Williams: Nisem namerno streljal v RVP

Branilec angleškega nogometnega premierligaša Swansea Ashley Williams se na vse mogoče načine trudi, da bi javnosti pojasnil, da ni nalašč v glavo z bližine zadel Robina van Persieja (Manchester United).

Najbolj vroča nogometna tema na Otoku se odvija na relaciji Swansea – Manchester. Branilec zasedbe iz Walesa Ashley Williams mora nenehno odgovarjati na novinarska vprašanja, kot so, ali ste namerno v glavo zadeli Robina van Persieja oz. zakaj ste namerno v glavo zadeli napadalca Manchester Uniteda. Omenjeni je o neljubem dogodku takoj po obračunu povedal, da njegova namera ni bila, da bi ga zadel v glavo, ampak le, da bi žogo umaknil iz kazenskega prostora.

Ashley Williams

Robin van Persie je želel po neljubem dogodku obračunati z Ashleyjem Williamsom. (Foto: Reuters)

"Ferguson je po končanem dvoboju dejal, da bi lahko ubila van Persieja, ampak to je njegovo mnenje. Vsakdo lahko misli, kar hoče, jaz pa sem se skušal za dejanje opravičiti že na terenu, vse skupaj pa je preraslo v prerivanje, še preden sem uspel v nameri. Žogo sem brcnil v besu in dejstvo je, da ga nisem želel zadeti v glavo. Razumem, zakaj se je van Persie razjezil, saj bi jaz enako reagiral, če bi se meni zgodilo kaj podobnega," je dejal Williams in sporočilo na to temo "odložil" tudi na Twitter: "Razumljivo, da nisem namerno streljal v van Persieja. Hvala Waynu Rooneyju, ki me je pri tem podprl."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 73
Rossi 46 25.12.2012 09:02:03
kje je pa posnetek aja ni real oz .barca
Več komentarjev