Nogomet

V Barceloni niso vrgli puške v koruzo: 'V zimskem prestopnem roku si želimo Coutinha'

Barcelona, 12. 10. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Če so navijači Liverpoola že mislili, da je sage o prestopu Philippeja Coutinha že konec, so se pošteno ušteli. Katalonci so namreč vnovič poudarili, da bodo tudi v zimskem prestopnem roku prežali na Brazilca, brez ozira na vrtoglavi znesek, ki so ga na račun prejeli ob prestopu Neymarja.

Potem ko so želje katalonskega ponosa v poletnem prestopnem roku padle v vodo, so vodilni v Barceloni obljubili, da bodo tudi v zimskem obdobju skušali v svoje vrste zvabiti zvezdnika Liverpoola Philippeja Coutinha.

Po nekaterih špekulacijah, naj bi se Redsi s Coutinhom pogodili, da lahko zapusti klub v zimskem prestopnem roku, v kolikor bo polovico sezone odigral v rdečem dresu kluba z Anfielda.
Po nekaterih špekulacijah, naj bi se Redsi s Coutinhom pogodili, da lahko zapusti klub v zimskem prestopnem roku, v kolikor bo polovico sezone odigral v rdečem dresu kluba z Anfielda. FOTO: AP

Klub z Anfielda je namreč v poletnih mesecih uspešno zavračal še tako visoke ponudbe z iberskega polotoka, kar pa ni odvrnilo Kataloncev, ki bodo poskušali tudi v prihodnje, če gre verjeti besedam direktorja Barcelona Oscarja Graua, že čez nekaj mesecev.

"Pripravljeni smo na nakup Coutinha v zimskem prestopnem roku pa tudi katerega koli drugega nogometaša, na željo našega strokovnega štaba. Kljub temu se moramo prilagoditi, četudi bodo nekateri igralci prišli v klub, bodo morali drugi oditi," je bil jasen Grau na tiskovni konferenci, kjer je poudaril tudi, da denarna eksplozija, ki jo je v poletnem prestopnem roku s prestopom brazilskega virtuoza dobila Barcelona: "Pozabiti moramo na ceno Neymarja. V kolikor vključim davek smo imeli približno 188 evrov dobička, medtem ko je bilo za 144 milijonov evrov direktnega vpliva na klubsko blagajno."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Robert Flisar
13. 10. 2017 18.09
-1
ali verjamete vse,kar napišejo.Kakšna korist od tega,igral bo lahko le v španskem prvenstvu in pokalu v ligi prvakov pa ne,vsi vemo zakaj ne
CevNorc
12. 10. 2017 13.05
+2
Zakaj mi reklama ob odprtju članka dela, vse ostalo pa šteka, tudi unih 5sec za kenslat zamrzne pri 3. In to ni prvič. Klošarji popinovski.
idiu3krasne
12. 10. 2017 15.55
+0
Škart maš tel...pc oziroma divajs ki ga uporabljaš
CURVANORD Zanetti
12. 10. 2017 11.59
+1
Skoda da se nihce ne zanima za Srno:-D
Kollerik
12. 10. 2017 12.13
+6
To ni čisto res....Za Srno se zadnje čase močno zanimajo predvsem dilerji... :))
CURVANORD Zanetti
12. 10. 2017 13.47
+2
Upam da se ni fejst zapufal pri ukrajinski mafiji zna imet probleme
cripstoned
12. 10. 2017 10.59
-16
kaj pa obramba? zamenjava za piqueja in mascherana je nujno potrebna... se vedno pa moje mnenje glede barce ostaja enako....ze tako ali tako se jim ze 3 sezono smeji celoten nogomet svet kar se tice prestopnih rokov sploh glede zadnjega mega nakupa ki je izgubljen do konca sezone...dembele 100-150milijonov pa je ze out....da ne omenjam neposobne uprave itd. .....messi in paulinho sta tista ki letos drzita barcelono v igri za naslov ...7tekem je malo in ze v soboto igrajo proti atletom v gosteh...coutinho gor ali dol barca se vedno ne bo konkurencna ostalim top klubom v evropi....ne vem pa zakaj se hejteri reala slepite kot vedno in pricakujete lovorike ce pa je ocitno da letos se pokala ne bo...prej ko se sprijaznite da je konec boljse bo za vas...
Trend01
12. 10. 2017 11.03
+3
Čakaj, čakaj, čakaj malo. Tole o Dembéléju ne bi smel izjaviti. Poškodbam se ne posmehuje. Se ne sme. Je pa res, da do poškodbe ne bi prišlo, če bi poba imela kaj več pameti. Pred tekmo je čutil nelagodnje, bolečino, a ni želel tega trenerju povedati. Temu se pa je za "posmehniti". To je blamaža.
Johnny_J
12. 10. 2017 11.18
+5
Do kakega konca sezone? Si spet vzel neke mamine tablete,ki niso primerne za otroke?
AlanTuring
12. 10. 2017 11.30
+3
Trenutno Barcelona igra boljše kot Real pa recimo, da je opravila "slab nakup". Real je pa kaj boljšega naredil to z mlade, da je pripeljal samo komaj čez par let bomo videli iz kakšnega testa so ali pa če se poškoduje kakšen iz prve postave. Samo meni se zdi od Reala slab nakup glede napadalce, ker res bi mogli pripeljat kakšnega namesto Benzema. Prej bi rekel, da je Bayern malo slabše opravil z prestopom kot pa Barcelona..prodajanje D.Coste, da zadržijo Riberyja in Robenna, ki so že stari..
Johnny_J
12. 10. 2017 11.32
+3
Ti si pacient na kubik,teb še Freud ne bi prišel do živega,tvoja bolezen napreduje iz dneva v dan! Pa kaj ne moreš pozabit enega gola iz ofsajda Barcelone,zelo hitro si pa pozabil,da ste se prek bayerna in napolija uvrstili z goli iz ofsajda. Sej vem,da ti brezveze govorim,da bodi raje tiho,ker si slep in imaš zelo selektiven spomin.
Trend01
12. 10. 2017 11.33
+1
Real je bil preveč samozavesten, domišljav in je pričakoval, da bo Mbappé raje šel v klub, ki že zdaj nudi pokale in spodobno plačo 6m, kot v PSG za 12m. Pa se je uštel. Vsaj Mariana bi morali pod nujno zadržati. Za poletje se sicer napoveduje top nakup v špici, a to je še daleč. Morda pa Mayoral "eskplodira". Benzema bo težko.
AlanTuring
12. 10. 2017 11.39
+2
Realovi navijači napovedujejo, da bo top nakup v špici baje Harry Kane če se ne motim ? Pač vprašam, ker sem veliko bral o tem, da si ga želijo. Ampak Mbappe še dobro, da ni šel v Realu iskreno povedano, če ga hočejo naj počakajo malo, da se razvije. Verjamem, da čez par let če ga bojo poklical in mu ponudili veliko plato, da bo takoj šel v Real, zdaj trenutno z Ronaldotom se nebi vklopila dosti kaj..
Trend01
12. 10. 2017 11.45
-1
Najbolj pogosto se za "novega" CF-ja omenjajo Kane, Cavani (borec, vrača se nazaj, ni problematičen), Lewandowski (žal že 30 let, brez kakšnih poškodb, a bi verjetno "komot špilal"). Dodaja se pa še celo Griezmann (100m odkupna klavzula. A se mora seveda fant strinjati) ter celo Dybala. Kaj je pa res, je povsem druga zadeva. Eno so časopisi, drugo realnost in zmožnost.
cripstoned
12. 10. 2017 11.53
-9
trend posmehujem se nakupom barcelone...vsi so trdili da je dembele novi neymar potem pa pride poskodba in cao....dalec od tega da se smejim sami poskodbi....za vse kar so hejteri reala govorili da je top okrepitev se je izkazalo za napacno....oni so tudi ze pred prihodom paulinha govorili kako ta igralec nima kaj iskati v klubu itd. ....letos je pa prinesel barceloni zmago na 2 tekmah....se en dokaz vec da navijaci messija nimajo kaj iskati o temah kjer se komentira nogomet....
AlanTuring
12. 10. 2017 11.54
+2
Lewa ali pa Kane bi bila zelo dober nakup za Real Madrid. Ampak Griezmann ? Dvomim. Cavani pa res nekako ne vidim v Realov dres, Dybala pa nebo zapustil Juventus in šel v Real prej bo šel v Barcelono po moje. Bi pa počasi lahko razmišljali, da prodajo Bale in kupijo pravilnega pozicijskega RW ali RM.
cripstoned
12. 10. 2017 11.55
-8
glede reala pa kot zamenjavo za bale in benza upam na aubameyanga ter hazarda...
Trend01
12. 10. 2017 11.55
-1
No, za Paulinha smo več ali manj vsi tako pričakovali. Bomo pa videli kako bo/je s Paulinhom, ko bo s sezono proti koncu. Kako je fizično pripravljen. Morda nas bo še nadalje presenečal, morda ne. Zaenkrat je eno največjih pozitivnih presenečenj v LaLigi.
Trend01
12. 10. 2017 12.01
+1
@Alan - tako pri Barceloni kot pri Realu že dlje časa velja "pravilo", da levičar igra na desni in kontra. Ne vem kaj so gledali "ogledniki" - razen denarja - kako neroden je z desno nogo. Dybala in Barcelona ne bosta skupaj dokler bo Messi tam. Se ne ujameta. Sta si v napoto. Tudi v Realu ga sam ne vidim. Cavani bi pa sodil notri. Nekdo, ki se podreja sistemu. On je tak. Je željan golov, a ne preko "mrtvih". Ki veliko teče, gara tudi na sredini. Tudi Griezmanna sam najraje ne bi gledal v klubu. Mi je antipatičen. A "bomba" igralec. Pa iz Madrida v Madrid? Theo je bil več kot dovolj. O Lewi je škoda izgubljati besed. Tudi Kane se je več kot dokazal. @crips - Hazard igra na poziciji, ki jo trenutno pokrivajo ali jo lahko pokrivajo: Ronaldo, Asensio, Isco (na teh pozicijah), Cebalos (CM+AM). Učinkovit, odličen je na LW, AM in tudi na RW, če je res potrebno (a najmanj tu). In ravno RW je največji problem. Lucas je faca, a žal ne tolikšna faca, da bi vsakodnevno tekme reševal.
AlanTuring
12. 10. 2017 12.01
Hazard namesto Bale na RW težka pa ni njegova pozicija prej pa bojo Mane nabavil kot pa Chelsea pustila Hazarda..Cavani bi pasal Realu ja ampak problem, da PSG pusti Cavanija kar tko..ne vem. Dybala sem prepričan, da ne bo šel v Barcelono ampak po moje, da bo prej izbral Barcelona kot pa Real. Griezmann pa v Manchester United, tako se govori..zdaj pa koliko je to res..Lewa pa tako igra toplo hladno v Bayern, kot da hoče ven iz kluba zato nekako imam občutek, da bo v Realu šel ali pa kam drugam, PSG ? Cavani pa v Real ? Sanchez ali Ozil pa v Bayern..
Trend01
12. 10. 2017 12.07
+0
Odvisno od "kemije" med Neyem in Cavanijem. le zaradi tega. Sicer ne. Sanchez? Zahteva 330.000 funtov na teden!
cripstoned
12. 10. 2017 12.07
-3
hazard lahko igra na rw in lw...prav tako lahko igra tudi kot napadalni cm....pa tudi zidane bi za njega definitvno nasel prostor...hazard je tudi sam ze povedal da bi nekoc rad zaigral v realu in ce letos ne bo lovorik za chelsea....dobrodosel real! po mojem mnenju je hazard se najblizje realu od vseh ostalih igralcev ki jih mediji prodajajo...
AlanTuring
12. 10. 2017 12.22
+1
Sanchez bo šel ven iz Arsenala. Ni lovorike in mu se ne da sedet pa čakat kdaj bo se Wenger zresnil in kupil še boljše igralce. Lemar bo šel v Arsenal, Sanchez pa kamor bojo mu ponudil takšno plato ampak City ga ne bo mogel vzet, ker FFS jim ne bo dovolil..Si pa upam predstavljat, da Sanchez gre v Manchester United ?Hazard v Realu verjamem ampak ne še to leto po moje. Cavani ali Neymar bo že dobil milijon, da se malo podredi. Mislim, da United iz leti v leti postaja bolj močnejši, ker Mourinho kr zna dobro kupovat.
idiu3krasne
12. 10. 2017 15.56
+4
Kdaj boš izdal knjigo Trend...da naročim kesone...
Trend01
12. 10. 2017 17.09
-2
Najprej naroči pamet. Potem šele knjige. Je zate preveč črk? Besed? Pretežko?
ehjaehja
12. 10. 2017 09.53
-8
barcelona se kr še vedno zabija u zid,kaj use hočejo pa jim ne uspe heheje
Trend01
12. 10. 2017 09.38
-7
Škoda. Barcelona postaja hujša kot PSG (bolj podobna Unitedu ali Cityju). 3x-4x je L'pool zavrnil FCB. 3x-4x!. Povedal, da naj jih pustijo pri miru in sploh, da naj pustijo Coutinha pri miru, ker ni in ne bo naprodaj. A FCB tega noče in ne želi slišati. Celo e-pošta je prišla ven kako Bartomeu zavaja navijače tega kluba. In zdaj, ko se sezona še "dobro ni začela", so se že začeli novi napadi na L'pool ter Coutinha. A so sploh še normalni? Govorijo o enormnem letnem prihodku, a hkrati so eni super redkih klubov, ki v to bilanco tlači prihodke od prodaje (zmanjšajte ta znesek za 226m in boste dobili pravilen znesek - 671m. A za potrebe lastne promocije bo Bartomeu naredil vse. Lagal in goljufal namreč). FCB ne more imeti in nima finančnih sredstev, da bi še v januarju šli po igralca takšnega "finančnega" formata. To je pač spet novo zavajanje vodstva tega kluba. Ni prvič, drugi, tretjič ali X-ič in zanesljivo ni zadnjič. PSG ima vsaj toliko "cojones" in naredi sledeče. Gremo po igralca. Toliko smo pripravljeni za njega dati in konec. In zadeva je zaključena. Pozitivno ali negativno. Pa gredo naprej. FCB pa kot v zid. A se res ne znajo ali nočejo iti "fair-playa"? Pa recite, da to ni res. Ne navijaško. Z dokazi.
Trend01
12. 10. 2017 09.50
-4
No, poglejte kaj lahko in sme kupiti, da je v FFPju. Na računu ima 33,5m od prodaje. Dovoli si lahko 30m minusa. Torej ima 66,5m. Če proda 3 igralce. Od njih ne more dobiti tudi 35-40m. Pa so na 100m. Cca. Yerry je 10m in Coutinho cca. 140-150m. Če ne celo več. Torej - kako in po kakšne pravilu gre to skozi. Je pa FCB prijavila cca. 25m dobička iz poslovanja. Ajd, pa še to dodajmo. Še vedno cca. 20-25m manjka. A hkrati gredo po novo, 600m vredno kreditno linijo. Pa razumi.
Johnny_J
12. 10. 2017 10.24
+7
Trend ti ne razumeš,tako kot jaz ne razumem,zakaj hoče real imeti 2 super zvezdnika na istem položaju,da lahko potem sedijo na klopi.pustmo te tvoje finančne racunice in poglejmo zakaj hoče Barcelona coutinha. Emmm zato,ker je želja oboje stranska in,ker je coutinho igralec,ki bi lahko odlično nadomestil ostarelega iniesto. In zdaj je kar umeten klub. Bolj umeten je real,bil in bo! Koliko igralcev imajo v prvi ekipi iz lastne šole? Med 25imi jih ni 5! Tako,da o tem,kdo je umeten,nebi razpravljal. Če bi real želel igralca,ki si želi v real,ampak ga njegov klub ne spusti,bi bilo pa Ok? To men deluje na hinavščino. Glej,če si strokovni štab želi tega igralca,si ga verjetno želi iz nekega razloga,ne zato,da bi mešali štrene Liverpoolu,ker je Barcelona večji klub,si tudi coutinho želi tja in to je zame dovolj tehten razlog,da se to tudi zgodi. Ker me je valverde prepričal s paulinhom,mu tudi s coutinhom zaupam. Njegove dosedanje okrepitve,opravičujejo naslov "okrepitve",razen deulofeu,čeprav verjamem,da je tudi on zmožen narediti več,ampak on je itak okrepitev za klop. Glede zavajanja vodstva in laži,se pa s tabo popolnoma strinjam. So zreli za odstop,toda zaradi dobrega začetka v sezono,so si zaenkrat rešili kožo.
Trend01
12. 10. 2017 10.34
+1
Narobe si razumel. Nikjer in nikoli nisem govoril o Barceloni kot o umetnem klubu. Svojo nogometno šolo ima. Enkrat bolj (tudi fantastično), enkrat manj uspešno. Logično. In takrat treba pogledati tudi po drugih igralcih. Ko primerjam FCB z Unitedom, Cityjem in PSGjem, govorim o novem načinu pritiska FCB-ja na igralce, ki jih želi kupiti. Tega pri temu klubu nismo bili vajeni. In zato je bil tudi spoštovan. Zdaj se gre pa zakulisne igrice, ko preko razno raznih medijev pritiska na igralce, klube... Zadnja dva primera sta seveda Coutinho in Dembélé. Tudi Paulinho je bil deležen podobnega pritiska. Se strinjaš? Torej; ne govorim o "umetnem klubu" kot ti pišeš, ampak o "nefair" odnosov do drugih klubov. Morda ja pa zdaj to edini način kako do igralcev priti. ne vem. A upam, da to ni edini način. Zdaj se bosta pa s PSGjem za Coutinha udarila. So že napovedali, da bodo dali 150m. Pošteno?
cripstoned
12. 10. 2017 10.53
-10
tako je trend....spet minusi za realen komentar ki ga noben od minusarjev ni zmozen napisati kaj sele dojeti...johhny j a ti se vedno mislis da je barcelona imela dober zacetek v sezono...z golom messija iz ofsajda in z tekmami na katerimi si nasprotnik da neverjetne avtogole...vec srece kot pameti....barcelona je slaba in to bo se kako razvidno ko naletijo na top nasprotnika že v soboto jih caka tekma z atleti in tam se bo videlo koliko so mocni...
Trend01
12. 10. 2017 10.53
-2
Aja, še o Realu in teh dveh superzvezdnikih. Bale je bil pač mišljen kot naslednik Ronalda. Ta čas naj bi preživel na desnem krilu in, ko se Ronaldo premakne na sredino, prevzame Bale levo stran. A kot kažejo rezultati, Bale nikoli ne bo mogel prevzeti Ronaldovo funkcijo (je poskušal, a vendo pregorel, ko CR-ja ni bilo v igri). Prej je bil (CR) "le" strelec, zdaj tudi dokaj priden podajalce/asistent. Bale pa na bolnišnični klopi. Žal so bila pričakovanja o Bale-u mnogo previsoka. Kvaliteta njegovega skoka in udarca z levo nogo ter hitrost so nesporne. A to je tudi vse. V strnjenem območju je nenevaren. Predvidljiv. Desna noga mu je le zato, da ne pade ko stoji. Bil pa, vsaj po mojem mišljenju, dejansko pripeljan kot marketinška zvezda. Žal. P.s - prihodnost Reala je v skronih fantih: Isco, Asensio, Vallejo, Varane, Nacho, Theo, Carvajal, Ceballos, asemiru, Hakimiju... in, upam tudi, Marianu ter podobnih
Johnny_J
12. 10. 2017 11.06
+5
Iz tega stališča se strinjam. Žal je bila Barcelona zmeraj prikrajšana do takšnih igralcev,ker je bil njen proračun zelo omejen,sedaj pa naj bi imeli sredstva,zato pa tudi takšno obnašanje. Verjetno k temu botruje tudi strah vodstva,da bodo ob službo,če ne bodo zadovoljili javnosti,vsekakor je pa za takšno obnašanje kriv odhod neymarja. Glede dembeleja se nebi ravno strinjal,da so izvajali nek hud pritisk na klub,saj je igralec sam to počel,s skrivanjem. Tega mu barca zagotovo ni naročila,ampak je bila lastna odločitev. Paulinha so kupili na fer način,poizkusiš z nekim zneskom,če ne gre prvič,greš še drugič itd. So pa bili Kitajci bolj razumevni kot Liverpool. Očitno je do teh situacij prišlo,zaradi vsega denarja,ki je prišel v Evropo iz strani Arabcev in Kitajcev,saj so klubi bogatejši od večjih klubov in nimajo potreb po prodaji. Če bi Liverpoolu dali ponudbo pred prihodom Američanov,bi verjetno sprejeli že 80 mil,tako so pa zdaj ignorantski še pri 140mil. Žal pravila dovoljujejo taksna obscena dejanja in bi jih morali zatreti z višjim kolicnikom domačih igralcev in igralcev vzgojenih v lastnih šolah. Predvsem igralci iz lastnih šol,bi morali prevladovati. Potem bi bilo bolj vidno,kateri klub je bolj sposoben.
Trend01
12. 10. 2017 11.11
+0
Njet. Pri Kitajcih je bilo drugače. Dali so ponudbo za 20-25m. In so zavrnili. Ko so naslednjič Paulinha poklicali, so dejali, da jih bodo dali pred CAS. Poskusili so še 1x s ceno 35m. In dobili so končni odgovor: ali boste plačali odkupno klavzulo ali pač nič do januarja. Jp, tako je bilo. Greva naprej. Vsak mulo bi rad igral za klube kot so United, Real, Barcelona... In vsak bo prej ali slej dejal, da so mu to bile vedno sanje... bla, bla... Barcelona je dala ven koga si želi in seveda je mulo zagrabil. Kdo ne bi? In do zdaj je vse OK. Potem so pa na fante pristiskali. In šele nato na klube. Strinjam se, da vpraša nogometaša ali bi šel igrati za klub. A nato je stvar pogajanj s klubom in ne igralcem ali managerjem. Vsaj tako je po "ferpleju". In tu zamerijo Barceloni. P.s. - Barcelona je denar VEDNO imela. P.p.s. - zakaj niso prodali Coutinha (med drugim). Klub se prodaja. In Brazilec je/bo del tega. cena? Menda dobra milijarda funtov.
Johnny_J
12. 10. 2017 11.27
+5
Aha če je pa tako,potem še pa slika Liverpoola še poslabša. Torej oni ne prodajo za nobeno ceno igralca,ker želijo v svojo rit stlačit čim več denarja? A ko bo pa klub prodan,ga bodo pa lahko kupili za manj,kot so ponujali poeti? Oprosti,ampak men tole ni pošteno! In zdaj je Barcelona grdi raček,ker hoče osrečiti milijone ljudi po celem svetu,Liverpool je pa vredu,ker si bo 5 ljudi raztalalo mastne denarce. Ok
Johnny_J
12. 10. 2017 11.29
+3
Zmeden ne pacaj med normalnimi komentarji s svojimi zmazki. Počakaj na članek o realu in se tam izživljaj s svojimi somišljeniki in namišljenimi prijatelji.
Trend01
12. 10. 2017 11.41
-1
Jah, tudi Klopp ga ni želel prodati. Vseeno je potrebno upoštevat, da je Klopp gradil ekipo okoli Coutinha. Če bi odšel Coutinho, bi menda odhod zahtevala tudi Mané in Firminho. Tudi Can še ne želi podaljšati pogodbe. Vidiš, veliko stvari je bilo odvisnih od podaljšanja pogodbe/sodelovanja s Coutinhom. Zdaj pa, ko se pogovarjajo o prodaji, bo te zadeve še težje izpeljati. No, vsaj tako trdijo nekaterih angleški mediji. Pa ne ta "rumeni".
nikajzadodat
12. 10. 2017 13.18
+5
Trend01: Napisal si vse samo bistva ne. Coutinho si želi v Barco! To je bistvo! Tudi tvoja (če jo imaš), če se je oz. se bo odločila bo šla, pa čeprav ji boš nabijal na glavo poročni list in jo izsiljeval z otroci 24 ur na dan. Seveda boš obsojal tega "novega" ki se že vidi z njim, ker s tabo noče več živet. Me res zanima kaj manjka po tvoje tej zgodbi.
CURVANORD Zanetti
12. 10. 2017 13.51
Mogoce kaksna gospa iz centra za pomoc druzinam v stiski?
nikajzadodat
12. 10. 2017 14.08
+1
Zanetti: Se strinjam. Teh danes res primanjkuje. Nobena zgodba ni popolna. ;)
idiu3krasne
12. 10. 2017 15.57
+1
Cripl...trend in beli ringlšpil se že vrti...
Trend01
12. 10. 2017 17.10
Ali obstaja na tem ljubem svetu, ki mu ni življenjska prioriteta - FC Barcelona? Po vaših izjavah zanesljivo ne.
nikajzadodat
12. 10. 2017 17.33
Trend01: Očitno hitreje pišeš kot misliš. Ta članek je na temo Barcelone. In kdo je med največjimi pisci, če ne kar največji pisec tukaj gor? Pa baje zanjo niti ne navijaš!? Pa tvoji prjatli menda tudi ne. Na osnovi teh odgovorov sodeč, komu je potem FC Barcelona življenska prioriteta?!
Trend01
12. 10. 2017 19.10
-2
"Imej prijatelje blizu, "sovražnike" še bližje". Tebi je verjetno to preveč za razumet.
nikajzadodat
12. 10. 2017 19.47
+2
Ta tvoj rek oz. življenska modrost (ki pa ni "čisto" tvoja :) ) je spoštljiv prispevek k forumaškemu dogajanju. V zvezi s tem bi se gotovo našla kakšna stična točka s tvojimi nogometnimi analizami.
User416781
12. 10. 2017 09.38
+3
A mi lahko nekdo razloži pomen tega stavka: " Katalonci so namreč vnovič poudarili, da bodo tudi v zimskem prestopnem roku prežali na Brazilca, brez ozira na vrtoglavi znesek, ki so ga na račun prejeli ob prestopu Neymarja." A niso ravno zaradi tega zneska ki so ga prejeli, pripravljeni plačati za Cutinha...?? Spet en umotvor 24ur.
AlanTuring
12. 10. 2017 08.38
+4
Dober nakup ampak lahko bi tudi probal poiskat boljšo zamenjavo za Pique, rezervnega igralca za Albo, ker če se poškoduje pol rinejo S.Roberta na to pozicijo...škoda talenta, ki igra zelo dobro v vezo sam ne more se dokazat če mu ne dajejo dosti časa. Ne vem pa kakšno postavo bi igrala Barcelona če pride Coutinho čeprav imajo še Dembele..4-2-3-1 ? Messi uzadi Suareza, Coutinho in Dembele pa winger ? v vezi pa Paulinho in Sergio B. je pa zadnje čase Messi zelo eksploziven na lažno devetko na 4-3-3 pa da ima wingerja Cou in Dembele v zadaj pa paulinho, sergio in iniesta (roberto) ampak s tem bi suarez izgubil prvo postavo kar nekak se mi zdi v redu, ker zadnje čase ni več tok eksploziven kot prej..lahk bi njega probal dat v klavzulo z coutinho in jih zamenjajo z doplačilo. Bi pa jaz kupil Di Mario v Barcelono, ker z Messijem super igrata skupaj..
Johnny_J
12. 10. 2017 09.01
+2
Pride Mina Yerrey,alba ima menjavo z imenom Lucas digne,Roberta tisijo na desni bok,kjer res ni najbolj naturaliziran. Coutinha po mojem vidijo bolj kot nadomestilo za iniesto,ki ga leta že izdajajo. Je pa velik hendicap če bodo res šli zdaj po njega,saj ne bo mogel igrati v lp,zato mislim,da bi bilo bolje,da počakajo na poletje. Mogoče jih pa skrbi,ker psg spet drek meša in so tudi rekli,da bodo šli ponj.
AlanTuring
12. 10. 2017 09.12
+4
Vem za Lucas Digne sam lahko bi kakšno boljšo rezervo si nabavil. Bi pa za centralnega rajši probal nabavit Inigo Martinez. Coutinho namesto Inieste ? Potem pa LW ali LM bo zelo oslabljeno..z trenutnim kar imajo na razpolago ni dosti za velike ekipe. Cou na LW pa Roberta namest Inieste. Semedo pa naj pusti na desni bok, ker je zelo dober
Johnny_J
12. 10. 2017 09.16
+4
Sej bo dembele na lw trgal,napadalca kot je suarez rabimo. Saj se bo vrnil,ne moreš pozabit nogometa igrat čez noč.
AlanTuring
12. 10. 2017 09.26
+2
Suarez je meni eden najboljših napadalcev v tem času ampak je že malo star in izgubil eksplozivnost. Bomo videli. Jaz bi prej Di Mario in Inigo Martineza potem pa med poleti še Coutinha in lahko bi počasi probal poiskat zamenjavo za Suareza..
Melaj
12. 10. 2017 08.23
+6
Normalno. Coutinho si želi v Barcelono, oni želijo njega in to je dovolj. Do prestopa more priti.
idiu3krasne
12. 10. 2017 15.59
+2
Od vseh butastih in trendualnocriplastih postov je ta edini normalen in realen.
Kollerik
13. 10. 2017 12.28
+1
fihner
13. 10. 2017 17.38