu sem se vedno ponosen navijac reala in tega ta sezona ne bo mogla spremeniti ker se zavedam da bo ze naslednjo sezono vse povsem drugace...to je real in to kar smo navijaci doziveli v zadnjih 3sezonah ni dozivel noben navijac....zato se lahko samo hejterjem reala in ronalda smejim ker mislijo da nas navijace boli da trpimo itd. hahahahaha.....reeeaaaaal maaaaaaadrrrriiiid
dugi159
25. 01. 2018 09.10
+3
Bojim se samo , da nebi real uni il ves renome lalige , ki se je gradil zadnja leta...
grozjak
25. 01. 2018 09.10
+13
KRISPI, kaj se tebi dogaja v glavi, da tako zmedeno razmišljaš, veš samo ti....tvoj klub je v krizi, ti pa LUPETAŠ o Barci in nepomembnosti tega in onega tekmovanja...Res je, da za ljudi, ki živimo tisoče kilometrov stran vse skupaj res ni živlenskega pomena, a bi bilo za vse bolje, če bil tiho in ne bi pisal traparij
Porocilo
25. 01. 2018 09.11
+7
No, no krispi. Si to pisal s solznimi ocmi. Verjamem, da je tezko biti navijac reala te dni.
Symbolic
25. 01. 2018 09.13
+8
Tišina! Pa v luknjo, TAKOJ! Te ni sram, da se oglašaš?
dugi159
25. 01. 2018 09.14
+4
Krispi a ves kam bo real usmeril vse sile ? Ja v laligo da bo poskusal izboriti cl za prihodnjo sezono , hehehe
doloke
25. 01. 2018 09.29
+3
1. V kataloniji se lani nisi kej prevec posebi veseliki tega pokala ker jim ni tako pomemben kot realu ko osvoji ta pikal in gre na ulice proslavljat z autobusom nakonc ga pa se povozijo hahaha
matej1111
25. 01. 2018 09.00
+3
Naj kar traja.
peresni
25. 01. 2018 08.59
+7
vse razumem..ampak kakšni alfabeti lahko imajo Ronalda za boljšega kot Messija. Pa če Messi ne da nobenega gola pol leta - že deset let kaže mojstrstva ki so Kristini uspeli dvakrat trikrat v življenju. Ni čudno da gre svet v maloro...če se začenja že pri takšnih "norostih".
CURVANORD Zanetti
25. 01. 2018 09.06
+5
Kaksno vezo ima tvoj post z vcerajsno tekmo?
alien8potnik
25. 01. 2018 09.13
+2
a je cr včeraj igral??????? peresni, sfalil si temo.