Nogomet

Van Persie in Kagawa naj ne bi bila huje poškodovana

Manchester, 13. 09. 2012 07.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Strokovni štab angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda je lahko navkljub črnim napovedim pomirjen. Robin van Persie in Shinji Kagawa se po zadnjih podatkih na reprezentančnih dvobojih nista huje poškodovala.

Menedžer angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Alex Ferguson si lahko oddahne, potem ko je postalo jasno, da se v reprezentančnem premoru nista huje poškodovala napadalec Robin van Persie in Shinji Kagawa. Slednji se je poškodoval na dvoboju med Japonci in Iranci (1:0), medtem ko je nizozemski selektor Louis van Gaal van Persija zamenjal ob polčasu kvalifikacijskega obračuna za nastop na svetovnem prvenstvu proti Madžarom.

Shinji Kagawa naj bi po zadnjih podatkih izpustil naslednji prvenstveni obračun.
Shinji Kagawa naj bi po zadnjih podatkih izpustil naslednji prvenstveni obračun. FOTO: Reuters

"Robina sem iz igre povlekel povsem preventivno. Ni izgledalo, da bi šlo za kakšno bolj resno poškodbo, ampak nikoli ne veš. Enostavno nisem več želel tvegati z njim,“ je dejal šef nizozemske stroke, ki je prejel dva močna udarca v predelu kolena. Spomnimo, da je nizozemski napadalec, ki se je v poletnem prestopnem roku iz vrst Arsenala preselil k Manchester Unitedu, na treh prvenstvenih obračunih dosegel že štiri gole.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mickica
13. 09. 2012 08.40
+14
Mene pa zanima, zakaj se toliko igralcev poškoduje ravno na reprezentančnih tekmah ali treningih? Procentualno gledano je namreč teh veliko manj kot klubskih! Tudi Iniesta se je poškodoval na reprezentančni tekmi... A so ti treningi tako neustrezni, ali samo tako drugačni (in seveda tekme!)?
Uporabnik487511
13. 09. 2012 11.58
+0
vapor
13. 09. 2012 13.13
+11
Igralci niso tk dober pripravljeni na tekme, zaradi pomankanja zdravstvenega kadra in ostalih kadrov, ki skrbijo za tebe (fizjoterapevti...)
dejanino
13. 09. 2012 16.51
Nekateri igralci iz nasprotnikovih reprezentanc so ljubosumni na nasprotnikove zvezdnike pa zato na njih palijo, v negativnem smislu
bigfudge
13. 09. 2012 18.29
-1
nevem kaj jim dajejo v pjačo res da se poškodujejo ob vsakem koraku...