VIDEO: Pred kung-fu Ibrahimovićem bežijo tudi soigralci

Zlatan Ibrahimović, ki je vedno bližje povratku na nogometno igrišče, dokazuje, da ima "železno" koleno. Po aprilski poškodbi in operaciji je sloviti Šved že skorajda v polni formi, kar je z nekaj nožnimi udarci "nakazal" v videu, poleg tega pa potrdil, da se z njim ni šaliti, ko ga je sprovociral Eric Bailly.

Hope you're almost ready to return, @iamzlatanibrahimovic, I'll be right here! �de0e�dc4a�dffe

A post shared by Eric Bailly (@ericbailly24) on

Letos aprila si je 35-letni Zlatan Ibrahimović poškodoval koleno in kazalo je, da ga dolgo časa ne bo na nogometnih igriščih. A neuničljivi Šved je po operaciji hitro začel z rehabilitacijo in kmalu pokazal, iz kakšnega testa je. Koleno je kot kaže "železno", saj je Ibra na svojem Instagramu objavil video, kako brca z levo in desno nogo v vrečo, ob tem pa je zapisal "Katero koleno?".

Ibrahimović je trenutno prosti igralec, saj United z njim ni podaljšal pogodbe, vadi pa po posebnem programu z moštvom rdečih vragov. Jose Mourinho pa, vsaj glede na zadnja poročila, še računa na švedskega napadalca in morda bosta sodelovanje potrdila še do konca poletnega prestopnega roka. Da se z njim ni šaliti, pa je pokazal, ko ga je izzval Eric Bailly, ki pa je raje hitro ušel, kot da bi počakal na povračilne "ukrepe".

Which knee? @azsportswear #azbyzlatan

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
Jure Slanovic 26.08.2017 10:48:20
U mater ta pa res rasturila hehe:-)) :-))
Več komentarjev