Villas-Boas ima podporo Abramoviča

Angleški časnik The Sun poroča, da je lastnik Chelseaja Roman Abramovič, kljub dvema zaporednima remijema, izrekel podporo portugalskemu strategu Andreju Villasu-Boasu.

Če je verjeti poročilom, ki prihajajo z Otoka, je Roman Abramovič le nekoliko spremenil svoje razmišljanje. Ruski mogotec je namreč v minulih sezonah kot po tekočem traku odpuščal trenerje, če ti niso imeli ustreznih rezultatov, sedaj pa je izkazal podporo Andreu Villasu-Boasu, ki s svojimi varovanci po 18 krogih sicer zaseda za Chelsea precej skromno četrto mesto.

Andre Villas-Boas

Andre Villas-Boas (Foto: Reuters)

Zadnji spodrsljaj so si Londončani privoščili v ponedeljek, ko so z 1:1 remizirali s Fulhamom, veliko starejših članov 'modrih' pa ni bilo zadovoljnih z udarno enajsterico, ki jo je na zelenico Stamford Bridgea poslal Portugalec. Po poročanju The Suna je zato Villas-Boas s strani Abramoviča dobil zeleno luč, da poleti popolnoma prevetri slačilnico. "Ob Alexu in Nicolasu Anelkaju, ki sta že zapustila Chelsea, naj bi se na izhodnih vratih znašli še Frank Lampard, Didier Drogba, Florent Malouda, John Obi Mikel in Salomon Kalou. Abramovič je namreč prepričan, da je treba zamenjati precej staro moštvo in se je odločil namesto igralcev podpreti trenerja. Česa podobnega v minulih letih sicer niso bili deležni Luiz Felipe Scolari, Claudio Ranieri, Avram Grant in Carlo Ancelotti, ki so zaradi nezadovoljivih rezultatov morali zapustiti Stamford Bridge," so zapisali pri omenjenemu časniku. Lastnika Chelseaja naj bi Villas-Boas očaral s svojo neposrednostjo glede reševanja sporov v slačilnici in tako (vsaj za zdaj) še zmeraj popolnoma zaupa njegovemu projektu.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 59
 
xyt 30.12.2011 18:28:50
Kmalu bo končal isto kot ste napisali v članku: Luiz Felipe Scolari, Claudio Ranieri, Avram Grant in Carlo Ancelotti.
Več komentarjev