Nogomet

VIDEO: Valižani bodo zaradi 'slučaja' Bale zahtevali poročilo

Skopje, 09. 09. 2013 06.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Reprezentanca Walesa je v okviru kvalifikacij za nogometno SP gostovala v Skopju pri makedonski izbrani vrsti. Prvi zvezdnik Gareth Bale ni igral, vendar je bil v središču zanimanja navijačev in medijev. Kar na igrišču sta ga pozdravila dva makedonska navijača, valižanska nogometna zveza pa se pritožuje nad predslabim varovanjem.

Novopečeni član Real Madrida in reprezentant Walesa Gareth Bale je na kvalifikacijski tekmi za SP v Skopju sedel le na klopi za rezerve, Makedonija pa je zmagala z 2:1. Je pa zanimivo srečanje Bale doživel pri ogrevanju ob polčasu, ko sta se z njim hotela "družiti" dva makedonska mladeniča, ki sta neopaženo prikorakala na igrišče. Srečanje ni trajalo dolgo, saj so posredovali varnostniki.

Na omenjeni dogodek so se odzvali tudi pri nogometni zvezi Walesa, saj jih zanima, ali je bilo za njihovo varnost dobro poskrbljeno in želijo podrobno poročilo. "Mi imamo zelo dobro lastno varovanje na gostujočih tekmah, za dogajanje na samem stadionu pa je odgovoren domačin, ki bi moral preprečiti vdor navijačev na igrišče in stik z Garethom," je povedal tiskovni predstavnik zveze in podal še drugo, zanimivo stvar dogajanja, kar se tiče Bala: "V Makedoniji se mu je vedno hotel kdo približati in ne govorim samo o navijačih, temveč tudi o novinarjih, radijskih in televizijskih, vsak se je želel slikati z njim."

Gareth Bale
Gareth Bale FOTO: Reuters
pasica superfeed (arhiv petek in torek)
pasica superfeed (arhiv petek in torek) FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lulabula
09. 09. 2013 23.28
+0
kdo je to bale? a on sploh igra za katero moštvo in kdaj je nazadnje odigral kakšno tekmo?
?isti pohorc
09. 09. 2013 17.23
+3
je biu pa res v nevarnosti . ka si nor , koma so ga rešli. :)
Smeljo
09. 09. 2013 11.20
+8
Pa ne morm vrjet kako se preseravajo
rogerrabbit
09. 09. 2013 10.45
+14
so what? To pa je res bil neki velik vdor navijačev na igrišče, mladeniča sta očitno poznala stadion in to izkoristila, da bi se lahko kasneje pobahala pred vrstniki s kom sta se družila... Če teh Waližanov, nihče ne bi niti povohal, bi se spet pritoževali nad nezainteresiranostjo medijev in občinstva v Makedoniji...
mirko25
09. 09. 2013 10.42
+3
To sam zaradi tega, ker so zgubili, treba mal tracat
mislovenci88
09. 09. 2013 07.21
+28
neverjetno.pa kaj zdaj??za te nogometaše delate tako kot da so nedotakljivi.noben se nebo živ izvlekel iz življenja