Van Gaal le do 2017

Ženi obljubil, da se bo leta 2017 upokojil

Louis van Gaal, menedžer Manchester Uniteda, je odločen, da se bo po koncu sezone 2016/17 poslovil od stolčka rdečih vragov. Razlog: obljuba ženi.

"Končal bom z nogometom. To sem obljubil ženi, saj nimava več veliko časa. To je glavni razlog," je v enem izmed intervjujev dejal priljubljeni nizozemski strateg Louis van Gaal, ki je eno obljubo ženi že prekršil: "Ko sem jo spoznal in uvidel, da je najin odnos dober, sem dejal, da se bom upokojil do svojega 55. leta. Še vedno delam pri 64."

Louis van Gaal

Louis van Gaal (Foto: Reuters)

V nadaljevanju je še dodal, da ga denar ne zanima, zato ne namerava po koncu pogodbe z Unitedom po plačo na Bližnji vzhod. V svoji karieri je že okusil vse najboljše lige, a za zdaj mu manjka le naslov v najelitnejšem angleškem tekmovanju. "Zelo si želim, da bi mi to uspelo v teh treh letih. Če se bo to zgodilo letos, bom še posebej vesel."

Triinšestdesetletni Nizozemec je do sedaj v karieri vodil klube kot so Ajax, Barcelona, Bayern iz Munchna poleg tega pa je vodil nizozemsko izbrano vrsto tako na svetovnem kot evropskem prvenstvu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 13
berglander 28.07.2015 09:30:15
upokojil se bo, ne pa zapustil MU. spet kralji dvoumnih naslovov, ki niso za nikamor. prispevka niti bral nisem............................nalašč...............
Več komentarjev