Zubizarreta: Villa januarja ne gre nikamor!

Športni direktor španskega nogometnega velikana Barcelone Andoni Zubizarreta je zavrnil namigovanja, da naj bi v zimskem prestopnem roku prodali napadalca Davida Villo, in ob tem dodal, da ključnih igralcev nikoli ne prodajajo januarja.

Nogometaši španske Barcelone so v zadnjem dvoboju letošnjega koledarskega leta s 3:1 odpravili Valladolid, po končanem dvoboju pa dočakali veselo vest, saj je zdravniško osebje s klinike odpustilo njihovega trenerja Tita Vilanovo. Sledila je še ena dobra novica, in sicer je vodstvo kluba do leta 2014 podaljšalo sodelovanje z rezervnim vratarjem Pintom.

Lionel Messi in David Villa

Lionel Messi in David Villa bosta sodelovala tudi v nadaljevanju sezone. (Foto: Reuters)

In očitno dobrim novicam v taboru katalonskega ponosa ni videti konca. Športni direktor kluba Andoni Zubizarreta je namreč zavrnil namigovanja, da naj bi v zimskem prestopnem roku klub zapustil napadalec David Villa. "Januarja bomo zanesljivo zadržali Villo. Pomembno je vedeti, da Barcelona januarja ne sprejema ponudb za zvezdnike kluba. David je nogometaš, ki zabija gole. Zdaj je pozdravil hudo poškodbo in verjamem, da bo v nadaljevanju sezone še blestel,“ je za Canal Plus povedal Zubizarreta.

Španski reprezentančni napadalec se je z Mestalle na Camp Nou preselil leta 2010, vodstvo kluba pa je moralo Valencii zanj odšteti 40 milijonov evrov.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 53
JoanGamper 25.12.2012 10:51:42
zadaj je nekaj česar mi neposvečeni verjetno ne bomo izvedeli tako hitro
ali poka v navezi villa messi ali je david stopil na žulj vilanovi in padel v nemilost
logično je da glede na formo ki jo kaže sanchez bi villa moral igrat - ampak to je moja logika ki s trenerjevo nima veze
Več komentarjev