Šport

Oktanski vikendi na POP TV!

Ljubljana, 12. 03. 2007 16.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Z marcem na svoj račun prihajate vsi ljubitelji oktanskih športov. Na POP TV bomo prenašali dirke v formuli 1 in motu GP, na naši spletni strani pa smo pripravili posebno rubriko <a href = "http://24ur.com/naslovnica/novice/motosport/index.php"target="_blank"> Moto šport</a>.

Miran Ališič
Miran Ališič FOTO: E plus

V novi sezoni formule 1, ki se začenja 18. marca 2007 v Melbournu, bo POP TV s komentatorjem Miranom Ališičem tudi tokrat v samem središču vročega dogajanja. Merjenje moči na stezah in boj za prestižni naslov svetovnega prvaka si boste na POP TV ogledali v neposrednih prenosih kvalifikacij in dirk.

Moto GP z Gabrom Keržišnikom

Gaber Keržišnik
Gaber Keržišnik FOTO: POP TV

Moto GP je najhitrejši, najbolj zvezdniški in najbolj tehnološko dovršen spektakel na dveh kolesih. V prihajajoči sezoni bo poleg Valentina Rossija potrebno računati tudi na aktualnega svetovnega prvaka Nickyja Haydena, Danija Pedroso in Lorisa Capirossija.

Borba za naslov prvaka bo zanimiva, kako pa se bo razpletlo, boste videli v prenosih dirk na POP TV.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

502638
12. 03. 2007 20.18
no lepo da se je zacel gp predvajati tudi na pop tv res super poteza, seveda sva se s starejsim prijateljem in izkušenim bivšim dirkačom alojzom pavličem pogovarjala o samem komentiranju tega športa na pop tvju ... oba sva bila mnenja da bova še naprej spremljala moto gp na eurosportu saj sta komentatorja legendarna...no in ko se je koncala serija 250ccm3 sem preklopil na pop tv... sprva sem dobil zelo dober vtis saj je uvodna odaja kar vredu, ko se je zacela dirka sem že opazil prve napake komentatorja ko pa sta se v zadnjih desetih krogih za prvo mesto potegovala le še stoner in pa rossi, komentator je naredil res veliko napak, npr... govoril o prehitevanju a ga ni bilo le kamera je spremenila kot.... na cilnji ravnini...halooooo...alešič teh napak ne dela, ampak on ima izkušnje... ok kul sej ga ne žalim ker ga ne poznam in mogoce nima izkušenj v komentiranju ali je bila pač trema... želim vam vse najbolje glede moto gp serije..jaz pa ostajam zvest eurosprtu...lep pozdrav...cmboy