Nogomet

Zidane frustriran po remiju: 'Zdaj vsaj ne bomo več govorili o rekordu'

Madrid, 22. 09. 2016 12.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zinedine Zidane je imel na voljo udarni napad BBC, a se Realu ni izšlo v lovu na zmago in rekord po številu zaporednih zmag v španski ligi. Galaktiki so proti Villarrealu le remizirali na Bernabeuu. V ospredju je bil kapetan Sergio Ramos, ki je bil "režiser" obeh golov.

Sergio Ramos je poskrbel za oba gola na tekmi.
Sergio Ramos je poskrbel za oba gola na tekmi. FOTO: AP

Madridski Real je na bil na dobri poti do na videz nedosegljivega rekorda, ki ostaja v lasti Barcelone. Kar šestnajstkrat zapored je pred nekaj leti uspelo zmagati Barci pod vodstvom Pepa Guardiole. Real je bil blizu, a jih je pri sedemnajstem poizkusu ustavil Villarreal. Galaktiki so zmagovali vse od februarja letos, včeraj pa so le remizirali z rumeno podmornico in počakati bodo morali na novo priložnost. Kapetan belega baleta Sergio Ramos je bil naprej tragična figura, saj je nespametno zakrivil enajstmetrovko iz katere je Villarreal povedel. A nato se je odkupil z golom po strelu z glavo za izenačenje.

Francoski strateg Zinedine Zidane po tekmi razumljivo ni bil preveč zadovoljen: "Prvi polčas je bil res slab, manjkalo nam je zagnanosti. To se dogaja in ni prvič, a to nas je na koncu stalo boljšega rezultata. V drugem polčasu sem bil zadovoljen. Individualne napake so del nogometa, to je težko spremeniti. Zdaj vsaj ne bomo več govorili o rekordu." Na novinarski konferenci po tekmi je še dejal: "Osredotočili se bomo na naslednjo tekmo, nekaj stvari moramo spremeniti, posebej začetke tekem. Vedno te stane veliko energije, ko moraš loviti ugoden izid."

Zidane je imel na voljo celoten napadalni trio BBC, saj sta se po poškodbi vrnila Gareth Bale in Cristiano Ronaldo, ki pa je bil skorajda neopazen, ker so opazili tudi španski mediji v poročilih po tekmi. Portugalec je dobil slabe ocene, najboljše sta bila ocenjena Toni Kroos in James Rodriguez in tudi rezervist, ki je vstopil, Alvaro Morata. Zidanje je o Ronaldu dejal: "Kar se tiče Cristiana, je bil pomemben za nas, tako kot vedno. Pomembno je, da je z nami na igrišču. Vedno si želi doseči gol. Skrbelo bi me, če ne bi mogel igrati zaradi poškodbe. Zanj je pomembno, da se vrne v formo, ko z lahkoto dosega gole."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgraj
22. 09. 2016 16.06
+0
ZIdan glede igre Ronalda , komentira , da je zanj pomembno le to ,da je dovolj že to , da je na igrišču in pričakuje , da se bo čimprej vrnil v svojo strelsko formo . S tem komentarjem je povedal med vrsticami , da ga praktično ne more zamenjati in da on sam nima moči to stroirti. Tud , i če strelska forma, ne bo vidna in ne bo napredka tudi v sami. igri , ima kljub temu zagotovljeno mesto v prvi ekipi Reala Ko imaš enkrat slavo in bonus, postaneš brezsmrten, do konca športne kariere .
Busshes
22. 09. 2016 16.20
+1
Kaj ti bi dal CR na klop??? Igralca, ki ima lahko velik vpliv ne moreš dati na klop... Slej ko prej bo ujel formo. Isto jo pri Barci z Messijem to sta odlična igralca in dokler ne bosta postala 12 igralca nasprotne ekipe bosta imela mesto v 1. postavi
sportko47
23. 09. 2016 09.44
+0
Točno tko s simuliranjem prekrškov ustvari 30 % priložnosti za Real ...je zelo koristen brez dvoma, zlata žoga ga čaka...
apodgraj
24. 09. 2016 08.52
Messi je že kar nekaj tekem sedel na klopi za rezervo .New vem kaj pomeni biti dvanajsti igralec nasprotne ekipe ? Morda to , da igra slabo in je neviden in praktično ,da njegova ekipa igra samo z desetimi igralci .To mi je poznano iz ni nič kaj novega . V takem primeru , se vidi moč in vpliv trenerja , če se odloči za zamenjavo .
Kollerik
22. 09. 2016 14.49
+7
Izenačitev (vsaj v nekaterih stvareh) z Barco, ki je zadnja leta definitivno najboljše moštvo na svetu.... je najvišji možni uspeh, za kaj več pa itak niso več sposobni. Kljub naklonjenim sodnikom, žrebom in milijonom.
apodgraj
22. 09. 2016 15.53
+8
Če bi dosegli ta rekord , potem , bi se zopetr nekdo trkal po prsih in si lastil avtorske pravice tega rekorda. BBC je bil neopazen in kdo med njimi še posebno slab. MIslim , da ni potrebno veliko modrosti , da ugotovimo kdo. Bilo pa bi dobro , da bi se vse te tekme slabih igre nekaterih igralcev-zvezdnikov registrirajo ozroma zabeležijo. Kar nekaj takih tekem smo že videli in seznam slabih igre postaja vse daljši .
fafajonka
22. 09. 2016 13.20
+9
Če včeraj nismo dosegli tega rekorda, ga bomo pa jutri.....je rekel bolj znani Portugalec pri Realu........:D