Nogomet

VIDEO: Povratnik v izbrano vrsto verjame v boljše čase: S Kavčičem do novih podvigov

Brdo pri Kranju, 20. 03. 2018 20.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.V./B.B.
Komentarji
4

Slovensko nogometno reprezentanco v prihodnjih dneh čakata prijateljski preizkušnji z Avstrijo v Celovcu in Belorusijo v Ljubljani. To bosta prvi tekmi naših reprezentantov pod vodstvom novega selektorja Tomaža Kavčiča, za katerega povratnik v izbrano vrsto Kevin Kampl trdi, da je pravi mož za začetek novega reprezentančnega poglavja.

Uvodni zbor najboljših slovenskih nogometašev v novem koledarskem letu pod vodstvom novega selektorja Tomaža Kavčiča poteka v pozitivnem razpoloženju. Da je na Brdu pri Kranju, kjer se je naša izbrana vrsta zbrala v začetku tedna v sklopu priprav na prihajajoči prijateljski preizkušnji z Avstrijo v Celovcu in Belorusijo v Ljubljani, zavel nov veter, pričajo prešerni nasmehi na obrazih Jana Oblaka, Josipa Iličića in druščine.

Eden od glavnih adutov novega selektorja Tomaža Kavčiča bo zagotovo vezist nemškega Leipziga Kevin Kampl.
Eden od glavnih adutov novega selektorja Tomaža Kavčiča bo zagotovo vezist nemškega Leipziga Kevin Kampl. FOTO: Damjan Žibert
Še posebej je dobre volje na reprezentančne priprave prispel vezist nemškega Leipziga Kevin Kampl, ki se je po enoletni odsotnosti vrnil v izbrano vrsto. "Zelo sem vesel vrnitve v reprezentanco, ker sem se od nekdaj odlično počutil. Začeli smo novo poglavje, za katerega verjamem, da bo tudi rezultatsko gledano precej bolj uspešno," je dejal Kampl, ki se veseli vnovičnega sodelovanja s selektorjem Kavčičem.

S Kavčičem do novih podvigov
"Poznava se zelo dolgo časa, gre za odličnega strokovnjaka, ki pozna nogometno igro do najmanjših podrobnosti. Vsi komaj čakamo, da znova občutimo utrip reprezentančne tekme. Verjamem, da bomo pod vodstvom novega selektorja všečni in rezultatsko uspešni," se dela pod vodstvom Tomaža Kavčiča zelo veseli 28-letni Mariborčan.

Selektor slovenske nogometne izbrane vrste Tomaž Kavčič med pripravami na prijateljski preizkušnji z Avstrijo in Belorusijo na Brdu pri Kranju.
Selektor slovenske nogometne izbrane vrste Tomaž Kavčič med pripravami na prijateljski preizkušnji z Avstrijo in Belorusijo na Brdu pri Kranju. FOTO: Damjan Žibert

Večino avstrijskih reprezentantov, s katerimi se bodo Kavčičevi izbranci pomerili na prijateljski tekmi v Celovcu, Kampl zelo dobro pozna. "V prvi vrsti je potrebno poudariti, da nas čaka zahtevna preizkušnja. Avstrija je zelo dobra reprezentanca, kar je z vzponom v zadnjih letih tudi dokazala. Na nas je, da znova pokažemo svoj pravi obraz in kakovost, ki jo premoremo," je še pristavil Kevin Kampl. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fiftgear
21. 03. 2018 19.13
-5
takih šminkerjev ne rabimo, naj gre tja od koder je prišel, nikoli ni nič koristnega naredil - adijo kevin
ddolores
21. 03. 2018 08.07
-3
"S Kavčičem do novih podvigov!" A to pomeni, da so bili nekateri podvigi že tud prej?
Ata_Smrk
20. 03. 2018 21.47
+5
dobrodošel Kevin!!!
stadion
20. 03. 2018 21.24
+0
Shiran k dahovc