Nogomet

Zidane po veličastni zmagi na madridskem derbiju: Zlata žoga je Cristianova! Ronaldo odgovarja: Želim si je

Madrid, 20. 11. 2016 14.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V 12. krogu španske La Lige je bil na stadionu Vicente Calderon na sporedu veliki madridski derbi med Atleticom in Realom. Prepričljive zmage so se veselili aktualni evropski prvaki, ki so po zaslugi Cristiana Ronalda, ki je dosegel hat-trick, slavili s 3:0. Trener galaktikov Zinedine Zidane je prepričan, da si je prvi zvezdnik ekipe s to predstavo dokončno zagotovil naziv najboljšega nogometaša za letošnje leto.

Zinedine Zidane je prepričan, da bo naziv za najboljšega nogometaša leta, zanesljivo pripadel njegovemu varovancu.
Zinedine Zidane je prepričan, da bo naziv za najboljšega nogometaša leta, zanesljivo pripadel njegovemu varovancu. FOTO: AP
Madridski Real je v 12. krogu španske Primere Division z visokih 3:0 slavil na mestnem derbiju z Atleticom in po spodrsljaju Barcelone proti Malagi (0:0), še povečal prednost na vrhu prvenstvene lestvice. Beli balet ima namreč štiri točke prednost pred večnimi tekmeci iz Katalonije. Atletico pa je po slabem nizu rezultatov celo padel na peto mesto in je pri  21 točkah, kar je devet manj od mestnega tekmeca. Na Vicente Calderonu je sicer kritike, ki so ga v zadnjem času ostro napadali, utišal Cristiano Ronaldo.
To sezono sem storil vse, Osvojil sem Ligo prvakov, osvojil sem evropsko prvenstvo. Toda glasovnje ni odvisno od mene in ne želim se obremenjevati s tem.Če me sprašujete, ali si želim osvojiti Zlato žogom je moj odgovor: ja, želim si. To leto je bilo res izjemno. Je moja najboljša sezone brez dvoma. Cristiano Ronaldo

Portugalec je namreč trikrat poslal žogo za hrbet slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka in tako dosegel že 39. hat-trick v dresu Reala. Slovenca je enkrat tudi premagal z enajstmetrovke, kar je storil že v letošnjem finalu Lige prvakov, kjer je s svojim zadetkom tudi zagotovil galaktikom enajsti evropski naslov. Portugalec ima za seboj sicer sanjsko sezono, saj je v njej poleg Lige prvakov, osvojil še naslov evropskih prvakov s Portugalsko, potem ko je s soigralci julija letos v Parizu premagal Francijo. S svojimi predstavami si je zopet prislužil nominacijo za najboljšega nogometaša na svetu, oziroma Zlato žogo, ki jo skupaj z revijo France Football podeljuje mednarodna nogometna zveza (FIFA). Portugalec se za nagrado poteguje še z dvema znancema s španskih nogometnih zelenic, in sicer večnim rivalom Lionelom Messijem in Antoinejem Griezmannom, ki je član Atletica. Lani je ta naziv sicer prejel prav Messi, ki je tudi rekorder po številu naslovov. 

Cristiano je naziv za najboljšega nogometaša leta prejel že v letih 2008, 2013 in 2014.
Cristiano je naziv za najboljšega nogometaša leta prejel že v letih 2008, 2013 in 2014. FOTO: Reuters

Toda po mnenju klubskega trenerja in nekdanjega dobitnika prestižne nagrade Zinedina Zidana, je prav CR7 prvi favorit za osvojitev laskave lovorike, ki jo je v preteklosti osvojil že trikrat. Da je četrta Zlata žoga praktično njegova je po tekmi z Atleticom napovedal Zidane, ki je dejal, da je s fantastično predstavo proti Colchonerosom, dokončno odločil tekmo za prestižno nagrado. "Nikoli nisem podvomil, da je Cristiano najboljši in tekma z Atleticom zapira vrata tej debati. Zlata žoga bo njegova. Nikoli nisem dvomil. Nisem si premislil zaradi teh treh zadetkov. Vse je pokazal že v lanski sezoni, to pokaže na vsaki tekmi. Veliko zahtevamo in pričakujemo od njega, toda on je nad vsemi," je takoj po tekmi povedal Zidane, ki je trdno prepričan, da bo njegov varovanec 11. januarja še četrtič v svoje roke dobil prestižno Zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu. Francoski strateg je sicer še pokomentiral zmago nad mestnim rivalom in bil z videnim s strani svojih varovancev več kot zadovoljen. "Ne vem, če je bila to naša najboljšega tekma to sezono, ampak to je velika zmaga proti izjemno zahtevnemu nasprotniku. Zadovoljen sem s pristopom. Malo ekip se lahko pohvali s tem, da pride na ta stadion in doseže zmago s 3:0," je še povedal Zidane. To je bil sicer zadnji prvenstveni madridski derbi na mitskem Vicente Calderonu, saj se Atletico po koncu sezone seli na povsem nov objekt, zato zagotovo ta zmaga Realu pomeni še toliko več.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (170)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Felipao
21. 11. 2016 21.43
+2
Realovski propagandni stroj že deluje s polno paro. Ko je Messi pred časom zabil hat trick so to mirno spregledali, ko pa zvezdniku Cristianu Aveiru žoga pade v gol po odbitku od zidu, zabije gol po simuliranem penalu in po genialni podaji Balea zabije s treh metrov, takrat je pa že kar genij vseh genijev. To ni več smešno, to je že žalostno, da morajo nekoga tako povzdigovati med zvezde.
VENI-VIDI-VICI
21. 11. 2016 13.45
+1
ZZ samo preko medijev lobira na tiste, ki glasujejo pri tem, da nekdo dobi zlato žogo in je izbral pač ta trenutek, saj drugače sam sigurno ne bo sklical novinarske konference , da bi to povedal. Pač prilika naredi ... (tatu). Zgleda, da pa ima ZZ tudi Alzhaimerja, ..... kaj pa tekme do sedaj, kje je bil ta njegov ljubljenec.
JAMAN
21. 11. 2016 09.30
+1
Ronaldo vs. Messi ali Messi vs. Ronaldo, kdo od njiju bo dobil zlato žogo, o tem nihče od nas ne bo odločal in nihče od nas nima niti najmanjšega vpiliva, razen da se na forumih prepucavate. Letos po vsej verjetnosti Ronaldo, glede na Ligo prvakov in evropsko prventstvo, nimaš kaj tako je. Drugače pa za meni niti ni fer, da je zlata žoga rezervirana samo za "zabijalce" golov, tako Ronaldo kot Messi ali kdo drug nista nič brez ekipe, ki jima žogo pripeljejo v pozicijo za strel, jst bi tako opevano zlato žogo ne samo letos tudi v preteklosti podeljeval tudi vratarjem, obrambnim, veznim ali bočnim igralcem in vnesel pravilo, da jo lahko vsak v karieri dobi le 1x. Kar se pa tiče teh vaših neprestanih primerjav Ronaldo je NAREJEN igralec, prigaral je do forme v kateri je, Messi pa je ROJEN talent-igralec in si niti ne predstavljam, če bi on tako garal in treniral kot Ronaldo, potem pa bi bil nekaj svetlobnih let pred vsemi
apodgraj
21. 11. 2016 09.58
+3
Jaman- po tvojem komentarju sodeč , sem preprčan , da nisi gledal teh tekem , v katerih bi naj blestel in si zaslužil ta naslov .
Kollerik
21. 11. 2016 11.48
+3
jamči, treba si bo tekme ogledat, pol pa nabijaj. Messi je brez vsakega dvoma bolj vsestranski.
Kollerik
21. 11. 2016 11.59
+2
Sta pa bil zamivi predvsem dve dejstvi, fantastična obramba Reala (kapo dol!) in ofenzivna igra AM-ja, ki je v nasprotju z njihovo tradicijo, kar je tudi rezultiralo večjo šanso za gol nasprotnika. Kakorkoli, prerojeni RM zna biti trd oreh za barco, zato upam, da je Enrique vzel mušter, ter da bo Iniesta do el clasica že nared.
grozjak
21. 11. 2016 08.49
+4
zlata žoga???? samo dva sta trenutno na svetu, ki si jo zaslužita. In ta dva se med sabo spoštujeta precej bolj, kot nekateri tule, ki od tega nimajo prav nič..........
Chaparral M
20. 11. 2016 21.58
+2
Provokatorji lahko pišete kar hočete v nedogled. Tekma je končana. Točke so tukaj, če hočete ali ne, pogled na lestvico pa boli, boli in še bo bolel. Kot sem že večkrat napisal, CR je v življenju USPEL, vam pa ostanejo le sline, žalitve, provokacije in sanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ............................................................
grozjak
21. 11. 2016 08.44
+2
no ja, saj še pol sezone ni za nami........je pa res, real trenutno raztura, barca pač ne, atletico pa tako ali tako ne bo zdržal dveh front.....
apodgraj
21. 11. 2016 08.46
+1
Če je ta sezočna za Ronalda najb olčjša , potem se rfesnikčno sprašujem zhaka
apodgraj
21. 11. 2016 09.30
+4
Če je ta sezona za Ronalda ena najboljših do sedaj , potem se sprašujem zakaj je prejel tri "Zlate žoge". Tudi izjava trenerja Zidana presentljiva , pristranska iz nerazuljmjiva . Samo za eno po njegovem dobro tekmo , ne moreš osvojiti naslova najboljšega nogometaša na svetu . V šoli spricaš ali lenariš večji del leta , na koncu pa z petico , želiš končati leto z odliko .Po Zidanovi izjavi je moč sklepati , ko da je Ronaldo sam premagal Atletico . Vsi trije goli so bili srečno naključje . Prvi gol darilo obrambnega igralca , drugi gol velika pomoč sodnika in tretji na na krožnik servirana podaja Bale- žogo samo porinil v gol . Kje pa je bila njegova igra skozi vso tekmo - ni je bilo. Ne vem zakaj trener toliko pozornost posveča ravno Ronaldu , kaj ekipa Reala ni kolektiv in drugi igralci ne igrajo za skupno zmago . Morda pa ima Ronado tako veliko moč pri Realu , da se trener ZIdan ne more z njim postaviti v enakopraven odnos . Ko je Ronaldo predčasno zapustil igrišče, njegovo mrki obraz v objemu s trenerjem , nam pove veliko in samo to - da ga je zamenjava presenetila in bil zato razočaran. Verjetno zato , ker mu je preprečil , da bi še dosegle kakšen gol in postal vodiln na lestvici najboljših strelcev.
VENI-VIDI-VICI
21. 11. 2016 13.39
-1
Barbarezo
20. 11. 2016 21.33
+1
bravooooooooooooo REAL MADRID !!!!
StarDeluxe
20. 11. 2016 20.33
-8
Spet pomoč sodnikov kristinotu da lahko ujame Messija v zadetkih, edino tako lahko tekmuje z Messijem drugače ni sposoben.
bobrock46
20. 11. 2016 20.59
+1
Seveda, zato mu niso priznali regularnega gola
VaSi4658
20. 11. 2016 21.04
-2
Mu ne morejo vsega senkati. Že penal je bil preveč očiten.... heheh
265004
20. 11. 2016 19.01
+0
trend in zanetti,Zidane je potegnil Ronalda ven samo zato,da mu stadion skandira.Drugače si ga pa ne upa,da ne bosta imela lažnih upanj.Me pa veseli da ste po tej tekmi v evforiji,saj je tako pravilno.Dolga doba je že odkar gledate v hrbet Barci.Ampak sezone je še dolga.Mene zanima, kako bo od aprila naprej.
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 20.09
+3
Dragi Sempre z moje strani je bilo misljeno sarkasticno,v hrbet in zatilje pa jaz gledam samo svojo zensko pri dolocenem polozaju, brez skrbi se bo tudi tvojemu Suarezu odprlo pa bos boljse volje
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 20.12
No Ardo sem odpisal ded se je zgubil mel je par prebliskov to pa tudi vse
265004
20. 11. 2016 20.59
+0
hahaha zanetti ,a te je malo zaneslo?sej to je samo forum,ne bit užaljen za tak komentar.Pa še kot berem Real ni tvoj prvi klub.Drugače pa jaz Suareza gledam kot igralca Barce,Messija pa kot daleč najbolj popolnega nogometaša današnjega časa.
bobrock46
20. 11. 2016 21.01
+3
Kvečjemu obratno, Barca že nekaj časa gleda v hrbet Reala
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 21.29
Mah to je pac tvoje mnenje mene bolj mantra mantranje zoge okrog milanovega kazenskega prostora,zgleda da bo bednih 0:0
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 21.30
+1
R.M.Club
20. 11. 2016 21.52
+0
sempre, ti očitno ne veš kaj pomeni biti popoln igralec,...
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 22.12
+1
Takih ze dolgo ni da bi bili super vsestranski igralci in po vrhu ljudje z neizmerno pripadnostjo klubu,velikim srcem do drugih ljudi brez skandalov in vzor mladim nogometasem
265004
20. 11. 2016 18.53
+3
to je res neverjetno,kako se Ronaldo in cel Real ukvarja s to zlato žogo.Po teh izjavah se vidi,koliko komu to pomeni.Namesto da bi komentirali tekmo,komentirajo zlato žogo.Saj razumem ,zdaj je čas,ker od aprila ni bilo tekme ,kjer bi Ronaldu lahko skandirali MVP.In zdaj si na podlagi ene tekme podeljujejo zlato žogo.Če jo dobi Ronaldo,bo to najbolj nezaslužena zlata žoga v zgodovini.Jaz si bom to sigurno zapomnil za zmeraj.Trije kandidati bi morali biti Messi,Griezman in Bale.Za včerajšno tekmo pa bi zlato žogo moral dobiti Zidane.Končno je naredil tisto kar že vseskozi pišemo.Ronalda je umaknil iz igre in jo prepustil Modriču in Bale-u.Ronalda je pomaknil v sredino in mu naročil,naj brcne žogo v gol ko prileti do njega.To smo pisali že v preteklosti,da je Ronaldo nekoristen na krilu.Čudno,da je Zidane to spoznal šele sedaj.Če bo tako igral naprej bo Real nevaren.Drugače pa čestitam Realu za zmago,ki je bila popolnoma zaslužena!
Paštašutar
20. 11. 2016 19.19
-9
Mamo dve najbolj nezasluzeni zlati zogi!! Obe je osvojil lESSI !!!Se pravi,v letu 2009 smo bili prica najvecji nogometni kraji v zgodovini sodobnega nogometa!! Na povratni tekmi Chelsea-fARSA sodnik enostavno ni piskal stirih enajstmetrovk za Chelsi !!!!! Stiri 4, ne enega !!! Vemo kaj je ta tekma prinesla fARSI in lESSIJU v nadaljevanju leta !!!!! Se bolj zalostna je zgodba za leto 2010!!!!
265004
20. 11. 2016 19.28
+6
pašta,vidm da znaš uporabljat klicaje,pri pisanju črk ti pa ne gre ravno najboljše.Ampak se popravljaš.Takšna skropucala,kot si pisal pred časom zdaj ne vidim več.To,da ti je nogomet igra,ki je oddaljena približno dva metra od tvoje glave že dolgo vem.Pa vendar si kar dobro napisal.Deloma se celo strinjam s tabo.Samo kdo za boga je IESSI se sprašujem in kaj je to fARSA???
Paštašutar
20. 11. 2016 19.40
-1
Leta 2010 mamo pa takole!! Vesli Snajder skoraj sam pripelje Inter do naslova evropskega prvaka in repko v finale svetovnega prvenstva in glej ga zlomka finalno tekmo je odlocil Andres Injesta,ki je to leto osvojil vec lovorik kot lESSI !!! V Juzni afriki se dandanes ne vedo ali je lESSI takrat sploh igral !!!
Paštašutar
20. 11. 2016 19.56
-2
Pa da ne boste mislili da sem toj enostranski !! Ne tudi Ronaldo si jo po mojem mnenju ni zasluzil za leto 2014 !!! To je bilo leto Angela di Marije,ki je bil eden najzasluznejsih za evropski naslov Reala!! Argentinsko reprezentanco je dobesedno sam pripeljal v finale svetovnega prvenstva v Braziliji !! In se sreca da v finalu ni igral,kajti ob morebitni zmagi Argentine bi zlato zogo dobil,ne boste verjeli,spet lESSI !!!! Je pa res,da je dosegu dva gola proti Iranu !!!!
Antena92
20. 11. 2016 20.05
+2
Di Maria je dobesedno sam pripeljal Argentino v finale? Če Messija ne bi bilo, niti iz skupine ne bi prišli. Odštej gole, ki jih je dal, in izračunaj.
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 20.11
-2
Sempre 2010 cista kraja Sneijder bi jo moral dobiti po igrah itd a takrat ste rekli da veljajo kdo je dal najvec golov tisto sezono,no pa pol naj se velja to sezono pa naj si to nagrado zataknejo nekam in je ne podeljujejo vec
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 20.16
-2
2013 tudi nezasluzeno pac se je oni stari stric odlocil da ne more nenehno podelit nagrade svojemu ljubjencku da se mora osrecit nekoga drugega ker je bilo ze vse prevec forsirano
StarDeluxe
20. 11. 2016 20.29
+4
Ne zamerte paštetarju, možgani se mu še razvijajo in zgleda da bo še dolgo trajalo.
Paštašutar
20. 11. 2016 21.03
-2
Barbarezo
20. 11. 2016 21.34
+2
paštašutar finale med nizozemsko in spanijo je odlocu golman Casillas .. ko je ubranil robbnu ena na ena ... lp
265004
20. 11. 2016 22.15
+1
pašta bravo,popravljaš se.Nekako si napisal realne komentarje.Preberi si še enkrat moj post in ga komentiraj.Napisal sem ,da si letos zlate žoge Ronaldo ne zasluži in ne kaj je bilo leta 2009 in 2010.Raje to komentiraj.To je kot tisto,če nam kaj ne paše obrnemo temo.Če si res navijač Reala in ne samo Ronalda,potem boš mirne vesti priznal,da si letos Ronaldo pač ne zasluži zlato žogo in da si jo prej Bale,ki je daleč bolj kompleten igralec.zanetti,če me naslavljaš komentiraj moj post in ne paštinega,ker on komentira kaj je bilo 10 let nazaj.Moj post je bil,da čestitam Realu k zasluženi zmagi in da je Zidane končno našel pravo mesto zanj,kjer bo brcal žoge v gol,ki mu jih bodo drugi-bolj kompletni igralci servirali na pladnju.
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 22.23
A vam res niti en obrambni ne velja nic da bi lahko dobil nagrado,skoda da so vsi tako podcenjeni mogoce je krivo to ker jih tudi mediji premalo omenjajo
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 22.25
-1
Sempre pa ne bit tak subjektiven se malo pa te bo na hejtanje potegnilo sploh od finala LP dalje
grozjak
21. 11. 2016 08.50
+2
paštetar, pa kdo si ti, da sodiš o zasluženih zlatih žogah????
Campeones34
21. 11. 2016 09.14
-1
@sempre, do zdej bi pa tudi ti lahko vedel, da o tej zlati žogi ne govorijo trenerji in igralci sami od sebe ampak jim novinarji zastavljajo ta vprašanja
KardinaIFrancRodeVKristusu2
20. 11. 2016 17.52
+11
Kaj je Ronaldo letos sploh naredil?.... Slikal se je s pokaloma, ki so ju osvojili soigralci, sicer pa je vse od aprila popolnoma neučinkovit, le še bleda senca samega sebe...... Na EP je rabil 50 strelov da je dosegel 3 nepomembne gole, v finalu pa je največ prispeval s sedenjem na klopi.... V LP je slika praktično identična, v polfinalu in finalu ga ni bilo nikjer..... Zlata žoga ni za najboljšega igralca novembra, ampak najboljšega v CELOTNEM LETU 2016..... Messi v vlogi vezista, playmakerja, asistenta in strelca letos enostavno NIMA KONKURENCE....
Campeones34
20. 11. 2016 18.05
-7
Campeones34
20. 11. 2016 18.08
-9
Vse te messijeve asistence in goli so ocitno prav tako nepomembni, glede na to da je osvojil le la ligo, v copi je pac imel sreco da so real izkljucili
MaunelNeuer
20. 11. 2016 18.57
-7
kardinal, to mu uspeva v barci, ka pa repka? bodi realn je pa res da CR ni več tapravi
KardinaIFrancRodeVKristusu2
20. 11. 2016 19.04
+4
Kdo pa blesti v repki???... Ronaldo nikoli ni blestel v repki.... Na EP je rabil 50 strelov da je dosegel 3 nepomembne gole, v finalu pa je največ prispeval s sedenjem na klopi................. Kdo je bil izbran najboljši igralec SP 2014?... Kdo je bil najboljši strelec na Copa America? Kdo je bil v finalu obeh tekmovanj?.... Messi, Messi, Messi.... Ronaldo pa se je samo slikal s pokalom, ki so ga osvojili Portugalci, prispeval pa ni prav nič....
Campeones34
20. 11. 2016 19.10
-3
Ne blesti v repki, a zabil največ golov za Portugalsko, ti pojma nimaš kaj govoriš
Campeones34
20. 11. 2016 19.11
-1
Kardinal, o MVP pa res nebi izgubljal besed, ker cel svet ve da je tisto bila navadna farsa, da so jo Messiju takrat podelili
KardinaIFrancRodeVKristusu2
20. 11. 2016 19.55
+3
Farsa bo, če letos Zlato žogo osvoji Cristiano Kardashian....
Barbarezo
20. 11. 2016 21.35
-5
me zanima samo kaj bi bilo ce bi messi igral v nekem drugem klubu..ocitno tega nikoli ne bomo zvedeli oz videli ali pač... do takrat je pa CR za njega BOG nogometa
grozjak
21. 11. 2016 09.29
+3
apodgraj
21. 11. 2016 09.52
+4
MInotauer- Mi živimo v sedanjosti in nas preteklost ne zanima . Podjetje si živi na uspehih iz preteklosti nima nobenih možnosti za preživetje . Tudi v sportu ni nč drugače . Vsako leto se podeljujejo nagrad za dosežke iz minulega leta , nikdar se nebi smeli upoštevati rezultati iz preteklih let . Poznamo pa primere, da se pri nekaterih nogometaših pridobljeno ( beri slava in uspehi) v preteklosti upoštevajo , ko se odloča o sedanjosti . Za tako početje ima izraz "kuhinja", ki postavlja realnost daleč v ozadje in daje prostor priviligiranim .Eden med njimi je Ronadlo . Samo na tej spetni strani ni dnevne novice , kjer ne bi bil v ospredju , kdo drug ,kot on.
Kollerik
21. 11. 2016 11.49
MaunelNeuer
21. 11. 2016 13.59
ka pa je mesi naredo na SP da so mu podelili zlato žogo? James bi si jo zaslužil, pa je ni dobil, ker pač ni mesi
buldozzer
20. 11. 2016 17.47
-11
Zdravo NIČETI!!! Kot ponavadi se tle samo pljuva po Ronaldu, ker vas resnica peče in tu lahko pljuvate kot se vam zdi. Tako izražate svojo jezo, svojo foušarijo in vse kar spada zraven. NAJ PONOVIM KRITIZERJEM RONALDA, DA STE ENE VELIKE NULE, NESPOSOBNI IN ZAFRUSTRIRANI IGNORANTI! ... ZAME JE RONALDO OSEBNOST IN JE LEGENDA VI PA NULE IN TO VAS NAJBOLJ PEČE...
LaFerrari
20. 11. 2016 18.39
+2
nula si ti bednik ko si ga mećeš na CR-ja
grozjak
21. 11. 2016 09.32
+0
toliko predanosti enemu cilju, ja, kapo dol....... buldozer +, fičo, tebi sem pa že povedal, da si pač sramota za vse, ki z veseljem spremljamo fuzbal. nisi vreden pljunka......
Kollerik
21. 11. 2016 11.49
-MARIBOR-
20. 11. 2016 17.45
+6
Ne mi reč, da se že Zidan obremenjuje z to butasto žogo. Osvojil SEM ligo prvakov, osvojil SEM evropsko...pa kaj je z tem tipom on SAM je te finalne tekme gledal z klopi - ponižujoče za vse soigralce. ON SAM...
POVEMRESNICO
20. 11. 2016 16.42
+3
HAHAHAHAHAHAHA - vic tedna. Včeraj to sploh ni bilo podobno nogometu. Prvi gol VELIKA SREČA, drugi gol PODARJEN PENAL. Naj naštevam naprej? In on naj bi dobil ZLATO ŽOGO? Ja, lahko, ampak za NAJVEČJEGA IGRALCA - GLEDALIŠKEGA, DA NE BO POMOTE.
MaunelNeuer
20. 11. 2016 17.01
-6
zlato žogo bi jaz podelil Iniesti, saj brez njega je barca pou slabša
Dany75
20. 11. 2016 18.50
-1
Podarjen penal ?? pa ti nisi resen ... al pa si gledal kero drugo tekmo ..penal je cist kot solza,pa naj bo prekrsek storjen nad bilo kerim igralcem,bi ga vsak piskal,ker je bil !
Ledo44
20. 11. 2016 16.36
+4
Včerajšnja tekma kvečjemu lahko škodi Portugalskemu simulantu kar se tiče glasovanja za zlato žogo....ker so se vsi lahko prepričali kakšen simulant in prevarant je ..glede na to, da glasujejo novinarji je lahko z včerajšnjo Hollivudski predstavo prepričal samo kakšnega Stareta in urednika tega portala ki sta močno zaljubljena v Ronaldka novinarje ki se vsaj malo razumejo v nogomet pa vsekakor ne ...
Campeones34
20. 11. 2016 16.40
+0
še kr jočeš? mater, kolko solz lahko potočiš v dveh dneh? Hujši si kot največja pi(ka tega sveta
Ledo44
20. 11. 2016 16.51
+4
Jočeti in tvoj Ronaldek ko ni gola..če si zaljubljen vanj še ne pomeni da se ne sme o največjemu simulantu v zgodovini nogometa nič napisati
Campeones34
20. 11. 2016 18.09
-3
le?o
20. 11. 2016 20.12
+2
StarDeluxe
20. 11. 2016 16.06
+7
Heheh...prvi ter tretji gol čisti zegn, drugi pa čist po kristinovo, simuliranje kot ga le on obvlada, sodnik pa pade na finto. Proslavnljanje pa čist po njegovo, najbolj hinavsko kar se da. LOL.
Campeones34
20. 11. 2016 16.41
+1
+8
Prva dobra tekma zanj od aprila naprej..od takrat je bil neviden in zelo malo zasluzen za lovoriki..cestitke za zmago
mariomandzukic
20. 11. 2016 20.50
+1
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 22.18
+2
Uh jaz sem se komaj sedaj zavzel da sta dva,oni z mehkim je fejk;-)
tepec44
20. 11. 2016 16.01
-2
Če penaldooo dobi zlato žogo bo to res sramota velika in predvsem bo to tekmovanje zgubilo na kredibilnosti....
Prodanekure
20. 11. 2016 16.32
+3
MaunelNeuer
20. 11. 2016 17.02
-2
sn2per komu bi jo ti dal? sej po moje že vem odg
tepec44
20. 11. 2016 15.59
-2
Zakaj vedno ko se penaldotu posreči dat 3 gole vsi skočijo v zrak???? messi to dela praktično vsako tekmo z izjemnimi preigravanji itd. a njemu se enkrat nekaj poserje in je najjaci xDDDD jokam hahahaha
tepec44
20. 11. 2016 16.25
+2
tepec44
20. 11. 2016 16.26
+0
kim llsung
20. 11. 2016 16.28
+1
Unicil si ga!!!!hahahaha in kaj ti bo moje ime?
tepec44
20. 11. 2016 16.30
-1
Taki ko komentirajo na tako osebni ravni naj povejo svoje ime če so tak pogumni :) oz. naj podajo svojo osebno izkaznico :)
Prodanekure
20. 11. 2016 16.33
+2
hahahahaha povej mi tvoje ime je reku :D kaj ga boste ceu 8.b razred obiskal na domu :D
tepec44
20. 11. 2016 16.36
-3
haha :) potem to pomeni da se bojiš osnovnošolca :D no saj vemo kakšni ljudje navijajo za real :D
Burt
20. 11. 2016 15.55
+3
Včeraj igralec malage za nogo prijel Piqueja to ni penal. Ko se pa ronaldo vrže v Saviča pa je to penal. Komaj čakam el-clasico da jim barca pokaže kdo je številka 1. To ni atletico madrid to je FCB .Veselijo se kot da se osvojili la ligo
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 17.56
-2
So jim pokazali na zadnjem z igralcem vec si pozabil,pa kdo ga je zabil za zmago,
ares1976
20. 11. 2016 19.12
-2
A samo tega se spovnis... selektiven spomin pa to...
CURVANORD Zanetti
20. 11. 2016 20.35
+1
Ne spomnimse tudi tistega ko je Zamorano skoraj sam pohrustal barco 5:0,pa se marsikaterega za nazaj,kot tudi iz bolj novejse zgodovine ko je Ronaldinjo pozel aplavz na Realovem stadionu,ti kot subjektivni ljubitelj nogometne igre se pa spomnis samo zmage Barcelone ostale pa namerno pozabis
StarDeluxe
20. 11. 2016 15.49
+4
Sodniki danes veselo nazdravljajo po včeraj "uspešno" opravljenem delu in prejeti mastni žepnini.