Nogomet

L'Equipe razkriva, da se je tragično preminuli Sala upiral odhodu na Otok

Nantes, 23. 05. 2019 12.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Že nekaj mesecev je od tragične smrti argentinskega nogometaša, ki je umrl v letalski nesreči na poti v Cardiff, kjer naj bi podpisal pogodbo po prestopu iz Nantesa. Posnetek, ki ga je objavil francoski L'Equipe, razkriva, da nesrečni Argentinec nikakor ni želel na Otok. V prestop naj bi ga prisilil pohlepni predsednik Nantesa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Emiliano Sala na tekmi proti pariški ekipi PSG.
Emiliano Sala na tekmi proti pariški ekipi PSG. FOTO: AP
Posnetek, ki je zaokrožil v javnosti in ga je objavil ugledni pariški L'Equipe, bo (je) gotov še dodatno razbesnel vse tiste, ki menijo, da Emiliano Sala sploh ne bi smel biti v letalo te nevihtne noči iznad Rokavskega preliva. Francoski medij je objavil posnetek, na katerem je moč slišati Argentinca, ki se je bližnjemu sorodniku pritoževal, "da sploh ne bi šel v Cardiff, da ne želi zamenjati kluba in da je vse skupaj le del posla". S tem naj bi napeljeval, da lastnika francoske ekipe Nantes zanima le in zgolj finančna plat transferja. "Dobil sem sporočilo zastopnika. Rekel je, da se moram pogovoriti s sinom predsednika kluba, saj ima odlično ponudbo zame. Nantes naj bi ob tem mastno zaslužil, zato me želi na vsak način prodati, jaz pa nikakor ne bi šel," je med drugim, kot objavlja L'Equipe, dejal nesrečni Argentinec ...  

Argentinec se je na vse pretege upiral odhodu na Otok.
Argentinec se je na vse pretege upiral odhodu na Otok. FOTO: Uefa

"Evo, na vsak način želijo, da grem. Ne bojim se, celo življenje se borim, tako da mi nič ni pretežko. Toda na Otok ne želim iti. Upam, da bo do konca prestopnega roka na moj naslov romala ponudba, ki me bo bolj razveselila," je takrat še dejal Sala, ki ni imel dobrega mnenja o predsedniku Nantesa. "Seveda bi rad, da ima od mojega prestopa lep del kolača tudi Nantes. Klub je veliko naredil zame, toda za vsako ceno pa na Otok ne grem. Po drugi strani pa s predsednikom ne želim govoriti. Očitno mu je vseeno zame, ne razmišlja, kaj si mislim o prestopu v Cardiff, njemu je pomemben le denar. Sploh me ni vprašal, kaj menim o otoški ponudbi," je še pred odhodom v Wales povedal Argentinec in pogovor zaključil prav nič optimistično. "Vse skupaj je en velik kaos. Nikogar ne zanima, kako se počutim in česa si želim."

 

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flamengo
02. 10. 2019 09.32
-1
samo ne vem zakaj bi cardiff moral plačati, ker v članku piše, da ni še podpisal pogodbe z novim klubom. Je pa to hud udarec za klub, ki že tako najbrž ni bogat.
blazter
23. 05. 2019 21.00
+1
Vse skupaj sumljivo.In žalostno, pri teh vsotah!
graf
23. 05. 2019 19.46
+4
Mislim da je zdaj čist brezveze objavljat take članke v smislu kaj bi če bi in iskat krivca ! Žal je skupek nesrečnih dejavnikov botroval k temu da se je zgodilo kar se je ! Vsekakor bi si pa Sala lahko priskrbel ustreznejši prevoz na otok , saj ni bil na tesnem z denarjem da bi mogel šparat ! To je preprost Murphyjev zakon : če lahko gre kaj narobe ...potem ponavadi tudi gre !
graf
23. 05. 2019 19.53
+2
...če bi se peljal z Bleriotom leta 1909 bi imel več možnosti !
User416781
23. 05. 2019 16.53
+19
Te debate so brezvezne, ta predsednik kluba ni kriv za njegovo smrt, čeprav članek napeljuje na to. Mislim pa, da je popolnoma jasno, da je nogomet tudi posel in da se noben lastnik kluba s tem ne ukvarja zaradi dobrodelnosti.
Sputnik
23. 05. 2019 16.36
+15
bog ve kdo je bil ta tip da se toliko piše o njem. niki lauda ki je res legenda dobi en članek nek nikomeništa pa cele biblije
pogan
23. 05. 2019 15.18
+15
Se ni dovolj clankov bilo o tem?