Nogomet

Zvezdnika s Parka princev zakopala bojno sekiro: 'Želim si, da bi Zlata žoga romala v roke Neymarja'

Pariz, 10. 10. 2017 17.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Parižani po osmih krogih francoske Ligue 1 ostajajo neporaženi, za kar sta v velikim meri zaslužna Edison Cavani in Brazilec Neymar. Dvojec je očitno le zgladil začetne nesporazume, saj je Urugvajec priznal, da bi Zlato žogo privoščil prav moštvenemu kolegu Neymarju.

Prvotni spori v francoskem nogometnem velikanu Paris Saint Germainu so očitno zglajeni. Velika zvezdnika Edinson Cavani in Neymar sta zakopala bojno sekiro, sedaj pa na vsa usta hvalita drug drugega. Nič drugače ni bilo niti ob nominacijah za Zlato žogo, v ožji krog pa so se prebili kar trije člani slovitega PSG-ja, poleg Brazilca in Urugvajca še mladi Kylian Mbappe.

Neymar v vrstah PSG-ja blesti, v francoskem prvenstvu je dosegel že šest zadetkov.
Neymar v vrstah PSG-ja blesti, v francoskem prvenstvu je dosegel že šest zadetkov. FOTO: AP

"Govoril sem z Neymarjem in mu povedal, kar mi je ležalo na duši, vendar so to stvari, ki ostanejo v slačilnici. Teh stvari ne bom delil z vami, naj ostanejo med nama. Zdi se mi prav, da vsi v ekipi sledijo najinemu zgledu, saj se bomo le tako lahko skupaj borili za moštvene cilje. S temi bodo prišle tudi individualne nagrade, saj uspeh ekipe pomeni, da prav vsak člen dela dobro," je zaupal novinarju urugvajskega Ovaciona.

Brazilski zvezdnik je po odhodu iz Barcelone stopil iz sence Lionela Messija, kar bi mu lahko ob dobrih predstavah zagotovilo tudi laskajočo lovoriko najboljšega nogometaša. Slednjo bi mu privoščil tudi Cavani: "Če imamo v moštvu najboljšega igralca je to velika pridobitev tudi zame. Želim si, da bi Zlato žogo dobil prav Neymar, saj to pomeni, da bo dosegel še veliko zadetkov in nam pomagal do zmagoslavja. Vse kar si želim je zmaga, to je edino kar me zanima."

 

 

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
11. 10. 2017 11.29
+0
odvratnež Neymar spet dela shranje...pričakovano...
Mamba4Life
11. 10. 2017 10.53
+4
dokler igrata ronaldo in messi, neymar ne bo vidu zlate žoge niti od blizu...mogoče če bo na podelitvi u prvi vrsti sedu bo še najbližje
ehjaehja
11. 10. 2017 05.41
+0
končno pobotanje,zdej pa bodo mleli use pred sabo razen seveda madridskega reala
nemeJungat
11. 10. 2017 11.10
-2
RUBEŽ
10. 10. 2017 21.32
+6
Kaj vse je zmožen narediti denar ? Kaj ne?.
fafajonka
11. 10. 2017 18.05
Marsikaj si lahko obrišeš z njim.............če ga imaš veliko...........<:-D
CURVANORD Zanetti
10. 10. 2017 20.29
+2
Sanje so dovoljene