Nogomet

Tudi Lallana na vsa usta hvali nemškega stratega: 'Uživam v delu s Kloppom!'

Liverpool, 10. 11. 2016 16.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hvalam na račun nemškega strokovnjaka na klopi redsov Jurgena Kloppa ni videti konca. Svojemu trenerju je na dušo popihal tudi vezni igralec Liverpoola Adam Lallana, ki se je v letošnji sezoni izkazal na otoških nogometnih zelenicah.

Adam Lallana v angleškem dresu na tekmi proti Sloveniji (3:2) v Stožicah.
Adam Lallana v angleškem dresu na tekmi proti Sloveniji (3:2) v Stožicah. FOTO: Damjan Žibert

"Za odlične rezultate nisem zaslužen le jaz, saj celotna ekipa igra več kot odlično, največ zaslug pri tem pa ima prav trener. Imava odličen odnos, zato uživam v delu z njim. Klopp mi zaupa in jaz zaupam njemu. Prav zaradi tega odnosa mi lahko reče tudi kaj, česar morda ne želim slišati, vendar zaradi tega med nama ne bo čutiti napetosti. Vse to je posel, saj nas druži želja po zmagi," je priznal Adam Lallana in s tem izrazil podporo Liverpoolovemu strategu Jurgenu Kloppu. Ob odličnih predstavah v dresu redsov pa 28-letni angleški reprezentant upa tudi na dobro formo v postavi Gordon Albiona. Slednji bo v sklopu kvalifikacij za svetovno prvenstvo na Wembleyju zaigral proti Škotski. Pri tem se vezni igralec trenutno vodilne ekipe Premier League dobro zaveda, da bo še kako pomembna tudi zadostna mera samozavesti, ki jo bo potrebno pokazati tudi pri nastopu za angleško izbrano vrsto.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hicsuntus
13. 11. 2016 20.51
A bi nam lahko avtor tega prispevka razložil, kaj po njegovem pomeni Gordon Albion? (pa hitro, dokler ne umrem od smeha)