Zidanu donosnejša pogodba do leta 2020, tudi Isco ostaja del kraljeve družine za naslednje štiri sezone

Viri blizu slovitega španskega časnika AS so potrdili, da sta strateg Zinedine Zidane in Francisco Román Alarcón Suárez (bolj znan kot Isco) podaljšala zvestobo madridskemu Realu za tri oziroma štiri leta. Tako so se besede predsednika galaktikov Florentina Pereza, da bo na vsak način skušal ohraniti okostje moštva zadnjih za napad na nove lovorike, uresničile.

Po navedbah španskega časnika AS, ki se sklicuje na vire blizu kraljevega kluba, sta tako strateg belega baleta Zinedine Zidane kot tudi Isco podaljšala svoji pogodbi za vsaj naslednja tri oziroma štiri leta.

Real Madrid - 1

Zinedine Zidane je po poročanju španskega časnika AS podaljšal zvestobo kraljevemu klubu do poletja 2020. (Foto: AP)

Zidane bo tako deležen precej boljše pogodbe, ki naj bi mu vsako sezono navrgla namesto dozdajšnjih 4,35 milijona evrov 'novih' 8 milijonov evrov, medtem ko bo 26-letni vezist, vzgojen v madridski nogometni šoli, še vsaj do leta 2021 navduševal privržence aktualnega evropskega klubskega prvaka.

V vodstvu kluba ne skrivajo zadovoljstva nad Zidanovimi dosežki, odkar je januarja 2015 sedel na trenersko klop, saj je v dobrih dveh letih in pol osvojil kar šest lovorik. Vključno z zaporednima naslovoma v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju in špansko primero division, in to v vsega zadnjih 20-ih mesecih.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 110
 
zapiramvamusta 14.08.2017 05:21:13
HAHAHAAHAH KAJEEEE?!! A NITI SODNIKI NE POMAGAJO VEČ ? PONIŽALI SMO VAS! HALA MADRID
Več komentarjev