Nogomet

Zviti Švicar: Zavrnil Mourinha in sklenil pakt s Kloppom

Liverpool, 14. 08. 2018 19.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V poletnem prestopnem roku je vrste Liverpoola okrepil švicarski reprezentant Xherdan Shaqiri. Čeprav so bili številni navijači sprva skeptični o izbiri Jürgena Kloppa, pa je Švicar z izjemnimi škarjicami razblinil vse dvome. Po zadnjih informacijah, ki prihajajo iz alpske deželice, pa ga bodo imeli privrženci redsov še nekoliko raje. Shaqirija naj bi namreč v svoje vrste vabili tudi pri velikem rivalu Unitedu, vendar pa je tehtnico v prid Liverpoola prevesil prav Klopp.

Pred tedni se je Xherdan Shaqiri za dobrih 15 milijonov evrov iz Stoke Cityja preselil v Liverpool, švicarski mediji pa so presenetili z novico, da naj bi se za njihovega sorojaka zanimalo kar nekaj klubov med drugim tudi angleški velikan Manchester United.

Xherdan Shaqiri je s svojim prvim zadetkom v dresu Liverpoola zatresel prav mrežo Uniteda.
Xherdan Shaqiri je s svojim prvim zadetkom v dresu Liverpoola zatresel prav mrežo Uniteda. FOTO: AP
Vendar pa so se rdeči vragi morali obrisati pod nosom, saj Shaqiri zaradi pogovorov z Liverpoolom ni želel imeti opravka z Unitedom. Švicarski Blick poroča, da ga je prepričala prav možnost sodelovanja s karizmatičnim Jürgenom Kloppom, ki naj bi Švicarja povsem navdušil že ob prvem srečanju.

"Že dolgo časa občudujem Kloppa, saj njegovo moštvo igra fantastičen nogomet. Tudi on je izjemna oseba. Pomembno se mi zdi sodelovati z njim in preostalimi sodelavci s pohvale vrednim karakterjem," je novinarjem pred časom zaupal švicarski reprezentant, ki je spregovoril tudi o svoji novi vlogi v klubu: "Všeč mu je moj stil igre. Pozna moje kvalitete, saj moje predstave spremlja že dalj časa. Lahko odigram v številnih vlogah v ospredju, ta raznolikost pa lahko pripomore k kvaliteti ekipe."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

//////93
15. 08. 2018 08.28
+4
Spet dokaz da ljudje bezijo od murinja haha.. no jaz bi tudi ce bi biu na njegovem mestu.. avtobus res ni zanimiv in ne spada v angl. nogomet
//////93
15. 08. 2018 08.27
+0
saciri je pravi strojcek... hiter eksploziven mocan... to rabi liverpoolu.. bo pasal glede na slog igre ki imajo..