Celjski rokometaš Žiga Mlakar igralec kroga Lige prvakov

Desni zunanji rokometaš Celja Pivovarne Laško Žiga Mlakar je najboljši igralec četrtega kroga eliten Lige prvakov, ob tem pa je bil celjski rokometaš izbran še v najboljšo sedmerico kroga.

Žiga Mlakar

Žiga Mlakar (v sredini) je postal najboljši igralec kroga v Ligi prvakov. (Foto: SEHA)

Žiga Mlakar je v četrtem krogu, ko so se Celjani merili s Paris Saint Germainom, dosegel 10 golov, skupaj jih ima že 32 in je drugi najučinkovitejši posameznik lige prvakov.

"Vsekakor bi bil bolj vesel, če bi v ligi prvakov imeli dve ali pa morda celo štiri točke več, kot jih imamo. To je rokomet, nimaš vpliva na to, kakšen bo tvoj strelski izkupiček. Če se pokaže priložnost, jo pograbiš z obema rokama, jo izkoristiš in z goli maksimalno pomagaš moštvu. V vsakem primeru pa bi rajši imel točke," je med drugim v intervjuju za klubsko spletno stran dejal Mlakar.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
CFC1 11.10.2017 18:15:22
Več kot zasluženo. Mlakar letos igra v življenjski formi, se pa pozna kljub novim igralcem odsotnost predvsem Janca in Zarabca (in njegovih fenomenalnih asistenc- žog, ki imajo oči). Mlakar si pa s takimi predstavami tudi po mojem mnenju že zasluži vpoklic reprezentanco. Škoda res za Celje, da je že 3x zaporet pristalo v daleč najmočnejši skupini LP - skupini smrti, medtem, ko nekatere druge skupine sploh nimajo kakšnih velikanov. Že prejšnja leta je bilo milo rečeno čudno, kakšen sistem imajo v rokometni ligi prvakov pri žrebu ekip, letos pa je to še potencirano. Kako je sploh mogoče, da so v isti skupini 5 od 8 najboljših ekip lanske lige prvakov pa lp.
klokcar 12.10.2017 18:03:54
Ker sta dve skupini elitni dve pa slabši. Predvsem je poudarek na financah in promociji rokometa zato takšen sistem. Upam da sem ti odgovoril.
Več komentarjev