Nogomet

Vroči Mahrez bi rad ostal lisjak, Bocelli bo izpolnil obljubo in zapel na Leicestrovem stadionu

Leicester, 06. 05. 2016 10.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Eden najbolj slavnih tenorjev na svetu Andrea Bocelli bo izpolnil obljubo, ki jo je dal svojemu prijatelju Claudiu Ranieriju, in v soboto popoldne zapel na stadionu Leicester Cityja King Power. Italijan bo zapel pred jutrišnjo tekmo z Evertonom. Dobra novica za navijače lisic je tudi, da je Riyad Mahrez izrazil željo, da ostane v klubu.

Svetovno znani italijanski pevec Andrea Bocelli je prijatelju Ranieriju obljubil, da bo zapel na stadionu lisic, če Leicester City osvoji naslov angleškega prvaka. Potem ko sta Jamie Vardy in druščina senzacionalno postala prvaka že dva kroga pred koncem prvenstva, bo Bocelli izkoristil prvo priložnost, da zapoje na stadionu King Power. In ob kakšni priložnosti: ko bodo navijači lisic lahko pozdravili svoje ljubljence in skupaj proslavili osvojitev naslova. To bo sicer zadnja tekma Leicestra na domačem stadionu v letošnji sezoni, saj v zadnjem krogu gostujejo na Stamford Bridgeu, kjer jih čaka tekma s Chelseajem.

Mahrez bi rad ostal
Dobra novica za navijače Leicestra pa ni zgolj nastop svetovno znanega operna pevca Bocellija, temveč tudi, da je vezist Riyad Mahrez, za katerega vlada izjemno zanimanje med evropskimi velikani – zelo glasne govorice so bile, da si ga v svojih vrstah želi slovita Barcelona –, izrazil željo, da ostane del Leicester Cityja tudi v prihodnji sezoni, ko bodo lisice branile naslov v Premier League, za nameček pa prvič v zgodovini kluba igrale v skupinskem delu Lige prvakov. Alžirec je bil izbran za najboljšega nogometaša angleške lige po izboru nogometašev, po poročanju Telegrapha pa naj bi Mahrez podpredsedniku kluba Aiyawattu Srivaddhanaprabhaju že dejal, da želi za Leicester odigrati tudi prihodnjo sezono. "Vse skupaj je odvisno od igralcev in klubov, ki si jih bodo želeli v svojih vrstah, toda za zdaj nimamo politike, da bi igralce prodali, niti nimamo kakršnih kolih težav z denarjem," je obrazložil Srivaddhanaprabha.

Za Mahreza se zanimajo sloviti klubi, a Alžirec bi rad ostal del lisic.
Za Mahreza se zanimajo sloviti klubi, a Alžirec bi rad ostal del lisic. FOTO: AP
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

drimtim
08. 05. 2016 12.04
ko se izjavi bi rad ostal,je to olepševanje odhoda pri navijačih
7strel
06. 05. 2016 18.42
-8
Nevem zakaj nebi hotel v barco ?? sanje vsakega nogometaša
plat84
06. 05. 2016 16.32
+1
Če bi si ga tako močno želeli bi ga tudi dobili...redki se lahko uprejo klicu Kataloncev, enako velja za Galaktike...
sp9s
06. 05. 2016 12.11
-6
puta barca ole ole!
Profiil
06. 05. 2016 14.41
+5