VIDEO: Gliha: Ni dobro, da mladi reprezentanti dobivajo priložnost le v Ankaranu, Triglavu, Aluminiju ...

Mlada nogometna reprezentanca do 21 let ima po petih odigranih krogih kvalifikacij za preboj na EP deset točk in drži drugo mesto v skupini, kjer so za vse premočni Francozi. Galski petelini so Slovencem v Domžalah očitali nogometno lekcijo (1:3). Selektor Primož Gliha je v daljšem pogovoru našemu novinarju Ervinu Čurliču odkril marsikaj.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Primož Gliha

Primož Gliha (desno) objokuje nad dejstvom, da mladi nogometaši v slovenski ligi ne dobivajo prave priložnosti. (Foto: Damjan Žibert)

Po kvalifikacijski tekmi v Domžalah je v skupini 9 le še ena neporažena ekipa, to je Francija, ki je na petih tekmah zbrala pet zmag. Slovenija je izgubila prvič (1:3), ob tem ima še tri zmage in en remi. Francozi so na razmočenem domžalskem igrišču nadigrali Slovence, ki so sicer dosegli prvi gol na tekmi, a kaj veliko več v napadu niso pokazali, poznalo se jim je tudi, da so od 37. minute igrali z igralcem manj, ko je rdeč karton dobil Gal Primc. Na prvenstvo se ob Italiji neposredno uvrstijo zmagovalci devetih kvalifikacijskih skupin, najboljše štiri drugouvrščene ekipe pa se bodo prebile v dodatne kvalifikacije.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
Skladnost 14.11.2017 16:23:21
Za strahopetno igro je odgovoren izključno selektor, ki slabo pozna svojo nepripravljeno ekipo... Za takšen način obrambe rabiš vrhunsko pripravljene igralce, ne pa razvajene sinove s.p. asov, ki so glavni sponzorji svojih ekip. Zakaj hodite na priprave?
Več komentarjev