Nogomet

V enajsterici leta največ igralcev Chelseaja in Tottenhama

London, 20. 04. 2017 17.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V udarno enajsterico angleškega nogometnega prvenstva so nogometni profesionalci izbrali po štiri nogometaše Chelseaja in Tottenhama, ter po enega člana Liverpoola, Evertona in Manchester Uniteda. V izboru ni mesta našlo precej slovitih imen, kot so recimo Pogba, Costa, Aguero, Ibrahimović....

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poklicni nogometaši na Otoku (PFA) so izglasovali najboljšo enajsterico v izboru za moštvo leta. Glasovali so nogometaši iz 100 angleških klubov različnih lig. V tem izboru je največ igralcev iz Chelseaja in Tottenhama, kar osmerica. Gary Cahill, David Luiz, N'Golo Kante, Eden Hazard so iz Chelseaja, Kyle Walker, Danny Rose, Dele Alli in Harry Kane iz Tottenhama, vratar je Unitedov David de Gea, v izboru pa sta še Liverpoolov Sadio Mane in v napadu prvi strelec lige Romelu Lukaku (Everton). 

V udarni postavi ni nekaterih zvezdnikov, kot so recimo Sergio Aguero, Alexis Sanchez, Paul Pogba, Diego Costa, Zlatan Ibrahimović. Je pa nekaj med njimi uvrščenih v finalni izbor kandidatov za nogometaša leta. Med šesterico izbrancev so tako: Eden Hazard in N’Golo Kante (oba Chelsea), Harry Kane (Tottenham), Zlatan Ibrahimović (Manchester United), Romelu Lukaku (Everton) in Alexis Sanchez (Arsenal).

Enajsterica leta po izboru PFA:
David De Gea (United); Kyle Walker (Tottenham), David Luiz (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), Danny Rose (Tottenham); Sadio Mane (Liverpool), Dele Alli (Tottenham), N'Golo Kante (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea); Harry Kane (Tottenham), Romelu Lukaku (Everton);

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CFC1
20. 04. 2017 20.05
+3
Se kar strinjam sa postavo. Bi pa lahko vseeno prišli nekateri v enajsterico - npr. Cotinho ali Sanchez, Stones itd.