Nogomet

VIDEO: Benjamin Verbič za 24UR o Katancu, razočaranju v kvalifikacijah in koga bi najraje videl na selektorskem mestu

Celje, 16. 10. 2017 15.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š./M.N.
Komentarji
5

Slovenski nogometni reprezentant Benjamin Verbič je dobil nekaj dodatnih prostih dni po koncu reprezentančnega ciklusa. Nogometaš Koebenhavna je v intervjuju za 24UR spregovoril o reprezentanci, selektorju Srečku Katancu, povedal svoje mnenje o možnih kandidatih za novega selektorja.

Več videovsebin
  • Izjava Benjamina Verbiča o neuspelih kvalifikacijah in selektorju Srečku Katancu
    02:52
    Izjava Benjamina Verbiča o neuspelih kvalifikacijah in selektorju Srečku Katancu
  • Izjava Benjamina Verbiča o kandidatih za selektorja
    02:40
    Izjava Benjamina Verbiča o kandidatih za selektorja
  • Iz 24UR: Pogovor z Benjaminom Verbičem
    02:18
    Iz 24UR: Pogovor z Benjaminom Verbičem
  • Iz SVETA: Neizmeren talent iz Vojnika, ki se rad vrača domov
    02:29
    Iz SVETA: Neizmeren talent iz Vojnika, ki se rad vrača domov

Benjaminu Verbiču je trener Koebenhavna namenil nekaj dodatnih prostih dni, preden se po reprezentančni akciji vrne nazaj v danski klub. Nogometaš jih je izkoristil v družbi družine in prijateljev v domačem Vojniku pri Celju, kmalu pa ga čakajo klubske obveznosti v državnem prvenstvu in Ligi Evropa.

Najin odnos je bil od prvega dneva zelo dober, prvi mi je dal priložnost, sem mu hvaležen. Benjamin Verbič o Srečku Katancu

"S Srečkom Katancem sva ostala v dobrih odnosih"
Nogometaš Koebenhavna je bil tako kot ostali reprezentančni soigralci razočaran ob razpletu kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2018. Slovenci so ostali praznih rok, nov izziv reprezentanco čaka v kvalifikacijah za EP 2020, seveda tudi z novim selektorjem. Srečko Katanec se je poslovil, v krogu kandidatov za novega selektorja se najbolj pogosto omenjajo Tomaž Kavčič, Robert Prosinečki, Matjaž Kek in Darko Milanič. "Najin odnos je bil od prvega dneva zelo dober, prvi mi je dal priložnost, sem mu hvaležen. Zahvalil sem se mu in sva ostala v dobrih odnosih.To kar so pisali mediji, je bilo napihnjeno," pravi Verbič o Katancu.

Verbič o izboru selektorja: "Tomaž Kavčič nas najbolj pozna"
Katanec je v reprezentanco vpoklical nekaj mladih nogometašev, ki bodo tudi pod vodstvom novega selektorja sestavljali pomemben del reprezentance, sem zanesljivo spada tudi Verbič, pa Jan Oblak, Jan Repas, Miha Mevlja, Nejc Skubic, Andraž Šporar in drugi. Verbič je v pogovoru z novinarko Mileno Novak spregovoril predvsem o reprezentanci, razočaranju v kvalifikacijah in o seveda tudi o kandidatih za selektorja. "Tomaž Kavčič nas najbolj pozna, z nami je bil eno leto. Imel nas je že v mladi reprezentanci, z njim imamo dober odnos. Nisem na mestu, da bi izbiral selketorja, a njega najbolj poznam," je povedal Verbič.

Benjamin Verbič
Benjamin Verbič FOTO: Miro Majcen
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Car 1976
17. 10. 2017 11.00
+1
Mislim da izbira Kavčiča ni prava, ker bo enako kot do sedaj. Če je bil Katančev pomočnik ne bo mogli biti bolje. Je pa res da bi mu bilo lažje, ker pozna vse igralce. Vseeno bi rad da prevzame nekdo drug. In sicer nihče od navedenih. Verjetno kakega dobrega selekorja bomo težko dobili, zaradi financ. Verjetno naši plačajo manj kot ostale reprezentance
andrej2004
16. 10. 2017 18.21
+1
Katanec je bivši. Verbič bo pa moral še veliko žgancev pojest, da bo sploh imel kakšno ^ pravo glasanja^.
Boris Kavčič
17. 10. 2017 17.04
dajno
16. 10. 2017 18.17
+7
Torej vemo kdo bo selektor. Zato vsi ti ala prispevki ki niso nic drugega kot reklama
rambek
16. 10. 2017 17.47
+7
Kaksen kavcic itak noc ciklus cez leto dni tak da ne bluzi