VIDEO: Ljubijankić z Urawo v finalu azijske lige prvakov

V finalu najmočnejšega azijskega klubskega nogometnega tekmovanja, azijski ligi prvakov, bo nastopil tudi slovenski nogometaš. Član Urawe je napadalec Zlatan Ljubijankić, drugi finalist je moštvo Al-Hilal.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Urawa Reds je s skupnim izidom 2:1 v polfinalu izločila Šanghaj SIPG, medtem ko je Al-Hilal proti Persepolisu slavil s skupnim izidom 6:2. Urawa, katere član je nekdanji slovenski reprezentant Zlatan Ljubijankić, je na prvi tekmi v gosteh odigrala 1:1. Ljubijankić je igral od 88. minute. Na povratni so Japonci zmagali z 1:0, Ljubijankić pa je v 70. minuti zamenjal edinega strelca na tekmi Rafaela Silvo.

Al-Hilal pa je na prvi tekmi zmagal s 4:0, pri čemer je Omar Kharbin dosegel tri zadetke, taisti igralec je na povratnem obračunu, ki se je končal z 2:2, prispeval oba zadetka za Savdijce. Kharbin je z devetimi zadetki na vrhu lestvice strelcev skupaj z Brazilcem Hulkom iz Šanghaja SIPG.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
 
blef 18.10.2017 19:18:02
greje klop.
Več komentarjev