Thiago Silva: Vsak nogometaš sanja o Barceloni

Odličen branilec brazilske nogometne reprezentance Thiago Silva je v nedavnem intervjuju priznal, da bi z veseljem zaigral za Barcelono. Kljub temu je trenutno več kot zadovoljen v Paris Saint-Germainu.

Thiago Silva

Thiago Silva (Foto: Reuters)

Za Thiagom Silvo je uspešen nastop na pokalu konfederacij, na katerem je brazilska reprezentanca še tretjič zapored slavila zmago. Za nameček je selecao v velikem finalu kar s 3:0 odpravil svetovne in evropske prvake Špance. Branilec PSG-ja je kot kapetan izbrane vrste skrbel za neprebojnost zadnje linije in znova dokazal, da gre za odličnega napadalca, zato ne čudi dejstvo, da je 28-letni Brazilec že dalj časa na spisku želja Barcelone. Tudi Thiago Silva priznava, da bi nekoč veseljem zaigral za katalonski ponos.

"Vsak nogometaš sanja o igranju za Barcelono. Zmeraj je bila moja želja, da bi igral za velik evropski klub. Kljub vsemu sem v PSG-ju trenutno zadovoljen," je za Globo Esporte povedal Thiago Silva, ki pogajanja o morebitnem prestopu prepušča svojemu zastopniku: "Agentu sem naročil, naj bo pozoren zgolj na resne ponudbe. Ostale me namreč zgolj vržejo s tira, še posebej sredi sezone. Lani je bilo veliko govoric glede prestopa v Barcelono, ki se nadaljujejo tudi letos. Kljub temu se ni nič zgodilo in ob teh špekulacijah ostajam miren." Thiago Silva ima z moštvom iz Pariza podpisano pogodbo do leta 2017.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 28
neymar11messi10 06.07.2013 17:53:59
barca res potrebuje (napadalca) thiago silvo.
Več komentarjev