VIDEO: Neymar z golom s sredine zablestel na Messijevi tekmi

Na prijateljski nogometni tekmi sta se pred dnevi pomerila moštvo "Messija in prijateljev" in ekipa "preostanka sveta". Messijeva zasedba je zmagala, z izjemnim golom pa se je izkazal Brazilec Neymar, bodoči Messijev soigralec pri Barceloni, ki je igral v nasprotnem moštvu kot argentinski zvezdnik.

V Limi so se zbrali nekateri najboljši nogometaši na svetu in odigrali prijateljsko tekmo. "Messi in prijatelji" so z 8:5 premagali ekipo "preostanka sveta", prva zvezdnika obeh ekip sta bila Leo Messi na eni in Neymar na drugi strani, na tekmi so igrali tudi Jordi Alba, Sergio Busquets, Eric Abidal Javier Mascherano, Sergio Aguero, Edinson Cavani, Antonio Cassano, Pablo Aimar, Robinho, Bojan Krkić Perez, Juan Vargas in drugi.

Za Messijevo izbrano zasedbo so gole dosegli Aimar, Alves, Osvaldo, Buonanotte ter Messi in Lavezzi, ki sta vsak dosegla po dva gola, za tekmece pa so bili uspešni Ramirez, dvakrat Neymar, Malouda in Alves. Slednji je po en polčas igral za vsako od moštev in za vsako dosegel po en gol, v spominu pa bo ostal tudi izjemen gol Neymarja s skorajda polovice igrišča.

Lionel Messi in Neymar

Neymar in Leo Messi (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 44
 
AlesMessi 07.07.2013 10:08:18
Madridi so vsi zeleni od zavisti.
Več komentarjev