Drugi športi

Bolt: Težko je biti slaven - dekleta se ti kar mečejo pod noge in težko je reči 'ne'

London, 16. 07. 2016 15.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Usain Bolt se po poškodbi želi čim bolje pripraviti na olimpijske igre v Riu 2016, kjer bo naskakoval še tretje zaporedno zlato na 100 in 200 metrov. Zavoljo poškodbe mišice na nogi, ki jo je staknil na jamajških kvalifikacijah, ima tudi več časa za medije. V nedavnem intervjuju je dejal, da je težko biti slaven športnik, saj se ti ženske mečejo pod noge in težko jim je reči ne.

Bolt ima resno dekle že dve leti, a ga še ne želi razkriti javnosti.
Bolt ima resno dekle že dve leti, a ga še ne želi razkriti javnosti. FOTO: AP

"Opazil sem, da se vsaka oseba v Veliki Britaniji, ki postane slavna, mora nemudoma poročiti. Kot da je to pravilo. Jaz pa razmišljam … čakajte, to ni pošteno,'' je v intervjuju za britanski The Telegraph povedal najboljši sprinter zadnjega desetletja in podal primer. "Rooney, na primer, se je poročil tako mlad – vsi angleški nogometaši, takoj ko postanejo slavni, se poročijo. Mislim, da to ni pošteno do njih," je dodal Bolt. Obrazložil je, da je slavnim športnikom zelo težko, saj se jim dekleta redno mečejo pod noge. "Ko postaneš slaven, je veliko pritiska s strani deklet. Da se poročiš pri 21, to pomeni, da se nisi imel priložnosti izživeti. Težko je biti samo z enim dekletom, saj se ti punce dobesedno mečejo pod noge. Tu so še dekleta, ki se hočejo pojaviti s teboj, samo da bi prišle v tabloide. In to ni pošteno do nas fantov – težko je reci ne, saj me razumete, kaj mislim?" je bil slikovit jamajški sprinter.

Bolt je še priznal, da ima dekle že dve leti, toda ne bo povedal, kdo je. "Nočem obešati tega na veliki zvon, saj vem, da ko bo prišlo v javnost, bo veliko povedanega in povedal sem ji, da tega ne bo zdržala. Poznam medije, vem, kako delujete – še posebej britanski mediji," je zaključil Jamajčan.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MonicaSeles
17. 07. 2016 09.27
+2
kr neki....kaj se ne da rect ne?? vse se da ce se hoce...samo noce........to je to...... kaksen meni probat...to je samo izgovor moskih... ni spoznal ta prave in to je to.......ni treba vseh probat.... nekatri meniji in osebe ze na videz delujejo dobre oz. ti tvoj notranji občutek velikokat tudi pove .. :)
brezcasni
16. 07. 2016 17.15
+7
pošteno povedano in res je ..zakaj ne bi probal vseh jedi na jedilnem listu in se potem odločil za......drug jedilni list...
blef
16. 07. 2016 16.11
+8
Bolt jaz te razumem.....nimam pa takih izkušenj. ;)