V Barceloni niso vrgli puške v koruzo: 'V zimskem prestopnem roku si želimo Coutinha'

Če so navijači Liverpoola že mislili, da je sage o prestopu Philippeja Coutinha že konec, so se pošteno ušteli. Katalonci so namreč vnovič poudarili, da bodo tudi v zimskem prestopnem roku prežali na Brazilca, brez ozira na vrtoglavi znesek, ki so ga na račun prejeli ob prestopu Neymarja.

Potem ko so želje katalonskega ponosa v poletnem prestopnem roku padle v vodo, so vodilni v Barceloni obljubili, da bodo tudi v zimskem obdobju skušali v svoje vrste zvabiti zvezdnika Liverpoola Philippeja Coutinha.

Philippe Coutinho

Po nekaterih špekulacijah, naj bi se Redsi s Coutinhom pogodili, da lahko zapusti klub v zimskem prestopnem roku, v kolikor bo polovico sezone odigral v rdečem dresu kluba z Anfielda. (Foto: AP)

Klub z Anfielda je namreč v poletnih mesecih uspešno zavračal še tako visoke ponudbe z iberskega polotoka, kar pa ni odvrnilo Kataloncev, ki bodo poskušali tudi v prihodnje, če gre verjeti besedam direktorja Barcelona Oscarja Graua, že čez nekaj mesecev.

"Pripravljeni smo na nakup Coutinha v zimskem prestopnem roku pa tudi katerega koli drugega nogometaša, na željo našega strokovnega štaba. Kljub temu se moramo prilagoditi, četudi bodo nekateri igralci prišli v klub, bodo morali drugi oditi," je bil jasen Grau na tiskovni konferenci, kjer je poudaril tudi, da denarna eksplozija, ki jo je v poletnem prestopnem roku s prestopom brazilskega virtuoza dobila Barcelona: "Pozabiti moramo na ceno Neymarja. V kolikor vključim davek smo imeli približno 188 evrov dobička, medtem ko je bilo za 144 milijonov evrov direktnega vpliva na klubsko blagajno."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 57
Robert Flisar 13.10.2017 18:09:55
ali verjamete vse,kar napišejo.Kakšna korist od tega,igral bo lahko le v španskem prvenstvu in pokalu v ligi prvakov pa ne,vsi vemo zakaj ne
Več komentarjev