VIDEO: Provokacije Turana niso zadoščale, da Messi ne bi pokazal, da zna tudi s košarkarsko žogo

Malce z zamudo se je treningom Barcelone po opravljenem zdravniškem pregledu pridružila še deseterica nogometašev, med njimi tudi Messi, Neymar in Iniesta. Argentinec v dresu Barce pa je demonstriral, da mu ne leži samo nogometna, temveč tudi košarkarska žoga.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Novi trener Barcelone Ernesto Valverde ima končno na kupu skorajda celotno moštvo, manjkata le še poškodovana Rafinha in Gerard Deulofeu. Katalonski zasedbi se je naknadno priključila še deseterica nogometašev, ki so manjkali zaradi takšnih ali drugačnih razlogov. Vsi so opravili zdravniški pregled in nato včeraj opravili tudi prvi trening na vadbišču Joana Gamperja: Andres Iniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba, Denis Suarez, Lucas Digne, Samuel Umtiti, Leo Messi, Neymar, Gerard Pique in Arda Turan.

Zadnji štirje na seznamu so bili v minulih dneh na Japonskem, kjer so promovirali novega pokrovitelja kluba. Je pa na Japonskem Messi v roke namesto nogometne dobil kar košarkarsko žogo in pokazal, da mu gredo prosti meti zelo dobro od rok, pa čeprav se redko loti igre pod košem. Ne glede na provokacije Turana je nogometaš, ki briljira z levo, tokrat z desno roko zadel tri proste mete zapored.

Zasedba Barcelone bo prav kmalu odpotovala na ameriško turnejo, kjer jih čaka nekaj zanimivih dvobojev, prvi bo z Juventusom 23. julija.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 35
 
jezevec 17.07.2017 12:24:56
in to naj bi bila ŠPORTNA NOVICA kje po je steber barcelonine obrambe
Več komentarjev