Nogomet

Suarez: Ko bi tudi sam šel skozi La Masio!

Barcelona, 14. 10. 2014 07.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Urugvajski nogometni napdalec Luis Suarez je navdušen nad sistemom dela, ki ga ima slovita Barcelona. Predvsem kakšne razvojne možnosti imajo najmlajši.

Urugvajski nogometni reprezentant Luis Suarez spet blesti v vsem svojem sijaju, na prijateljskem obračunu je dvakrat zatresel mrežo Omana (3:0) in dobro pripravljen pričakuje debi na uradnem dvoboju za Barcelono. Nekdanji član Nacionala, Groningena, Ajaxa in Liverpoola, bo imel priložnost debitirati za Barco na el clasicu.

Luis Suarez
Luis Suarez FOTO: Reuters

"Navdušen sem in presrečen, zaradi pogojev in možnosti razvoja, ki ga omogoča Barcelona. Ne le nam, ampak tudi otrokom. Tu ne mislim samo nogometa, ampak vse kar sodi zraven. Testiranja, diete, programi dela," je za uradni klubski magazin povedal Urugvajec in nadaljeval: "Bil sem presenečen, ko sem videl kakšne možnosti za razvoj imajo najmlajši. Želel bi si narediti najpomembnejše korake v La Masiji in napredovati skozi njihov razvojni proces."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedx
14. 10. 2014 18.54
+0
vseznalac sej to niso hujsevalne diete
Mojebesedesozakon
14. 10. 2014 13.51
-8
Že otrokom diete. Pa saj je to na žalost vsepovsod. Pri nas jih imajo tudi, samo da je za to kriva finančna situacija, ne pa klubi kot takšni.
mmickica
14. 10. 2014 16.09
+7
geoid
14. 10. 2014 19.52
+4
vseznalac diete so mišljene kot najboljša hrana, ki jo človek danes lahko dobi, kot najbolje uravnotežen obrok za športnike ... aja po tvoje je prav mcdonalds ipd. :)))) oz. dieta je tukaj mišljena predvsem česa se ne sme jesti, in junk fast food je prvi na tem spisku ... med tistim, kar se pa sme, grem pa stavit, da je prisotno veliko sveže in kakovostne zelenjave, sadja, polnozrnatih žit, morskih sadežev, rib ... seveda vse bio! in do tega barca sigurno ima enostaven dostop in igralcem postreženo pred nos oz. usta, za razliko, ko o tem pri nas lahko večina samo sanja. kaj je lahko še bolje za mladega človeka oz. človeka nasploh, če ima tako možnost prehrane?