VIDEO: Katanec o energijski pomoči: Niste videli? Premagali smo Slovake, z Anglijo smo odigrali fantastično

Pred kamero 24UR je stopil slovenski selektor Srečko Katanec. "Ni potrebno razlagati, kako to pomaga. Ali niste videli? Premagali smo Slovaško, z Anglijo odigrali fantastično," je bil odgovor selektorja na vprašanje, kaj prinaša energijska pomoč slovenski reprezentanci, ki jo nudita zakonca Rupert. Na željo Nogometne zveze Slovenije objavljamo celoten pogovor s selektorjem v spodnjem videozavihku.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

"Vi (novinarji, op. p.) zgodbe prinesete ven takrat, ko se tekma izgubi. Mi nismo tekme izgubili eno leto, zgodbo ste prinesli ven, ko smo tekmo izgubili," se je nadaljeval odgovor Srečka Katanca v pogovoru z našim novinarjem Božidarjem Bulatom. "Nimam vam kaj razlagati. Saj ste novinarji, raziskovalci, nič se ne skriva, vse je transparentno kot beli dan. Zdaj morate pa vi biti na takšnem nivoju, da greste in raziščete. Za raziskat tukaj ni kaj," je dodal slovenski selektor in zaključil: "Fantje imajo na razpolago tudi dodatne ljudi zraven. A se zdaj to imenujejo psihologi ali ... So na razpolago. Kdor želi imeti stik z njimi, ga ima, kdor pa ne, pa ga nima."

Več pa si oglejte v celotnem intervjuju v videozavihku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
Alteist 22.05.2017 22:36:51
Srečko je povedal direktno, kot se zagre.
Več komentarjev