Drugi športi

Cehte iz Celja v Doho, mesec dni bo 'pomagal' Al Ahlyju

Ljubljana, 05. 05. 2015 15.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski rokometni reprezentant Klemen Cehte bo dobro formo, ki ga krasi v vrstah francoskega Aix-a, skušal izkoristiti za izjemne predstave v dresu katarskega Al Ahlyja. Klubu bo v mesecu dni skušal pomagati do treh lovorik.

Slovenska rokometna reprezentanca je proti Švedom, na domačem parketu osvojila točko. Hitro po koncu dvoboja so se igralci razšli. Nekateri so odšli proti domu, spet drugi proti Ljubljani in naprej z letalom proti klubom, pri katerih si ta hip služijo kruh. V Francijo se ni vrnil član francoskega Aix-a Klemen Cehte, saj si ga je v svojih vrstah zaželel katarski Al Ahly. Levi zunanji rokometaš je slabo odigral dvoboj s Švedi, očitno bil z mislimi že v Dohi.

Klemen Cehte
Klemen Cehte FOTO: Damjan Žibert

Krčan tudi na svetovnem prvenstvu, kolikor je po poškodbi igral, ni pustil vidnejšega pečata, a v Franciji letos blesti. Pod taktirko Zvonimirja Serdarušića je izjemen, zato naravnost čudi, da v izbrani vrsti ne pokaže tistega, kar od njega pričakujejo vsi, s selektorjem Borisom Denićem na čelu.

Cehte, ki ga rokometni prijatelji kličejo Joc, se k Al Ahlyju seli skupaj z izvrstnim srbskim vratarjem Darkom Stanićem. Cilj kluba je osvojiti katarsko prvenstvo, katarski pokal in Emirjev pokal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MIRKOKING
05. 05. 2015 16.08
-5
Ko se fantje prodajo v tujino pozabijo na reprezentanco. Edina resitev je, da se vkljucijo mladi fantje, ki se nimajo veliko denarja in starejši, ki so profesionalci. Ostali iskalci zlata pa lahko igrajo za Katar...
rambek
05. 05. 2015 15.28
+4
Bravo cehte. izvrsten rokometas... denarju s ene gleda v zobe :)