Nogomet

VIDEO: Tevez: Vsem se zahvaljujem za pomoč in podporo

Buenos Aires, 30. 07. 2014 17.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Buenos Airesu so v torek ugrabili očeta argentinskega nogometnega zvezdnika Carlosa Teveza in ga nato po plačilu odkupnine po osmih urah nepoškodovanega izpustili. Nogometaš Juventusa je preživljal težke trenutke, zato se je zahvalil vsem, ki so mu bili v pomoč.

Segunda Teveza so ugrabitelji prestregli v torek zjutraj med vožnjo avtomobila, ga odpeljali in nato zahtevali odkupnino, po osmih urah pa so ga izpustili. V preiskavo se je vključila tudi policija, vendar ni bila uspešna, saj je, čeprav policija tega ni uradno potrdila, zadevo rešil nogometaš sam, ki je plačal odkupnino.

Ugrabitev se je zgodila v predmestju Buenos Airesa, nepridipravi so najprej zahtevali le simbolično odkupnino, a ko so izvedeli za čigavega očeta gre, pa so znesek povišali. Segunda Teveza so izpustili po osmih urah, nikjer pa ni bila objavljena uradna informacija o odškodnini. Nekdanji zvezdnik Manchester Cityja, sedaj pa Juventusa Carlos Tevez jo je hitro plačal, da se vse skupaj čim hitreje konča, to je več kot očitno, po neuradnih informacijah pa naj bi bila vsota 37 tisoč evrov. Nogometaš bi zanesljivo plačal še več, samo da očeta spustijo. Ko je bil oče na varnem, kar je potrdil tudi Carlosov odvetnik Gustavo Galasso in dejal, da je z njim vse v redu. Carlos Tevez pa je povedal: "Zahvaljujem se vsem za podporo in pomoč. Oče je dobro in na varnem, to je najbolj pomembno. Zahvaljujem se tudi policiji in vsem, ki so po službeni dolžnosti pomagali. Hvala še enkrat za podporo moji družini."

Carlos Tevez
Carlos Tevez FOTO: Reuters

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

VECCHIASIGNORA
31. 07. 2014 20.10
+1
moggi podkupil ugrabitelje, da ga vrnejo:)
NeyMessi8
30. 07. 2014 23.59
+8
Dobo da so ga izpustili
TheSmartHead
30. 07. 2014 21.49
+10
Problem je, da zdaj vejo da bodo zagotovo dobili denar, tako da se zna zgodit, da ga bodo ugrabili še kdaj in zahtevali še precej več. Drugač pa super da se je vse izteklo po sreči.
JanezBos.
30. 07. 2014 21.10
+17
To je isto,kot bi meni ugrabili očeta in zahtevali en čungalunga žvečilni:)