VIDEO: Napad na libanonskega sodnika: Ubežal sem smrti!

Libanonski nogomet je pretresel napad na sodnika. Po svetovnem spletu je hitro zaokrožil posnetek, v katerem Bachir Awasa beži pred razjarjenimi nogometaši in vodstvom drugoligaškega kluba Al Nahda.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Nesrečni delivec pravice Bachir Awasa si bo obračun med moštvoma Al Nahda in Al Salam Zgharta zagotovo zapomnil za vse življenje. Potem ko je pokazal rdeči karton enemu izmed nogometašev Al Nahda, so ga napadli nogometaši in člani vodstva omenjenega kluba, pred najhujšim pa so ga s posredovanjem rešili šele vojaki. "Zmeraj, ko sodniki pokažemo rdeči karton, pričakujemo reakcijo. Zato sem, ko sem igralcu pokazal rdeči karton, stopil nazaj, da bi preprečil morebiten napad, a ravno to se je zgodilo. Stekel je za mano, me poskušal udariti, jaz pa sem poskušal zbežati. Nato so me napadli tudi trener moštva Mahmoud Seif Eddine in drugi člani strokovnega štaba. Stvari so popolnoma ušle izpod nadzora, zato sem zgolj poskušal teči z ene strani na drugo," je za agencijo Reuters povedal Awasa, ki je dodal, da se je bal za svoje življenje. "Po reakciji igralcev sem pričakoval, da mi bodo zadali hude poškodbe. To sem pričakoval zaradi slabega odnosa, ki ga je to moštvo imelo do mene že v preteklosti. Če povem po pravici, si nisem mislil, da se bom iz tega izvlekel živ." Awase zdaj želi, da libanonska nogometna zveza spremeni zakone in bolj zaščiti sodnike, ob tem pa se je odločil, da nikoli več ne bo sodil na nogometnih tekmah.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 85
 
Titanum 13.03.2013 00:50:55
Klub izključit iz vseh tekmovanj, in tem igralcem doživljensko prepovedat igranje nogometa. Faul je bil, če bi sodnik naredil napako bi še razumel takšno naglo reakcijo.
Več komentarjev