Drugi športi

Blaž Blagotinšek vsaj še dve sezoni v Celju

Celje, 05. 02. 2015 08.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski rokometni reprezentant in član Celje Pivovarne Laško Blaž Blagotinšek ostaja zapisan pivovarjem. S klubom se je dogovoril za 2-letno podaljšanje pogodbe, čeprav mu ponudb iz tujine ni manjkalo.

"Zelo vesel sem, da je prišlo do dogovora po katerem ostajam v svojem matičnem klubu. S podaljšanjem sem zadovoljen tako jaz, kot klub. Odločitev za podaljšanje ni bila težka, saj se tukaj počutim zelo dobro. Odlične imamo pogoje za delo in napredek, odličen je trener, odlično se trenira in skupaj smo super ekipa. Že v prvi polovici sezone sem dobil veliko priložnosti za igro, za katere verjamem, da jih bo tudi v prihodnje veliko. Za mano je resnično odlično obdobje, igre s Celjem, priložnost ter nastop na svetovnem prvenstvu s člansko reprezentanco in sedaj kot krona, še podaljšanje pogodbe. Hvaležen sem za to zaupanje. Upam in verjamem, da se bo tako nadaljevalo, vem pa, da te zadeve niso samoumevne in da je bilo zanje potrebnega veliko dela in odrekanja, ki me čaka tudi v prihodnje, saj si želim še močno napredovati. Pred nami je sedaj druga polovica sezone, ki jo že komaj čakam, saj imamo s klubom in soigralci visoke cilje, ki pa verjamem, da smo jih sposobni uresničiti," je po podpisu nove 2-letne pogodbe dejal Blaž Blagotinšek.

Blaž Blagotinšek ostaja zvest Celju Pivovarni Laško.
Blaž Blagotinšek ostaja zvest Celju Pivovarni Laško. FOTO: Miro Majcen

Mladenič si s podaljšanjem ni 'razbijal' glave, zadnje tedne je bil v popolnosti osredotočen na igranje za reprezentanco, po vrnitvi iz Katarja pa se je vnovič osredotočil na klubske aktivnosti. Blagi, kot ga kličejo soigralci, bo v prihodnje zanesljivo eden stebrov celjske obrambe, za nameček pa tisti, ki ima v vseh elementih igre še veliko prostora za napredovanje. Rokometno vzgojen je bil v RK Celje Pivovarne Laško, kjer je postal član prve ekipe v sezoni 2012 / 2013 in je do danes zbral 89 nastopov in dosegel 115 zadetkov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.