VIDEO: Zavec: Srečanje na tiskovki je bilo v visoki družbi

Slovenski boksar Dejan Zavec, ki ga čaka dvoboj za naslov medcelinskega prvaka v velterski kategoriji po verziji WBO s tekmecem Američanom Keithom Thurmanom, je bil v družbi z legendarnim Donom Kingom. Dvoboj v noči s sobote na nedeljo lahko EKSKLUZIVNO spremljate na Kanalu A in VOYO.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

V New Yorku je potekala še zadnja novinarska konferenca pred sobotno boksarsko prireditvijo. Na sporedu bo kar 10 dvobojev, predzadnja borba bo izjemno zanimiva, udarila se bosta Slovenec Dejan Zavec in Američan Keith Thurman. S Ptujčanom se je pogovarjala naša ameriška dopisnica Tadeja Lampret. Kaj je povedal, si poglejte v videoprispevku, še več o Zavcu in Donu Kingu pa v športnem delu osrednje informativne oddaje 24UR.

Dejan Zavec

Levo Don King, poleg njega sedi Tavoris Cloud, v ozadju Dejan Zavec. (Foto: Twitter)

Na novinarski konferenci je bil prisoten tudi legendarni Don King, boksarski menedžer, ki je tudi del tega spektakla, saj je njegovo podjetje Don King Productions eden od organizatorjev boksarskega večera. Zdaj že 81-letni Don King je prava legenda, ki je v svoji dolgi karieri sodeloval z izvrstnimi boksarji, na njegovem seznamu so bili Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield, Nikolaj Valuev in številni drugi. Na sliki poleg Dona Kinga sedi Tavoris Cloud, ki ga čaka dvoboj z Bernardom Hopkinsom, v ozadju pa stoji Dejan Zavec. Ptujčan je na Twitterju zapisal: "Soočenje na tiskovki je bilo v visoki družbi... cilj ostaja enak.... ZMAGA!!! Rad vas imam!" Pozneje je dodal zapis o Donu Kingu: "Lepo ga je bilo spet srečat... Mojstra in bivšega delodajalca... Vse poti vodijo okrog boxinga." Zavec je bil pred leti približno šest mesecev pod okriljem agencije Dona Kinga, vendar v tem času ni dobil priložnosti za borbo, nato pa je znova podpisal pogodbo z nemško agencijo SES-Boxing, za katero še vedno boksa.

Slovenskega boksarskega šampiona čaka zahteven tekmec, saj Thurman v dosedanjem poteku svoje boksarske kariere še ni doživel poraza (19 zmag, 18 s KO, brez poraza), vložek pa je precejšen. Zmagovalec bo dobil priložnost, da se udari s Timothyjem Bradleyjem za naslov svetovnega prvaka po verziji WBO. Zavec v New Yorku trenira dvakrat na dan po uro in pol, predvsem želi čim hitreje shujšati do dovoljene teže (66,678 kilograma) na petkovem uradnem tehtanju. Dvoboj Zavec – Thurman si boste lahko v v nedeljo od 3.30 dalje EKSKLUZIVNO ogledali na Kanalu A in VOYO.

Dejan Zavec napoved

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 60
brainhead007 08.03.2013 00:10:12
GREMO ZAVEC naprej...
Več komentarjev