Drugi športi

Pivovarji pripeljali še enega vratarja: Panjtar si želi stopati po stopinjah velikega Dejana Perića

Celje, 26. 07. 2017 15.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V vrstah slovenskih državnih prvakov Celja Pivovarne Laško so ob začetku priprav pozdravili najnovejšo okrepitev, ki so jo poiskali v domačem prvenstvu. Barve pivovarjev bo branil 26-letni Aljaž Panjtar iz RD Urbanscape Loke, ki so ga v Celju predstavili kot enega najboljših vratarjev slovenske lige.

Rokometaši Celja Pivovarne Laško se ravno v sredo prvič po počitnicah zberejo za začetek poletnih priprav, klubsko vodstvo pa je zapolnilo zadnje prosto mesto v ekipi, ki jo je okrepil tretji vratar. Aljaž Panjtar bo celjski dres okrepil po prestopu iz RD Urbanscape Loke, kjer je tudi začel svojo športno kariero, so sporočili na uradni strani celjskega prvoligaša. "V minuli sezoni je bil eden najboljših vratarjev slovenske lige, s Celjem Pivovarna Laško pa se je dogovoril za dveletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja," piše v sporočilu za javnost o vratarju, ki je nastopal tudi za RK Cerklje, RK Radovljico, RD Merkur.

Branko Tamše (na fotografiji) je pozdravil prihod tretjega vratarja.
Branko Tamše (na fotografiji) je pozdravil prihod tretjega vratarja. FOTO: SEHA

"Najprej bi se želel zahvaliti RK Celje Pivovarna Laško za izkazano zaupanje. Zelo vesel in ponosen sem, da bom postal del Celja Pivovarne Laško, to je bila moja želja že od malega," je bil ob podpisu pogodbe zadovoljen Panjtar, ki se veseli, da bo v Celju branil tako kot nekoč njegov rokometni idol Dejan Perić"Nekdaj sem tu spremljal odličnega Perića, ki je moj idol in upam, da se bom vsaj približal njegovemu učinku. Večino igralcev po večini že poznam z rokometnih igrišč, komaj pa čakam, da spoznam še ostale. Veselim se dela v tej ekipi, s temi trenerji in soigralci, tu so cilji vedno najvišji in to je izziv, ki je resnično velik. Verjamem, da bomo s podporo super navijačev v Zlatorogu prikazali predstave, ki si jih vsi skupaj želimo," je še povedal.

Trener Branko Tamše je priznal, da mu v minuli šampionski sezoni predstave novega člana prvega moštva niso ušle, kot tudi ne njegova želja po igranju za najtrofejnejši slovenski klub. "V primeru Aljaža gre za slovenskega igralca, ki je po mojem mnenju in po mnenju številnih strokovnjakov, bil v pretekli sezoni slovenskega prvenstva najboljši, ali pa vsaj eden najboljših vratarjev," je povedal Tamše. "Imel je odličen odstotek ubranjenih strelov, bil pa je tudi eden najbolj zaslužnih, da se je Loka borila v ligi za prvaka. Za vratarja je relativno mlad, je igralce, ki ima veliko željo nastopati za naš klub in mislim, da je prav, da takšnim igralcem ponudimo priložnost. Ničkolikokrat se je namreč že izkazalo, da je prav ta priložnost igrati za Celje in želja prisotna ob tem, tista, ki igralcem pomaga ter da v večini upravičijo zaupanje in verjamem, da bo tako tudi v tem primeru. Vem, da je pripravljen narediti vse, da mu uspe ter da skupaj z Lesjakom ter Dobajem pripomore k rezultatom, oziroma uspehom Celja Pivovarne Laško. Mislim, da nam je uspelo sestaviti trio slovenskih vratarjev, ki bodo znali zelo dobro zaustavljati strele nasprotnikov."

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.