Nogomet

Valenčič ni več član nogometašev Olimpije

Ljubljana, 22. 12. 2014 14.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Z odhodom Filipa Valenčiča, ta se je po pisanju uradne spletne strani sporazumno razšel z ljubljanskim klubom, se je prestopni rok v zmajevem gnezdu šele dobro začel. Na izhodnih vratih je še kar nekaj posameznikov, medtem ko je rubrika "prihodi" v tem trenutku še prazna.

Prvi uradni odhod iz zmajevega gnezda: Filip Valenčič in Olimpija sta se sporazumno razšla.
Prvi uradni odhod iz zmajevega gnezda: Filip Valenčič in Olimpija sta se sporazumno razšla. FOTO: Miro Majcen

Filip Valenčič se je sporazumno razšel s klubom in je tako prvi nogometaš, ki je v zimskem prestopnem roku uradno končal svojo zgodbo z ljubljanskim prvoligašem. Zelenmo-beli dres je nosil tri leta in pol. "Glede na Filipov prispevek v zadnjem času in oceni strokovnega vodstva, smo se v klubu odločili, da mu pustimo prosto pot pri izbiri novega delodajalca. Valenčič je prispel v Olimpijo kot nadebuden in nadarjen mladenič, vendar mu v tem obdobju ni uspel pravi kakovostni preskok. Osebno mu želim veliko sreče na njegovi nadaljnji poti, saj gre za poštenega in dobrosrčnega fanta," je ob slovesu 22-letnega Filipa Valenčiča dejal športni direktor ljubljanske Olimpije, Milenko Aćimović.

Z Valenčičevim odhodom se je prestopni rok v ljubljanskem taboru šele dobro začel. Na izhodnih vratih je še kar nekaj posameznikov. Najbolj pereči poziciji v moštvu sta oba bočna branilska položaja, za kateri ima športni direktor Aćimović zapisanih kar nekaj potencialnih kandidatov v svoji beležnici.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

aki10
23. 12. 2014 12.14
+2
Ačimović je napovedal okrepitev na levem boku in to izkušenega tujca. Spogledujejo se tudi z nakupom Benjamina Verbiča. Je pa ta odhod le delanje selekcije pri Olimpiji, kar je povedal Mile v velikem intervjuju za Delo. Ne odhaja ker ga ne bi mogli plačati ali ker se Olimpija "razpada" kot govorite toteki, ampak zato ker je iz leta v leto igral slabše in tako bo odšlo še nekaj fantov, ki niso zadovoljili.
glej ovega
23. 12. 2014 14.22
+5
pranje gnara iz strani vodstva kluba..tak je če klub votita srb in črnogorec.. ;)
aki10
23. 12. 2014 15.14
-4
Sej vaš klub tud vodi Črnogorc in kva zdj?!?
nets372
23. 12. 2014 09.06
+5
jaz sem govoril o razpadu sistema že pred dvema mesecema-saj to je jasno ,klub brez vizije brez rezultatov po novem društvo za pranje denarja ki ga za igralce pač ni,še bodo odhajali mislim da še štirje-pač tako v ljubljani to je ,ko se politika meša zraven!!!!
glej ovega
22. 12. 2014 19.46
+7
Kaj se je sploh kdo pr Olimpiji? :)
aki10
23. 12. 2014 12.15
-1
boste vidl marca ko bomo igral kdo je pri nas, ko vas nabrišemo ;)
glej ovega
23. 12. 2014 14.21
+2
12/1..saj veš kaj je to 12 zmag MB-ja in 1 kilava zmaga Olimpije..
aki10
23. 12. 2014 15.15
-1
Kilava 4-1 hahahahahahaha, vi zmagujete sam za gol razlike xD pa drgač nimamo sam 1 zmago, lani smo vas premagal ;)
glej ovega
23. 12. 2014 16.25
+1
pri 12 zmagah je več kot očitno da smo za vas par let spredaj ;) nimate nič od nič...nimate naslova že od davnega leta 95..nimate lige prvakov..nimate lige evropa..tud pokalni zmagovalci niste bli že 10 let...nimate gledalcev..nimate trave.. in ti tupiš da ste boljši :D hahahahaha
aki10
24. 12. 2014 00.10
+1
Edin kar si zadel je naslov pa pokal, priznam... ampak to nas ne dela nič manjši klub kot smo sicer. Smo največji klub v državi po tradiciji, ampak ti gledaš samo naslove in sklepaš, da ste zaradi tega večji klub. Ko smo mi igrali v LJ nogomet, pri vas še vedeli niste za ta šport... Nimamo navijačev??? HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nvm a si to sam reku, da izpadeš nek jak provokator al kaj... Olimpija ima navijače po vsej Sloveniji, tudi na Štajerskem, če te zanima (GD skupine iz Celja, Velenja..) in Koroška (Dravograd), da o Gorenjski, Dolenjski in Primorski ne govorim... Tu nisem sploh omenjal LJ in okolice.. druga stvar je, da ljudi v LJ ne zanima tok slovenska liga, ker so se v preteklosti razvadili z dobro ligo, ki smo jo imeli in ko je Bežigrad vsak vikend bil premajhen... od osamosvojitve pa ko niso več prihajali veliki ex-yu klubi pa je zanimanje močno upadlo za domačo ligo. Zato se LJ publiki reče, da je preveč zahtevna. Saj razprodamo stadion le če pride kakšen evropski velikan (Milan, Liverpool, Chelsea), res da so se letos pred koncem te sezone začeli vračati gledalci na Stožice, ampak v LJ, če ni rezultatov + atraktivne igre, potem ni gledalcev. Tukaj ljudje niso zadovoljni le z zmagami, ampak je treba še atraktivno in lepo igrati. Poleg tega pa je LJ porazdeljena na 3 glavne športe in tako se tudi obiskujejo tekme, edino če se igra kakšna velika tekma pri nekateri panogi in potem usi navijači gredo na to tekmo, če tudi čez celo leto hodijo bolj ali manj le na en šport, ostala 2 pa spremljajo po TV. Tu je še bojkot letos in verjemem, če ne bi bilo bojkota bi bilo še več gledalcev, ampak pustmo to... Boš potem enako rekel za Dinamo npr., da nima navijačev??? Tam tudi navijači bojkotirajo tekme, a ima Dinamo vseeno zelo veliko navijačev, podobno je pri Olimpiji... Vam je enostavno lažje hodit samo na nogomet, če vam je to edini šport, da ne rečem edina svetla točka mesta, ki je v propadu... Še enkrat pa ti pravim, da je publika v LJ preveč zahtevna, to si morda ti težko predstavljaš, ampak to je nekakšna LJ mentaliteta. To ne pomeni, da Ljubljančane Olimpija ne zanima, ravno nasprotno, ampak če ni rezultatov in igre po njihovem okusu potem se jim enostavno ne da hodt na tekme, ampak vseeno se spremlja vsaka tekma ali po tv ali po rezultatih, ker imajo radi Olimpijo. Iskreno, mene moti ta naša mentaliteta, ampak sem se nekak sprijaznil s tem. Tekme nogometne Olimpije bodo polne navijačev v derbiju z Mariborom, če se bo odločal naslov ali pokal ali pa, če bomo igrali kakšno veliko evropsko tekmo, proti kakšnemu velikanu, arena Stožice bo polna ko bo Olimpija spet v Evroligi (morda celo že zdaj v 2. krogu Eurocupa proti Bayernu) in Hala Tivoli, ko pridemo znova v playoff lige EBEL in ko se udarimo z močnimi Jesenicami v EBEL ali finalu DP. Pa LP v provinco!
mateey
22. 12. 2014 15.17
+10
pridi u Krko! pa še Olimpijo bomo nabil, kot vedno :)
macek_garfield
22. 12. 2014 15.13
+11
... super za fanta ... zelim mu ... vse dobro ...