VIDEO: Milanič o mestu selektorja slovenske reprezentance: Laska mi, toda v Mariboru se odlično počutim 

Aktualni trener slovenskih državnih prvakov NK Maribor Darko Milanič je na vprašanje našega novinarja Tadeja VIdriha dejal, da mu laska, da se ga omenja kot morebitnega novega selektorja slovenske reprezentance, toda v Mariboru se tako zelo dobro počuti, da bi tam rad nadaljeval svoje delo. 

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

"Seveda mi laska. Zagotovo. To pomeni, da v klubu dobro delam, da se o meni sploh pogovarjajo tako ali drugače. Vendar se v Mariboru trenutno tako dobro počutim ... Zadovoljen sem, da se govori o meni. To pomeni, da opravljam svoje delo pri NK Mariboru dobro in upam, da bo tako tudi v bodoče. To pomeni, da se bodo o meni pogovarjali in da bom jaz delo delal dobro v NK Mariboru," je našemu novinarju v Ljudskem vrtu pojasnil Darko Milanič. Tako je nogometni javnosti jasno dal vedeti, da ga mesto selektorja slovenske nogometne reprezentance trenutno ne zanima. Spomnimo, Milanič se je v vlogi trenerja NK Maribor prvič v karieri trenerja prebil v skupinski del Lige prvakov. 

Maribor - v torek ga čaka tekma Lige prvakov proti Liverpoolu s prenosom iz Ljudskega vrta na Pop TV ob 20. uri - je na prvih dveh tekmah skupinskega dela najprej remiziral s Spartkom iz Moskve (1:1), nato pa izgubil v Sevillli (0:3). Liverpool je na drugi strani zaenkrat pri dveh točkah po dveh remijih (Sevilla in Spartak).

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
 
mufflon 13.10.2017 10:39:37
Bog ne daj....
Več komentarjev