(Tudi) Inter in Lazio v boju za Lamparda

Franka Lamparda so pri londonskem Chelseaju prekrižali in ga ponujajo v zimskem prestopnem roku najboljšemu ponudniku. Poleg zanimanja Otočanov so se v zadnjih dnevih javili z Apeninskega polotoka, kjer se za usluge izkušenega vezista najbolj zanimata Lazio in Inter.

Še posebej nestrpno zimski prestopni rok, kot pišejo italijanski mediji, pričakujejo pri milanskem Interju, kjer želijo dodobra prevetriti moštvo in se v nadaljevanju sezone vključiti v boj za Scudetto, pa čeprav je točkovni zaostanek za vodilnim Juventusom že precejšen. Kot piše Corriere Dello Sport, vodilni možje Interja želijo najti zamenjavo za odhajajočega Nizozemca Wesleyja Sneijderja, ki se bo bržkone preselil na Otok, v obratno smer, na celino, pa očitno prihaja legenda Chelseaja Frank Lampard.

Corriere Dello Sport

Italijanski mediji Franka Lamparda "približujejo" Apeninskemu polotoku ...

"Angleški vezist pri 34 letih ni več v položaju izbirati klube in tudi višino plače, to pa se pri Interju in tudi Laziu zavedajo, tako da so se že spustili v boj za usluge tega izkušenega Angleža, ki je pri Chelseaju letno pospravil kar sedem milijonov evrov," piše Corriere Dello Sport, ki trdi, da bo plača Lamparda v Italiji, če bo seveda prišel, precej nižja. "Po informacijah iz Anglije Lampard ni imun na ponudbi Interja in Lazia, saj želi v ekipo, ki se bori za naslove in igra na mednarodni sceni. To pa v Angliji zanj ne bo mogoče, saj se za izkušenega vezista zanimajo bolj ekipe iz spodnjega doma ali tiste, ki se borijo za obstanek v ligi," je "opazil" Corriere Dello Sport, ki trdi, da lahko Lampard še veliko ponudi in utegne biti primerna okrepitev tako za Lazio kot tudi za Inter.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
Chelsea.1905 02.01.2013 15:58:13
@SAF1
samo po starosti se ne ujemata z Giggsem, drugače jpa je Lampard isto Bog v klubu, tako kot giggs v unitedu!

Prav srce se mi trga ko vidim, kako dela vodstvo Chelseaja z Abramovičem na čelu s tako legendo kluba, kot bi si jo marsikateri klub samo želel imeti!! Potem pa je tukaj še Terry, ki pa je tako ali tako še ena ikona kluba!!
To je preprosto sramota kaj počnejo Lampardu!! Tisto preplačano vodstvo se lahko vsi po vrsti gredo solit da ne rečem še kaj hujšega, če ne vidijo tega in Lampardu dejansko ne podaljšajo!!

Je pa zanimivo, kako ima lahko klub brez duše (vsaj tako trdijo nekateri zavistneži in anti-chelsea osebki) v klubu taki dve veliki osebnosti in ikoni kot sta Lampard in Terry. Lamparda dejansko ves nogometni svet spoštuje (Terryja pač nekoliko manj.) Pa to sta samo TRENUTNI veliki imeni in legendi kluba, tudi v preteklosti je Chelsea že imel velike osebnosti in legende v klubu!!

Toda zakaj bi se trudil razlagati, ko bom tako ali tako naletel na gluha in sovražno nastrojena ušesa, ki za Chelsea ne najdejo ene pozitivne besede že od polfinala letos.

Lep pozdrav
elbonito 02.01.2013 16:18:47
govori da je sramota kluba ko bo res odsel nekam, za zdaj se je v londonu in tudi verjamem da bo ostal isto terry
Chelsea.1905 02.01.2013 17:31:50
če bi bilo vse tako kot mora biti se o tem ali mu bodo podaljšali ali ne sploh nebi pogovarjali!
Več komentarjev