Nogomet

VIDEO: Zmage za Domžale, Olimpijo in Maribor

Ptuj, 08. 11. 2014 16.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min
Avtor
M.F./STA/M.J./T.Š.
Komentarji
94

Nogometaši ljubljanske Olimpije so v 17. krogu državnega prvenstva gostovali na Ptuju in z 2:0 odpravili Zavrč. Slavili so tudi Celjani (2:0), Velenjčani (1:3), Mariborčani (1:3) in Domžalčani (3:0).

Organizatorji sosedskega derbija domžalske občine so po sobotnih težavah, zaradi katerih so morali obračun prvo- in zadnjeuvrščenega moštva prvenstva za dan prestaviti, odlično pripravili zelenico. Prvo priložnost na tekmi je imel Joshua Parker, a v osmi minuti ni zadel vrat, dvakrat se v ugodnem položaju ni najbolje znašel niti Nemanja Maksimović. To, kar ni uspelo kolegoma, je v 16. minuti uspelo Benjaminu Morelu. Parker je prodrl po levi strani, poslal žogo v sredino, kjer je Morel zadel v padcu in jo s "škarjicami" poslal v mrežo. Parker bi kmalu zatem vodstvo lahko povišal, to pa je po še nekaj zgrešenih priložnostih Domžalčanov, med drugim je Morel z glavo žogo poslal v vratnico, storil Sasha Aneff. Urugvajec je po podaji Morela sam prišel pred vratarja, ga preigral in postavil izid prvega polčasa.

V nadaljevanju se slika na igrišču ni spremenila. Gostitelji so nizali priložnosti, po protinapadu so lepo zapravili tudi gosti (Luka Vrhunc), do spremembe izida pa je prišlo v 61. minuti, ko se je Morel spet izkazal s podajo, Maksimović je sam prišel pred vratarja Vjekoslava Andrića ter ga z močnim strelom tudi premagal. Po tretjem zadetku Domžalčanov se je igra umirila, pravih priložnosti ni bilo več.

Marcos Tavares
Marcos Tavares FOTO: Damjan Žibert

Krka v dvoboju z državnimi prvaki ni prekinila neugodne tradicije. Doslej v devetih prvoligaških obračunih Maribora še ni premagala, tokrat ji ni uspelo iztržiti niti neodločenega izida kot v treh prejšnjih primerih. Vijoličasti v Portovalu, kjer so igrali brez kaznovanega Luke Zahovića in Agima Ibraimija, ki še čuti posledice bolezni, v prvi postavi pa ni bilo niti Aleša Mertlja, niso sanjsko začeli, toda svojo nalogo so v nadaljevanju opravili rutinirano, po izenačenem začetku so po prekinitvi dosegli zadetek, po njem pa je bilo vse lažje. Malo strahu pri Mariborčanih je bilo čutiti le po znižanju izida, ko so imeli domači celo priložnost za izenačenje, a so bile nato stvari hitro spet na pravem mestu.

Navijači domače ekipe so upali, da bo menjava trenerja - Miloša Rusa je zamenjal Andrej Kastrevec - prinesla pozitiven šok. A njihovo realno upanje proti evropskemu Mariboru, katerega igralci so pred tekmo zatrjevali, da je razprodaje točk v državnem prvenstvu konec, je trajalo le 32 minut. Takrat so po dolgočasnem obdobju igre, v katerem je edino pravo priložnost v 29. minuti zapravil Izraelec David Biton, prvaki povedli. Dare Vršič je izvedel prosti strel z desne strani, v gneči in prerivanju pa se je v kazenskem prostoru najbolje znašel gostujoči kapetan Marcos Tavares in z glavo zatresel mrežo. Le nekaj minut pozneje so gosti povečali vodstvo. Veliko zaslug za to ima Petar Stojanović, ki je prodrl po desni strani, zavrnil žogo v sredino, kjer je do nje pritekel še en Izraelec v mariborski postavi Sintayehu Sallalich, domači vratar Tomislav Pelin je bil po njegovem strelu nemočen.

Gostje so bili tudi v začetku drugega dela nevarnejši, toda prvega gola so se veselili Dolenjci. Tavares je nespretno igral z roko v svojem kazenskem prostoru, enajstmetrovko pa je uspešno izvedel Antun Palić. Takoj po golu so imeli domači še eno priložnost, po kotu je Nikola Žižić za las zgrešil cilj. Kazen za zgrešeno priložnost je sledila v 78. minuti, ko je Mendy - v igro je prišel sedem minut prej - izkoristil žogo v prazen prostor in z močnim strelom postavil končni izid.

Andraž Šporar in Nik Omladič
Andraž Šporar in Nik Omladič FOTO: Damjan Žibert
Ljubljanski nogometaši so bili v prvem polčasu boljši tekmec, kar so dokazali tudi z vodilnim zadetkom. Tega je v 26. minuti prispeval Andraž Šporar, ko se je po visoki podaji prebil pred svojega čuvaja Tonija Datkovića in zadel s 15 metrov. Šporar je imel priložnost tudi v osmi minuti, ko je dobil še en dvoboj z Datkovićem, obšel Marka Ranilovića, a se je slednji nato dovolj hitro vrnil na golovo črto, da je strel obranil. Šporar je Ranilovića preizkusil tudi v 29. minuti, Nik Omladič pa je v 39. minuti s slabih desetih metrov zadel vratnico. Pri domačih, ki so bili za odtenek slabši tekmec, je bil najaktivnejši Dario Jertec, a je trikrat sprožil preslabo za Aleksandra Šeligo.

Ljubljanski vratar je bil na resni preizkušnji v 51. minuti, ko je pred njega prišel Dino Kreisinger, a je slednji izgubil dvoboj. V uvodu drugega dela sta sicer obe ekipi kar nekajkrat prišli do zaključnih strelov, ki pa so bili večinoma premalo natančni. Pred vrati domačih pa je bilo znova vroče v 60. minuti, ko je Šporar spet premešal domačo obrambo in podal pred gol do Marka Vukčevića, ta pa je s petih metrov zadel prečko. Tudi sicer je bila Olimpija bolj konkretna kot domači, ki so nekajkrat prišli do zaključkov akcij, toda Šeliga ni bil v pravi nevarnosti. Zato pa je v 90. minuti zmago Olimpije potrdil Matija Škarabot, ko je iz bližine zadel za 2:0, potem ko sta domačo obrambo z dvojno podajo iz igre vrgla Miran Burgić in Enis Đurković.

Rožmanov as iz rokava je bil Anej Lovrečič

Simon Rožman
Simon Rožman FOTO: Miro Majcen

Celjani so tekmo odločneje začeli, prvič pa resneje zagrozili v 18. minuti, ko je po kotu do strela prišel Igor Jugović, a za malo zgrešil cilj. V 26. minuti je po celjskem protinapadu in podaji Benjamina Verbiča na desno stran akcijo s strelom končal Mislav Oršić, toda Vasja Simčič je dobro posredoval. To pa sta bili tudi edini nevarnejši akciji v prvem polčasu. V uvodu drugega polčasa so bili odločnejši gosti, ki so štirikrat poskusili prek Dejana Žigona, Amela Džuzdanovića, Ezekiela Hentyja in Sandija Arčona, a se izid ni spremenil. V 62. minuti je Simone Napoli sprožil z velike razdalje, a je žoga zletela malo mimo gola.

Čeprav so imeli Novogoričani še nekaj poskusov, pa so vse bolj začeli nase opozarjati tudi Celjani, imeli pobudo, a brez pravega zaključka. Tega pa so le dočakali v 86. minuti, ko je Anej Lovrečič močno sprožil s 25 metrov in matiral Simčiča. Vsega dve minuti pozneje je isti igralec po Verbičevi podaji zadel še z desne strani kazenskega prostora in odločil zmagovalca.

Velenjčani slavli v Kopru

Koprčani so v tekmo šli zelo ambiciozno. Že v četrti minuti je po podaji Nenada Srečkovića Jaka Štromajer s petih metrov streljal naravnost v Matjaža Rozmana. Napadi domačih so si sledili v valovih in v 21. minuti je Srečković izvedel kot. Visoko podajo na drugo vratnico je izkoristil Damir Hadžić, ki je z glavo dosegel vodilni zadetek za Koper. Gosti so do sape prišli šele v zadnjih desetih minutah prvega polčasa in si priigrali eno priložnost. V 39. minuti se je Nemanja Stjepanović po visoki podaji znašel sam pred Erminom Hasićem, a s sedmih metrov meril točno v vratarja domačih.

Drugi polčas so bolje začeli gosti. V 52. minuti je Ivan Firer pobegnil po desni strani, podal na drugo vratnico, kjer je bil najspretnejši Klemen Bolha in iz bližine izenačil na 1:1. Zadnjo pravo priložnost za domače so gledalci videli deset minut pozneje. Mitja Lotrič je zaposlil Mateja Pučka, ki pa je iz dokaj ugodnega položaja streljal v zunanji del mreže.

Nogmetaši Rudarja so prišli do lepe gostujče zmage.
Nogmetaši Rudarja so prišli do lepe gostujče zmage. FOTO: Damjan Žibert

Minuto pozneje so domači ostali na igrišču le z deseterico. Denisa Klinarja je preostro zaustavil Hadžić, ki je že imel rumeni karton. Glavnemu sodniku ni preostalo drugega, kot da Koprčanu pokaže pot v slačilnico. V 73. minuti je sledila zelo domiselna akcija igralcev iz Velenja. Rusmin Dedić je z desne strani poslal žogo do Maria Babića, ki jo je samo še podaljšal na levo stran do Aljaža Krefla, ta pa je brez oklevanja streljal in zadel za 2:1. Koprčani so potem poskusili nekoliko bolj aktivno napadati, kar pa je puščalo nekaj več prostora v obrambi. To je v 89. minuti unovčil Damjan Trifković. Žogo je lepo sprejel na robu kazenskega prostora in z natančnim diagonalnim strelom premagal Hasića za končnih 3:1.

Izidi:
Zavrč - Olimpija 0:2 (0:1)
Celje - Gorica 2:0 (0:0)
Luka Koper - Rudar Velenje 1:3 (1:0)
Krka - Maribor 1:3 (0:2)
Domžale - Kalcer Radomlje 3:0 (2:0)

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (94)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedx
10. 11. 2014 18.36
-3
ko mariborcani govorite da je maribor 2x vec vreden od Olimpije,kako da ste potem komaj izvlekli tistih 3:3 po taki sreci da ni res?pa ne se na LP zgovarjat ker na tem derbiju se zmer na pouno igra...
aki10
10. 11. 2014 21.04
+0
Nimajo odgovora na tvoj post, pa ti sam minuse talajo... resnica boli
nets372
11. 11. 2014 09.11
+2
glej ovega
11. 11. 2014 13.47
+2
CevNorc
10. 11. 2014 13.27
-9
Ljubljančani, Mariborčani in vsi ostali ste bedaki!!!!!!!!!!! Kle se obremenjujete z nogometom, a fora je da vam lastni klubi vaše prihodke kradejo, no Maribor mogoče ne, nebi vedel glede na uspešno poslovanje, ampak to je itak zadnjih par let, prej pa je bil isti kot ostali..... Le tako naprej navijajte za tajkune, pa jokajte doma kako vas kradejo.
glej ovega
10. 11. 2014 09.33
+9
Obeta se najdražja prodaja iz Slovenskega kluba med velikane..namreč Peter Stojanovič je na poti v Arsenal..kot sem rekel Maribor je odskočna deska za igralce med večje klube...ewo vam..tu bo zaslužek 10mio+ lp
aki10
10. 11. 2014 10.31
-6
remi gillard
10. 11. 2014 10.58
+7
ki blesti v vijoličastem dresu,to lahka boli vsakega ljubljančana,da mora ta največjem rivalu igrat vidno vlogo in ne v lj
remi gillard
10. 11. 2014 11.03
+7
Olimpija tko ni zmožna prodat svoje igralce v vidne evropske klube.lp
aki10
10. 11. 2014 12.27
+0
Trenutno res ne, ampak prišel bo čas ko bo tudi Olimpija delala velike transferje ;) Včasih smo že prodajali igralce v najboljše klube ex-yu lige, kar pa so v MB takrat lahko samo sanjali. Res pa je, da se sedaj v nogometu obrača precej več denarja kot včasih. Vseeno, Olimpija bo slej kot prej znova tam kamor spada in kjer si jo želi vsa Slovenija, če ne drugega zaradi konkurence Mariboru.
glej ovega
10. 11. 2014 12.31
+2
v Lj je bil vreden? 100jurčkov? v MB je vreden? par mio..razlika med MB in LJ..
CevNorc
10. 11. 2014 13.06
+3
in pol se čudite zakaj folk sovraži NK MAribor, dejte pokazat spoštovanje *. hejtrji
aki10
10. 11. 2014 08.41
-7
Najbol smešn pa je, da se toteki največ ukvarjajo z Olimpijo, več kot s svojim klubom... Aja pa še neki je fuuuuuuuuuuulll smešn, ko govorijo, da mi igramo bunker AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa teli nimajo pojma o fuzbalu... Poglejte mal razliko v golih, pa katera ekipa ima najboljši napad ;) Tapravi se najdejo o tem govort, ki so skor usako tekmo komi zmagal in to z 1 razlike, po verjetnosti iz penala kt proti Zavrču, če se ne motm... Včeraj ste zadel na lotu ko ste zmagal z 2 razlike :D
remi gillard
10. 11. 2014 10.59
+4
tapravi se oglaša in to ta,ki ima več za povedat čez United kot pa za Arsenal.pometi najprej pred svojim pragom.
aki10
10. 11. 2014 12.29
+3
Kva pa js tok velik govorim čez United?? Si me zamenju z nekom drugim. Če govorim oz. provociram kakšnega navijača Uniteda je to moj oče ;) Drgač pa mam eno tolažilno zate: United ima enako število zmag letos v LP kot City xD
aki10
10. 11. 2014 08.34
-4
OLIMPIJA LJUBLJANA
hoilongmai
09. 11. 2014 22.51
+4
ruda se počasi dviga. 6 tekem brez poraza :)
hoilongmai
09. 11. 2014 22.51
+0
aki10
09. 11. 2014 20.23
-21
OLIMPIJA LJUBLJANA NAJVEČJA ŠPORTNA INSTITUCIJA!!! Vse ostalo so le nogometni klubi ;)
glej ovega
09. 11. 2014 20.44
+16
ki ni osvojila od leta 95 dalje popolnoma nič :D
nets372
09. 11. 2014 20.45
+23
nets372
09. 11. 2014 20.46
+10
moj komentar je odgovor na komentar aki 10!!! da ne bo pomote!!!
i141
10. 11. 2014 07.26
+5
aki10
10. 11. 2014 12.30
+1
Mungos2
09. 11. 2014 19.18
+3
Čestitke Domžalam za rutinirano zmago nad solidnimi Radomljami !!! Dajmo Domžale !!!!
CriminalMind
09. 11. 2014 18.52
+18
Čestitke vijolicam za dobro igro. Očitno jih ni zdelala niti naporna tekma s Chelseajem. Škoda, da Handa ni branil tudi te enajstmetrovke :)
texranger
09. 11. 2014 18.36
+7
BORUTT ROKE GOOOOOOR....
igor67
09. 11. 2014 18.49
+8
aki10
09. 11. 2014 20.21
-9
PVSK
09. 11. 2014 18.33
+27
Maribor se vrača v boj za naslov prvaka. Pričakujem da bo izjemno izenačeno vse do konca. Domžale, Celje in Maribor so edini klubi ki imajo realne možnosti za naslov prvaka v letošnji sezoni. En klub ena čast!
aki10
09. 11. 2014 20.18
-5
Omen kr vse klube k igrajo, še Krko pa Radomlje, da so konkurenti za naslov. Samo Bog ne daj, da bi omenil Olimpijo... Patetičen si
lovelife1
09. 11. 2014 21.45
+3
VMB realno si povedal, aki10 ti pa razmisli, ali ne bi raje govoril zdrav razum in ne le tvoj ego ;)
šmajser1
09. 11. 2014 17.59
+21
CESTITKE MB ZA ZMAGO!SAMO TAKO NAPREJ BREZ POPUSCANJA V PRVENSTVU!!MARIBOR SAMPION!!!
borut888
09. 11. 2014 18.02
-21
Čestitke tudi z moje strani, zdaj se približali Olimpiji na -3 in tudi Zavrču vašemu glavnemu tekmecu za "odlično" 4.mesto ste pobegnili na +3. Čestitke toteki.
glej ovega
09. 11. 2014 18.12
+22
borut pol leta že sanjaš o teh 3 točkah ki pripadajo mariboru..sicer bodo vas domžale slekle doma v naslednjem kolu..maribor bo ugnal koper in ste -6 za mariborom..lp
CevNorc
10. 11. 2014 13.10
kako lahko v enem krogu ekipa pride na +6? Zgleda po novem poraz šteje -3.
Stajerci007
09. 11. 2014 12.01
+43
Pa dragi moji kaki kompleks..?To zdaj ne govorim in po domače "šimfam" ampak orisujem dogodke iz preteklosti... Nogomet zafurali v propad, košarka se bori z dolgovi in daleč od stare slave, hokejisti igrajo za bone.... ne mi o nekih kompleksih.... Kolko ste govorili o olimpiji kot največji športni družini v naši državi...je blo ja... dokler je SCT pa taki dajali dnar... pol pa se je trebalo na lastne noge postavit pa se je pojavil problem.... Največja razlika med Mariborom in olimpijo je v vodenju.. Pri nas je na čelu Zlati Zlatko.... on lahko vleče vse poteze, ima finančna pooblastila za na nakup igralcev... in ko vse to štima pol zaklapa tudi z okoljem navijači... Na drugi strani je glavni človek pri olimpji človek ki se ne spozna na nogomet in mu klub pomeni dobesedno pralnico denarja... Zakaj se čudite da ( mate dobre igralce ni kaj ) odhajajo kot po tekočem traku... Glavna vizija pred letošnjo sezono je bla nižanje plač... Ne okrepitve, pobot z navijači, napolnit stadion in bit konkurenčn.... Ne nižanje plač.. in kdo ni za to naj gre in hvala lepa... Itak da fantje v takih razmerah ne vidijo prihodnosti... pa veš da se fuzbaleri pogovarjajo med sabo..in ko so slišali za premije ki so jih igralci Maribora dobili za uvrstitev v LP....Mile se lahko na glavo postavi... išče talente... Pol ga pa direktor gladko zabije da ni dnara in da mu ga ne da za take nakupe.. te pa ti delaj s takim... Ni čudno da hoče privatizirat klub ( hvala bogu da mu zakonodaja to ne dovoljuje ).. in da vas navijače z višanjem članarin dobesedno izriva iz kluba... Na vas pa je ... al bote kometirali in jokali tu gor na portalih.. al bote skupaj stopli in se temu zoperstavli... .Še enkrat povdarjam ..... Maribor rabi močnega konkurenta in prestolnice.... pravi derbi... Ampak na vas je da si to izborite.... Normalno da bodo vsi šli vstran če mu edino kaj narediš mu nižaš plačo.. ne pozabit ... fantje so profiji in igrajo za denar in ne obljube ... Lep pozdrav
neyyc
09. 11. 2014 18.59
+20
nevem zakaj minusi vse kaj je povedeu je res-resnica boli
petervodeb
08. 11. 2014 23.10
-5
hahahah kaksni kompleksi to ne mors vrjet. 41 komentarjev in od tega je vecina totekov,ki imajo veliko za povedat,ampak nic pametnega. potem je tuki se super stajerc ki sedi v upravi maribora in napoveduje prihod omladica in napoveduje odhod kapuna in spokija.. dej zase se drzte. hvala. OLIMPIJA LJUBLJANA!!!!!!
Damir8
09. 11. 2014 00.46
-8
ghee
09. 11. 2014 08.37
-2
glej ovega
09. 11. 2014 11.19
+2
Ko igra Mb je na "mb" strani od 250 kometarjev 248 zabarskih.. ;) ps-bunker igra ni vecna lp
ghee
09. 11. 2014 16.00
-3
niso vsi ki vas ne marajo iz LJ...ogromno ljudi je iz drugih mest itd...
glej ovega
09. 11. 2014 18.13
+5
glede Lj mislim da ni človeka ki vas ne sovraži..vaš parlament in vaši lopovi vam dajejo tipičen vzgled LJ..
lovesosa
09. 11. 2014 18.20
+0
laško ti praviš olimpiji da bunker igra? dej raj mal poglej lestcvico pa katera ekipa je dala največ golov preden si sramoto delaš
aki10
09. 11. 2014 20.27
-2
ghee
09. 11. 2014 23.03
+0
lasko... ciat x odgovor das u kontro... brezveze
CevNorc
10. 11. 2014 13.18
+0
haha lej ga tega Laško ne strelaj, jaz sem Ljubljančan, pa nikoli nisem sovražil Maribora, kot tudi ne tamkajšnega nogometnega kluba, odkrito pa sovražim Zlatka in to samo zato, ker je človek nadut, da po šivih poka. Človek ne zna priti pred kamero in normalno pokometirati tekmo, vedno in povsod pa če igra proti Al Đabi ligi, bo našel primerjavo z Olimpijo in jo bo zaničeval. Ne vem no, ampak tako obnašanje ne sodi na njegov položaj. P.S.: V LP smo za Maribor, pa čeprav določenih ne pranašamo.
hoilongmai
08. 11. 2014 22.03
+1
ajdeeeeeeeeeeee VELEJE!!
cfc1919
08. 11. 2014 21.58
+5
ajdeeeeeeeeeee CELJE!!
hoilongmai
08. 11. 2014 20.51
+2
RUDAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i141
08. 11. 2014 20.23
+9
CELJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
glej ovega
08. 11. 2014 19.33
+8
olimpija s takšno igro nima kaj za iskat med top 5 v spomladanskem delu..dejansko ne znajo igrat..brez šporarja so nula..ampak šporar,omladič in kapun vam odejo papa..nimate gnara..tak da ste v naslednji sezoni popolna nula. maribor bo prvak to sezono to je že jasno..olimpija se bo borila z gorico za 6 mesto..po takšnem pocastem bunkerju ko ga igra olimpija mi je smešno da sploh kaj zmagate..lp
mateey
08. 11. 2014 20.08
+8
ghee
08. 11. 2014 20.17
+2
smesno je kako se vi dobesedno vlecete iz kroga v krog z neverjetno sreco, .... nevem pa kako lah reces da olimpija nima igre in da bunkerira, ko pa je zapravila 2-3 smrtbe sanse in bila nasploh boljsi nasprotnik danes....logicno je tudi da proti nepredvidljivim in neugodnim ekipam kot je zavrc igras malo bolj previdno v gosteh...zato provokator, umir se
ghee
08. 11. 2014 20.34
+0
+ verjetno si tud opazil da olimpjja zadne 2-3 tedne ni ravno v neki formi z zacetka sezone...
glej ovega
08. 11. 2014 22.10
-1
Sem gledal tekmo..mislim,da boste v naslednjem kolu ponizani od Domzal ;)
ghee
08. 11. 2014 22.42
-2
ghee
09. 11. 2014 08.37
+0
borut888
08. 11. 2014 18.28
-8
Lepa zmaga tudi za Celje, slika v prvenstvu se vse bolj jasni, borba za naslov med Olimpijo in Domžalami, morda se še Celjani priključijo, potem pa borba za 4.mesto med Mariborom in Zavrčom, a MB mora paziti tudi na Koper, ki se vse bolj prebuja, da ne bodo na koncu končali na "odličnem" šestem mestu.
Stajerci007
08. 11. 2014 18.31
+14
Olimpija mora za naslov še kdaj premagat Maribor...
borut888
08. 11. 2014 18.35
-7
Tri točke iz naslednja so že vnaprej vpisane na Olimpijin račun.
Stajerci007
08. 11. 2014 18.37
+3
s tem mislim da Bežigrad 05 do danes še nima niti ene zmage proti nam.. Mislim da 4 neodolčene... drugo so pa ble vse sklonjene glave...... žal... poglej malo
borut888
08. 11. 2014 18.42
-2
A ste že pozabili na 4:1 ?? Pa na prejšnjem derbiju bi itak mogl mi zmagat, na naslednjem pa zmaga tud ni vprašljiva.
Stajerci007
08. 11. 2014 18.43
+3
sori... točno .. edina zmaga.. se opravičujem... ti je ni blo težko zbrskat kr je edina... kaj bi moral zmagat pa niste... odraz zmagovalne ekipe Maribora ki je igrala da slabše nebi mogla... pa vseeno niste dobli... spomladi pa tak igramo še z vašimi baje... se da že videt marsikaterega igralca olimpije na izletu pri nas....
Stajerci007
08. 11. 2014 18.46
+2
..... hahaha... pa lepo ste se izognili Mariboru v pokalu... ste se baje samo na eno tekmovanje osredotočli....
Stajerci007
08. 11. 2014 19.04
+2
Sreda je bla velik dan tudi za vas.. bližje kot ste bili v sredo skupinskemu delu lige prvakov nebote nikoli.... Spomladi pa tak razorjemo Slovenijo... sej vsi vete to... pa spoštujem to da navijaš za svoj klub... malo pa vseeno te bodi realn.... Lep pozdrav
borut888
08. 11. 2014 19.06
+0
Kaj pa če bi raj kakšnega svojega igralca sproduciral?? Aja sej res Mariborčani nimate talenta za nogomet.
Stajerci007
08. 11. 2014 19.07
+3
nismo krivi da hočejo vsi k nam... mi pač izkoristimo to .. mali Zaho je naša šola....in še bo... počasi.... torej si kritičen tudi do Reala in ostalih velikanov po tvojem...
borut888
08. 11. 2014 19.15
-3
valda sem kritičen do Reala, pa še oni imajo več svojih igralcev v ekipi(Casillas, Carvajal, Arbeloa, Jese, Morata). Najbolj smešno mi je ker ste Štajerci vedno tako ponosni in vedno pizdite da ni dovolj Štajercev v reprezentanci, na koncu jih pa niti sami nočete dati v igro haha. Zlatko se je v Koreji boril da bi bilo več Mariborčanov v reprezentanci zdaj jih pa še v klubu Maribor ni haha.
glej ovega
08. 11. 2014 19.35
+3
borut pojma nimate :D pocast bunker od igre in sreča hehe nimate pa evrotov kar pomeni da nebo igralcev spomladi ;) :D
poslanka sexs
09. 11. 2014 18.12
+4
MURO SO NAMERNO VRGLI IZ LIGE SAMO ZATO KR SO SE JO BOJALI TAKO LJUBLJANCANI IN STAJERCI IN SEDAJ LIGA NI VEC ZANIMIVA KOT JE BILA NEKDAJ