Drugi športi

Bogunović iz Kopra v Katar

Koper, 01. 04. 2012 10.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Levi zunanji rokometaš koprskega Cimosa Goran Bogunović bo športno pot nadaljeval v Katarju, natančneje pri tamkajšnjem velikanu Al Saddu, ki tradicionalno visoko meri na Super Globeu.

Rokometaši koprskega Cimosa so izgubili derbi z velenjskim Gorenjem, vodstvo kluba pa naj bi v kratkem sestavilo večji del igralske križanke za prihodnjo sezono. Največ dela jih najverjetneje čaka s podaljševanjem dogovorov s posamezniki, ki jim po koncu letošnjega tekmovalnega leta poteče pogodba. Neuradno sta na podaljšanje že pristala levokrilni reprezentant Jure Dobelšek in kapetan moštva Uroš Rapotec, v naslednjih dneh pa naj bi se za podaljšanje dogovorili še z nekaterimi.

Koprska zasedba bo po koncu sezone doživela nekaj sprememb, prva pa je odhod Bogunovića.
Koprska zasedba bo po koncu sezone doživela nekaj sprememb, prva pa je odhod Bogunovića. FOTO: RK Cimos Koper

Zagotovo v moštvu ne bo več hrvaškega levega zunanjega Gorana Bogunovića, ki se pri trenerju Frediju Radojkoviću ni naigral. Omenjeni se bo namreč z Obale preselil v Katar, natančneje k tamkajšnjemu velikanu Al Saddu, ki ima najvišje ambicije na tradicionalnem Super Globeu. Vprašanje pa je, kako se bodo končala pogajanja s Sebastjanom Skubetom, ki naj bi imel po dobrih predstavah v dresu izbrane vrste na minulem evropskem prvenstvu v Srbiji in nekaj izjemnih nastopih v koprskem dresu predvsem med elito lige prvakov mamljive ponudbe iz Francije in Nemčije.

V klubu pogajanj za zdaj ne komentirajo, v naslednjih dneh pa naj bi bilo znano, s kom so se že dogovorili za podaljšanje dogovora oz. s kom v prihodnje ne bodo sodelovali več.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fcb4ever
01. 04. 2012 12.45
+0
od kdaj je pa dobelšek levoroki, jaoo 24 ur.. pa lahko bi rekl saj da tut skubetu poteče pogodba, ter da je bombač podpisau še za 3 sezone...
Defo
01. 04. 2012 12.26
+2
Baje bo Rutenka zaigral v Kopru. Forza rumeni!