Nogomet

VIDEO: Oblak dobil nagrado za najboljšega igralca, a vseeno ni bil povsem zadovoljen

Madrid, 02. 08. 2017 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na tradicionalnem turnirju Audi Cup v Münchnu je na polfinalni tekmi blestel Jan Oblak, ki je dobil nagrado za naboljšega igralca tekme. Atletico je z 2:1 premagal Napoli. Slovenski vratar je bil zadovoljen z zmago, ne pa tudi z dejstvom, da je dobil gol.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nogometaši Atletica Madrida so v polfinalu tradicionalnega pokala Audi v Münchnup remagali Napolij z z 2:1. V središču pozornosti je bil slovenski vratar Jan Oblak, ki je nanizal nekaj vrhunskih obramb, poleg tega je ubranil enajsmetrovko Arkadiuszu Miliku, ki bi Napoli lahko povedel v vodstvo. Neapeljčani so nato v drugem polčasu vseeno povedli, a je Atletico v končnici tekme dosegel dva gola za preboj v finale, kjer se bo pomeril z Liverpoolom.

Oblak je bil izbran za igralca tekme, po koncu pa je za klubsko spletno stran povedal: "Odigrali smo dobro tekmo in še najprej moramo trdo delati. Zmagali smo in vesel sem tega. Res je, dobil sem gol, česar nisem najbolj vesel, vendar to ni najpomembnejše. Najboljše je, da smo zmagali in zadovoljen sem z našo predstavo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Svashtar
02. 08. 2017 14.12
+5
Tako, čisto mimogrede, bi bili lahko tudi pozitivni in recimo napisali: "Oblak prejel gol, a je vseeno zadovoljen s predstavo in nagrado za najboljšega igralca..." Extra bonus: podoben pristop je možen tudi pri drugih temah (npr. politika...) Smešni ste.