Drugi športi

Andreja Klepač izgubila v prvem krogu

Wuhan, 22. 09. 2014 09.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Andreja Klepač je hitro končala nastope na teniškem turnirju WTA v kitajskem Wuhanu z nagradnim skladom 2,4 milijona dolarjev. Slovenka je v konkurenci dvojic skupaj s Španko Arantxo Parra Santonja v prvem krogu izgubila proti češko-španski navezi Klara Koukalova/Anabel Medina Garrigues v dveh nizih.

Andreja Klepač
Andreja Klepač FOTO: Reuters

Na turnirju v konkurenci dvojic nastopa tudi Katarina Srebotnik, ki je skupaj s Čehinjo Kveto Peschke druga nosilka. Srebotnikova in Peschkejeva sta bili v prvem krogu prosti in čakata na tekmici za dvoboj drugega kroga. V kvalifikacijah v Wuhanu je igrala tudi Polona Hercog, a je izgubila že prvi dvoboj proti Američanki Nicole Gibbs s 6:3, 3:6 in 2:6 ter ostala brez glavnega turnirja.

Izid, Wuhan, WTA (2.440.070 USD), dvojice, 1. krog:
Klara Koukalova/Anabel Medina Garrigues (Češ/Špa) - Andreja Klepač/Arantxa Parra Santonja (Slo/Špa) 7:5, 6:1.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.