Drugi športi

Brumen: Preveč izgubljenih žog …

Koper, 10. 09. 2012 11.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Desnokrilni rokometaš koprskega Cimosa Matjaž Brumen je bil ena redkih izjem, ki so na kvalifikacijskem turnirju za preboj v ligo prvakov pokazali, kako se bori za klubski dres. Zunanja linija še ni uigrana, Koprčani pa so Francijo zapustili z dvema porazoma.

Koprski rokometaši so na kvalifikacijskem turnirju za preboj v ligo prvakov razočarali. Predvsem zunanja linija, ki še ni ujela želene forme, če posamezniki brez večjih težav prihajajo do strela, pa je drugače, ko gre za realizacijo. Svetlih točk v koprski zasedbi je bilo malo, še najbolj je blestel prekaljeni Matjaž Brumen, ki je še naprej en najbolj kakovostnih igralcev na položaju desnega krila v Sloveniji. Ljubljančan je na dveh dvobojih zabil 21 golov, ob tem pa imel še zelo zadovoljiv odstotek strela. "Pustimo moje gole. Igrala je ekipa, del katere sem tudi jaz in žal se ni izšlo po naših načrtih. Na prvem dvoboju s Saint Raphaelom smo imeli preveč izgubljenih žog, kot se spomnim kar 16, in to je preveč, če želiš doseči dober rezultat,“ je za 24ur.com dejal Brumen.

Matjaž Brumen je Wisli zabil 11 golov.
Matjaž Brumen je Wisli zabil 11 golov. FOTO: Aljoša Kravanja

Otrok ljubljanskih Prul težavo za nekoliko skromnejši izkupiček od načrtovanega vidi predvsem v zunanji liniji, saj ta še ni preživela skupaj dovolj časa. Novinec Nikola Manojlović, ki je v Bonifiko pripotoval kot menjava za Sebastiana Skubeta, je namreč po nastopu na olimpijskih igrah zaigral še na Super Globeu in tako izpustil prepotrebne treninge. "Mislim, da imamo še veliko rezerv, ko se bo uigrala zunanja linija, pa verjamem, da bo igra stekla. Imamo večjo širino kot lani, zdaj je prispel še Nejc Poklar, tako da mislim, da smo močnejši kot lani,“ je še dodal najboljši koprski strelec na kvalifikacijskem turnirju v Franciji.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.