Nogomet

Zaradi nesoglasij z Guardiolo želi zamenjati klubsko okolje

Manchester, 15. 05. 2019 21.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Napadalno usmerjeni vezist Manchester Cityja Leroy Sane bo očitno v kratkem zamenjal klubsko okolje. Po večkratnih nesoglasjih s trenerjem Josepom Guardiolo si od klubskega vodstva želi gosposkega dogovora glede (sporazumne) prekinitve pogodbe.

Kot poročajo številni otoški in nemški mediji, je vodstvo münchenskega Bayerna, ki se močno zanima za usluge nemškega reprezentančnega napadalno usmerjenega vezista Leroya Saneja, že dobilo zeleno luč za začetek pogajanj z vodstvom kluba iz modrega dela Manchestra.

Vodstvo slednjega je sicer pred časom izrazilo (trdno) stališče, da si želi zadržati odličnega nogometaša v svojih vrstah, a po drugi strani ne želijo priti do točke, ko bi lahko 23-letnik brez odškodnine zapustil Etihad (po izteku pogodbe leta 2021). "Trenutno stališče Manchester Cityja glede statusa Leroya Saneja je pragmatičen. Omenjeni nogometaš je že zavrnil niz ponudb klubskega vodstva za podaljšanje obstoječe pogodbe, ki mu poteče po koncu sezone 2020/21. Športni direktor Cityja Txiki Begiristain ne želi preveč tvegati in se posledično znajti v situaciji, ko bi Sane počakal in oddelal pogodbo do konca, s čimer bi klub ostal brez načrtovane odškodnine ob prodaji. Zato je že nekaterim ljudem iz kluba zaupal, da se zna zgoditi, da bo Saneja prodal že po koncu iztekajoče se sezone," so med drugim zapisali v Daily Recordu.

Leroy Sane želi zamenjati klubsko okolje. Mnogi ga že vidijo v dresu münchenskega Bayerna.
Leroy Sane želi zamenjati klubsko okolje. Mnogi ga že vidijo v dresu münchenskega Bayerna. FOTO: AP

"Sane je nezadovoljen s svojim statusom v moštvu, kar je jasno in glasno že večkrat povedal strategu Josepu Guardioli, s katerim nista v najboljših odnosih," še poročajo mediji.   

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mariomandzukic
16. 05. 2019 11.36
+4
sane je napadalec,ne vezist..od zacetka svoje karijere igra v napadalni trojki,kot krilni napadalec..njegov forte je hitrost,driblingi,zakljucki akcij,.,ni mi jasno zakva eni nogometase,katerim je naravna pozicija v napadalni trojki tretirajo kot napadalne veziste
ForzaJuve
16. 05. 2019 10.00
-4
pa ti si real, pridi v Juve
delbond
16. 05. 2019 07.12
-17
vrhunski igralec, pridi v Real deček..
klokcar
16. 05. 2019 07.02
+31
Sane je vrhunski