Drugi športi

VIDEO: Đoković domov s sklonjeno glavo po porazu proti 117. igralcu sveta: 'Nikoli ne podcenjujem'

Melbourne, 19. 01. 2017 08.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min
Avtor
J.K./STA/Ž.L.
Komentarji
83

Na OP Avstralije je uzbekistanski teniški igralec Denis Ištomin pripravil eno največjih presenečenj zadnjih let in izločil drugega igralca sveta Srba Novaka Đokovića. Poslovila se je tudi tretja nosilka Poljakinja Agnieszka Radwanska, ki jo je v dveh nizih ugnala hrvaška veteranka Mirjana Lučić-Baroni. Serena Williams brez težav v naslednji krog. Zanesljivo pa se je v tretji krog uvrstil Rafael Nadal, ki zaenkrat v Melbournu kaže zelo prepričljive predstave.

Več videovsebin
  • Raonić in Dimitrov v tretji krog skupaj s Pliškovo, Cibulkovo
    02:49
    Raonić in Dimitrov v tretji krog skupaj s Pliškovo, Cibulkovo
  • Istomin šokiral Đokovića, Monfils odpravil Dolgopolova
    00:58
    Istomin šokiral Đokovića, Monfils odpravil Dolgopolova
  • Vrhunci dvoboja Serena Williams - Lucie Šafarova
    00:40
    Vrhunci dvoboja Serena Williams - Lucie Šafarova
  • Do zmag v drugem krogu tudi Rafael Nadal in Dominic Thiem
    00:43
    Do zmag v drugem krogu tudi Rafael Nadal in Dominic Thiem
Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je v paru s Španko Mario Martinez Sanchez uspešno preskočila prvo oviro. Slovensko - španska dvojica je v prvem krogu po treh nizih in dveh urah ter osmih minutah igre s 5:7, 6:4 in 7:6 (5) premagala sedmi nosilki, Nemko Julio Görges in Čehinjo Karolino Pliškovo. Klepačevo in Martinez Sanchezovo v drugem krogu čaka obračun s kanadsko - nizozemsko navezo Gabriela Dabrowski - Michaella Krajicek.

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković na velikih turnirjih še nikoli ni izgubil proti igralcu, ki bi bil na lestvici ATP uvrščen nižje od stotega mesta. Toda na letošnjem OP Avstralije v Melbournu je Srba, ki si je želel v tem letu povrniti naziv številke ena svetovnega tenisa, šokiral Uzbekistanec Denis Ištomin, 117. na računalniški lestvici. V Rusiji rojeni 30-letnik je na turnir prišel kot povabljenec in na stadionu Roda Laverja pripravil eno največjih senzacij v zgodovini tenisa terzmagal s 7:6, 5:7, 2:6, 7:6 (5), 6:4. Dvoboj je trajal skoraj pet ur, natančneje štiri ure in 48 minut. 29-letni Đoković v drugem krogu velikih slamov ni izpadel vse od leta 2008, ko se je tako hitro poslovil v Wimbledonu. S porazom Đokovića so poskočile delnice Škota Andyja Murrayja, trenutno prvega igralca sveta, ki "tam spodaj" lovi svoj prvi naslov, ki mu ga je v Avstraliji večkrat uspel preprečiti prav srbski zvezdnik. Španec Pablo Carreno Busta je po zmagi nad Britancem Kylom Edmundom verjetno pričakoval zvezdniški dvoboj, namesto katerega ga čaka zmenek z Ištominom. Že na začetku se je videlo, da na obračunu z Ištominom Đoković ne najde pravega ritma, začetni udarec je izgubil že po 15 minutah in po eni uri in 25 minutah je Ištomin že proslavljal vodstvo z 1:0 v nizih.

Neverjetno je. Premagati Novaka v petih nizih ... To je velika zmaga, vem. Nisem pričakoval, da bom delal takšne reči na igrišču. Všeč mi je način, na katerega igram. Le utrujen sem. Nisem si pa mislil, da bom zmagal proti številki dve na svetu. Pri Novaku nikoli ne veš. Tudi če je 40:0 ali 40:15 na tvoj servis, tudi takrat ti morda ne uspe, moraš se zbrati do konca. Da me je trenirala mama? Mislim, da to ni teko. Ko je tvoja družina del tvoje ekipe, je to izvrstno. Srečo sem imel, da me je trenirala mama. Dobra plat tega je, da ti trenerju ni potrebno plačevati dodatnega denarja (smeh). Kaj mi je rekla po tekmi? 'Dobro si opravil!' (smeh) Denis Ištomin po zmagi nad Đokovićem

Uzbekistanec je v tretjem nizu nevarno padel in izgubil štiri zaporedne igre, nato pa se je v četrtem nizu vrnil in v Rusiji rojeni teniški igralec je dobil morda ključno podaljšano 13. igro. Agresivni začetni udarci so leteli na vse strani, podprt z bučnim navijanjem (tega je bil v enaki meri deležen tudi Đoković) pa je Ištomin Srba dokončno zlomil z izjemnim asom, v peti igri odločilnega niza pa je ubranil svoj začetni udarec in začel proslavljati po tem, ko je Đoković žogico poslal v mrežo. "Da nisem bil intenziven? Bil sem, seveda. Igrala sva štiri ure in pol. Samo to, veste ... To je eden tistih dni, ko se na igrišču ne počutiš tako dobro, nisem imel preveč ritma, nasprotnik pa zelo dobro čuti žogico. Tako da, veste, to je šport," je bil na novinarski konferenci filozofski Đoković. "Neverjetno je, da je odigral tako dobro. Jasno je, da je igral nad svojo ravnjo. Zato mu je potrebno čestitati. Danes se mu je poklopilo veliko reči, a zasluženo je zmagal. Seveda nisem vajen izgubljati v drugem krogu Australian Opna. Vedno sem igral zelo dobro. V desetih letih sem tu osvojil šest naslovov. To igrišče mi je bilo vedno tako naklonjeno, zelo sem užival, a res je, da sem razočaran. A na koncu dneva moram to sprejeti. Nikoli pa ne podcenjujem kateregakoli nasprotnika. Ni važno, na katerem turnirju igram ali v katerem krogu. Kaj sem se naučil v tej tekmi? Da bom vzel torbe in šel domov ..."

Bolje je šlo nekdaj hudemu tekmecu Đokovića v boju za prvo mesto na svetovni teniški lestvici Špancu Rafaelu Nadalu, ki je v Melbournu slavil leta 2009. Ta je v zadnjem dvoboju dneva ugnal nekdanjega finalista Melbourna Marcosa Baghdatisa s 6:3, 6:1 in 6:3. Nadal, ki je lani zaradi težav z zapestjem predčasno sklenil sezono, v uvodu v novo potrjuje dobro formo.

Zmagoviti krik: Ištominu (na fotografiji) je v Melbournu uspel podvig kariere.
Zmagoviti krik: Ištominu (na fotografiji) je v Melbournu uspel podvig kariere. FOTO: AP

Tretji igralec sveta Kanadčan Miloš Raonić je dobil bitko odličnih serverjev proti Luksemburžanu Gillesu Mullerju, 28. na lestvici ATP. Raonić se je v tretji krog Australian Opna uvrstil z zanesljivo zmago s 6:3, 6:4, 7:6 (4). Kanadski igralec je dosegel 21 asov, neubranljivih začetnih udarcev, njegov prvi servis pa je dosegel hitrost 236 km/h. Muller tokrat ni imel svojega dne in mu njegovo sicer običajno najboljše orožje ni pomagalo; dosegel je le sedem asov. V tretjem krogu se bo Raonić, lanski polfinalist v Melbournu, pomeril s 25. igralcem sveta, Francozom Gillesom Simonom. Povratnik po poškodbi Španec Rafael Nadal je potreboval tri nize za zmago nad Ciprčanom Marcosom Baghdatisom, ki je nasprotniku odvzel vsega sedem iger. Devetj nosilec Nadal je št. 36 svetovnega tenisa odpravil za zanimiv zmenek z vzhajajočim zvezdnikom Alexandrom Zverevim. Nadal je zadnji veliki slam osvojil pred tremi leti, a tudi na četrtkovem obračunu potrdil, da je v Avstralijo prišel dobro pripravljen, čeprav je priznal, da je imel nekaj težav zaradi poznega termina.

Po pričakovanjih je noč minila v ženski konkurenci. Finalistka odprtega prvenstva ZDA Čehinja Karolina Pliškova ruski kvalifikantki Ani Blinkovi ni pustila niti kančka upanja za presenečenje in slavila s 6:2 in 6:0. Visoko rangirana Slovakinja Dominika Cibulkova, zmagovalka WTA finala in s tem ena od tihih favoritinj, pa je Tajvanko Hsieh Su-Wei odpravila s 6:4 in 7:6 (10:8). V 3. krog sta napredovali tudi lanska polfinalistka Johanna Konta iz Velike Britanije in nekdaj prva igralka sveta Danka Caroline Wozniacki. Presenečenje v ženski konkurenci je pripravila izkušena Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni, ki je v dveh nizih s 6:3 in 6:2 opravila z eno izmed favoritinj Poljakinjo Agnieszko Radwansko. Ameriška zvezdnica in prva favoritinja turnirja Serena Williams je z dominantno predstavo odpravila Čehinjo Lucie Šafarovo. Čehinja, ki jo je Williamsova porazila v finalu OP Francije, se je stežka prebila skozi prvi krog, ko je rešila več žogic za zmago, tokrat pa je bila nemočna in prvi niz izgubila s 6:3, drugega pa s 6:4. Williamsovo zdaj čaka rojakinja Nicole Gibbs, ki je v ameriškem obračunu brez večjih težav ugnala Irino Falconi s 6:4 in 6:1. Druga igralka sveta Williamsova seveda lovi zgodovinski dosežek, lahko postane prva igralka v "odprti eri" tenisa, ki bi osvojila 23 velikih slamov. Lani se Melbourne ni razpletel po njenih željah, premagala jo je še vedno prva igralka sveta Nemka Angelique Kerber, Williamsova pa je zgodovinski dosežek še ene Nemke Steffi Graf s svojim 22. naslovom nato uspela izenačiti v Wimbledonu.

Izidi:

- moški, 2. krog:
Philipp Kohlschreiber (Nem/32) ‒ Donald Young (ZDA) 7:5, 6:3, 6:0;
Roberto Bautista (Špa/13) ‒ Jošihito Nišioka (Jap) 6:2, 6:3, 6:3;
David Ferrer (Špa/21) ‒ Ernesto Escobedo (ZDA) 2:6, 6:4, 6:4, 6:2;
Gilles Simon (Fra/25) ‒ Rogerio Dutra Silva (Bra) 6:4, 6:1, 6:1;
Miloš Raonić (Kan/3) ‒ Gilles Muller (Lux) 6:3, 6:4, 7:6 (4);
Grigor Dimitrov (Bol/15) ‒ Hyeon Chung (Kor) 1:6, 6:4, 6:4, 6:4;
Richard Gasquet (Fra/18) ‒ Carlos Berlocq (Arg) 6:1, 6:1, 6:1;
Pablo Carreno (Špa/30) ‒ Kyle Edmund (VBr) 6:2, 6:4, 6:2;
Denis Ištomin (Uzb) ‒ Novak Đoković (Srb/2) 7:6, 5:7, 2:6, 7:6 (5), 6:4;
Gael Monfils (Fra/6) ‒ Aleksander Dolgopolov (Ukr/32) 6:3, 6:4, 1:6, 6:0;
Alexander Zverev (Nem/24) ‒ Francis Tiafoe (ZDA) 6:2, 6:3, 6:4;
Benoit Paire (Fra) ‒ Fabio Fognini (ITA) 7:6 (3), 4:6, 6:3, 3:6, 6:3;
Ivo Karlović (Hrv/20) ‒ Andrew Whittington (Avs) 6:4, 6:4, 6:4;
David Goffin (Bel/11) ‒ Radek Štepanek (Češ) 6:4, 6:0, 6:3;
Dominic Thiem (Avt/8) ‒ Jordan Thompson (Avs) 6:2, 6:1, 6:7(8), 6:4;
Rafael Nadal (Špa/9) ‒ Marcos Baghdatis (Cip) 6:3, 6:1, 6:3;

- ženske, 2. krog:
Karolina Pliškova (Češ/5) ‒ Ana Blinkova (Rus) 6:0, 6:2;
Jelena Ostapenko (Lat) ‒ Julia Putinceva (Kaz/31) 6:3, 6:1;
Jelena Vesnina (Rus/14) ‒ Mandy Minella (Lux) 6:3, 6:3;
Dominika Cibulkova (Slk/6) ‒ Hsieh Su-Wei (Tpe 6:4, 7:6 (8);
Jekaterina Makarova (Rus/30) ‒ Sara Errani (Ita) 6:2, 3:2, b.b.;
Caroline Wozniacki (Dan/17) ‒ Donna Vekić (Hrv) 6:1, 6:3;
Johanna Konta (VBr/9) ‒ Naomi Osaka (Jap) 6:4, 6:2;
Caroline Garcia (Fra/21) ‒ Oceane Dodin (Fra) 6:7 (3), 6:4, 6:4;
Mirjana Lučić-Baroni (Hrv) ‒ Agnieszka Radwanska (Pol/3) 6:3, 6:2;
Daria Gavrilova (Avs/22) ‒ Ana Konjuh (Hrv) 6:2, 1:6, 6:4;
Timea Bacsinszky (Švi/12) ‒ Danka Kovinić (ČGo) 6:1, 7:6 (5);
Jennifer Brady (ZDA) ‒ Heather Watson (VBr) 2:6, 7:6 (3), 10:8;
Maria Sakkari (Grč) ‒ Alize Cornet (Fra/28) 7:5, 4:6, 6:1;
Barbora Zahlavova Štrycova (Češ/16) ‒ Andrea Petković (Nem) 6:0, 7:5;
Nicole Gibbs (ZDA) ‒ Irina Falconi (ZDA) 6:4, 6:1;
Serena Williams (ZDA/2) ‒ Lucie Šafarova (Češ/61) 6:3, 6:4. 

KOMENTARJI (83)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

igy02
19. 01. 2017 18.13
-1
Naj bi poslušal Beckerja. Ampak Becker je pravi gospod. Je rekel ali jaz ali prismuknjeni Španec. In je šel.
Desno
19. 01. 2017 17.23
-1
bedarija,,,naslednji krog istomin izpade proti kr enmu bedniku
Die einemaister
19. 01. 2017 18.11
-1
sploh nima veze antipatika je u Be ograd poslau, oz u Monte CArlo
Mariborrrrrrrrr
19. 01. 2017 20.38
-1
Die einemaister
20. 01. 2017 16.24
+1
"Z Tabo"?? Ti si pa verjetno največ do 5 razreda OŠ prilezel a?
kim llsung
19. 01. 2017 16.30
+4
Trije najvecji-Federer-Nadal-Novak!!!!ostalo....
periot22
19. 01. 2017 16.16
-1
aveeeeeeeeeee,me,me,meeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aveeeeeee
19. 01. 2017 15.03
+1
najpomembnejse lovorike v tenisu so bl pomembne od lovorik v zimskih sportih !!!za primerjavo:dokovic je po rekordni sezoni v glasovanju za najboljsega sportnika v evropi bil na 1 mestu z 199 tockami,prevc je na tej lestvici bil 16 letos z samo 17 tockami !!!!!toooooooooook o primerjavi !!!!to ni zaljivo samo do dokovica ampak tud do federerja in nadala !!!!malo spostovanja do takih svetovnih sportnih zvezd kot so nadal,federer,dokovic prosim !!!!!in ki so zasluzili v svojih karieriah za nwm kok zivljenj !!dokovic v eni sezoni zasluzi za cel lajf !!!isto federer in nadal !!!!sklepajo milijonske sponzorske pogodbe !!!z najvecjimi svetovnimi brandi !!!!!teli vasi pa ne !!!tko da malo sposrovanja do njih !!! nmorta se ferari in fico primerjat !!vemo keri so ferariji (dokovic ,federer,nadal )in kdo je fico (prevc )
drimtim
19. 01. 2017 15.15
+1
aveeeeeee
19. 01. 2017 15.16
+5
hahahha ne bluzi ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vecini sportnikov se gre za denar !!!
drimtim
19. 01. 2017 15.36
+0
brusalija
19. 01. 2017 16.06
+3
brezcasni
19. 01. 2017 16.23
+0
aveeee daj se mal umir ker si presmrkav da bi ti sodil športnike...mogoče tiste iz tvoje generacije -do 16 let
Mariborrrrrrrrr
19. 01. 2017 14.00
+2
Kaj nas Peter Prevc nima krize ehhhh neeeee baje da bo zdaj tenis začel igrati se kar delajte eni norca vse se bo vam vrnilo hudobija
aveeeeeee
19. 01. 2017 14.04
+0
kva primerjas tenis pa neke nepomembne skoke !!!!mej mal spostovanja do 3 najpopularnejsega sporta na svetu !!!! a je jasn to !!!
aveeeeeee
19. 01. 2017 14.06
+2
men kott veliki navijacic nadala ga nuben nbo primerjou s prevcem nekim !!!!!!!!!!!a je jasn to ???????????
krnekilojz
19. 01. 2017 14.51
-4
Valda nadala dopingeranca noben ne bo primerjal z Prevcem, ki je za nadala tata mata v obnašanju, kvaliteti, vzgojenosti, nedopingeran itd... nadal propao k srbi
aveeeeeee
19. 01. 2017 15.05
+2
krnekilojz!!!!!!!!!!!!!!nadal je ferari ,prevc pa fico !!!!in lovorike za grand slam so 1000000000000000000000000000000 bolj pomembne od lovorik v zimskih sportih !!!!!!!da ne recm da v enem letu zasluz tliko da ima za cel lajf !!!!!!!!!!!!!!!!
Mariborrrrrrrrr
19. 01. 2017 15.09
+1
Kaj te ješ ti Lojz da si tak pametni ko telefon daj ftihni raje ker nimas pojma o tenisi
murkecc
19. 01. 2017 13.39
-4
Đoko boljše da začne smučat.
Mariborrrrrrrrr
19. 01. 2017 13.57
+0
Mogoče bota mu Ferdo pa Nadal pokazala saj imata obadva negativni skor proti njemu pa baje da znata zdaj smučat celo skakati ko prevci
fihner
19. 01. 2017 16.59
+0
Mariborrrrrrr, blage veze nimaš, pa ne samo o tenisu. Đoko je pokadil, sprijazni se, stručko.
Mariborrrrrrrrr
19. 01. 2017 20.40
Ti maš, tvoj Ferdo bo tudi pokadil tak ko lani celo sezono pusionar
aveeeeeee
19. 01. 2017 13.35
+2
dragi moji treba se bo zavedat da so najpomembnejse lovorike v nogometu(sp.lp.ep)in v tenisu najpomembnejse lovorike (grand slami )veeeeeeeeeelikooooooooooooo bolj pomembne od lovorik v zimskih sportih !!!!!!!!!!!!!!!!!!!takoooooo pac je !!!sprijaznite se !!!
stokviz
19. 01. 2017 12.50
-4
Sedaj samo še sindikalni turnirji!
stokviz
19. 01. 2017 12.49
-2
! Sedaj samo še sindikalni turnirji!!!
i141
19. 01. 2017 12.47
-2
aveeeeeee
19. 01. 2017 12.37
+0
sej vam pove veliko izbor :ko je mel dokovic rekordno sezono je pri izboru najboljsega sportnika v evropi pristal na 1 mestu z 199 tockami,prevc je letos v tem istem izobru po rekordni sezoni pristal na 16 mestu s samo 17 tockami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tooooooooook
periot22
19. 01. 2017 16.17
-3
Ti imaš rekordno sezono v možganih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mastaflash
19. 01. 2017 12.28
+2
decko je zavohal kvoto 69, butnu mio gor in pospravu 69 v dzep, de
Die einemaister
19. 01. 2017 18.10
+1
LAC
19. 01. 2017 12.26
+7
STAVE SO ZANIMIVE ZA IGRAT!
Die einemaister
19. 01. 2017 13.19
+4
macek_garfield
19. 01. 2017 14.56
+1
nikoli ni odvec kak eurcek, se posebej, ce je neobdavcen pa to
aveeeeeee
19. 01. 2017 15.05
-1
hahhaha dokovic na leto zasluz 54 mio !!!! v enem letu zasluz za cel lajf
Uporabnik113089
21. 01. 2017 09.14
"Se ti zdi tebi...."!? To naj bi bila slovenščina?
aveeeeeee
19. 01. 2017 12.23
+2
slovenci ste najbl cudna nacija !!mislte d je enak pomembno ce osvojis grand slam al pa lovorike v zimskih sportih !!to se hrvati ne misljo pa k jih mate za ultra nadute !!!na tem svetu ni enak pomembno ce osvojis grand slam al pa lovorike v zimskih sportih "!!!!!!!!!!!naj vam bo to jasno
krnekilojz
19. 01. 2017 14.52
+3
killik
19. 01. 2017 17.33
dej prid u planico pa to reč heroj da vidš kok ns je slovencev na strani Prevca ke si bil k je bla zlata lisica(po vsej verjetnosti prvi pri ograji fehtu za podpis)ajde prodane duše mogu da puše to ti nej bo jasn
iMichael
19. 01. 2017 12.02
+6
Sem velik navijač Novaka. Ne vem več kaj si naj mislim... Murrya premaga 10 dni nazaj. Igra na visokem nivoju. Danes zelo pasivno. To, da je nasprotnik igral zelo dobro ni izgovor. Novak ne igra visok nivo tenisa. Žal ne morem reči, da je bil nasprotnik veliko boljši. Novak je bil veliko slabši. Kaj bo naprej pa ne vem. Navijam za šport zato si tudi želim dobrega tenisa od Novaka, Nadala, Federerja, Murrya. Nikoli ne privoščite takšnim igralcem da zgubijo. Če imaš rad tenis in šport . Boš navijal za omenjene igralce, ker so legende tenisa. Trenutno navijam Za Nadala pa Federerja, za finale. Novak glavo gor. Navijajmo za tenis, ko bodo enkrat ti fantje šli v pokoj bomo komaj dojeli kaj smo imeli čast spremljatii.
mastaflash
19. 01. 2017 12.29
+0
Trend01
19. 01. 2017 12.51
+2
Turnirji, ki so 14 dni pred GS - so pripravljalni in jih ne smeš jemati resno. Sploh te v arabskem svetu.
aveeeeeee
19. 01. 2017 11.47
-8
vi slovenci mislte d je enak pomembno ce osvojis grand slam al pa titule v zimskih sportih !!!!!!!!!!na vaso zalost daeeeeeeeeeeelc od tega!!!groza od naroda
enakostzavse
19. 01. 2017 11.59
+5
Po "uspešno " končani štiriletni osnovni šoli, od tebe itak nimamo kaj dost za pričakovat.
krnekilojz
19. 01. 2017 12.15
+2
Ona ima samo šolo za žeparja narejeno, saj veš romi pa to, no ciganipato
NerdIRL
19. 01. 2017 11.45
-1
No kje je zdaj vaš djokovič, ki ste ga v zvezde kovali, da je najboljši igralec tenisa v zgodovini. Zdržal je bora 3 leta (pa še to ne vem če je), medtem ko jih je federer veliko več.
drimtim
19. 01. 2017 11.53
+3
iMichael
19. 01. 2017 11.55
+1
Mariborrrrrrrrr
19. 01. 2017 12.46
+0
Kje pa Ferdo dr tenis 17 nosilec haloooooo od leta 2011 je noleeeeeeeeeeeeeeeeeee dr tenisa 6 let da ti spomini osvežiim ceflon balon ne kom ker nimas pojma kdo pa kdaj je keri vlado v tenisu glej raje odbojko
krnekilojz
19. 01. 2017 14.54
-2
Lol Federer 15 let v špici, novak 5 let in je že kao boljši od Fedexa? Hahaha đole propao k srbija
AS1983
19. 01. 2017 11.43
+1
Istomin pripravil veliko senzacijo, Djokovič je verjetno zelo jezen ob nepričakovanem izpadu, kot kaže so zlati časi Djokoviča že mimo
drimtim
19. 01. 2017 11.16
+4
a to je tisti dokovič ki se tu omenja, ki lahko vse kupi?
enakostzavse
19. 01. 2017 11.26
-4
hahahahahahh, ja, verjetno ta. Kmalu še za avtobus v Srbijo ne bo imel, naduvanec.
aveeeeeee
19. 01. 2017 11.27
-3
hahhaha dokovci je kupu dva stanovanja na manhetnu "!!!!naj mazejeva pa prevcek to kupta !!!!!!!!!!!!!!!
enakostzavse
19. 01. 2017 11.31
+0
"Kupu dva stanovanja na menhetnu"! Če bi jaz bil Đoko, bi me bilo sram, če bi imel take navijače kot si ti. Polpismen ne umnež nikomur ni v ponos.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.